![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2607
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
gerçekten cok acımasızca verilmiş bir ceza çocuun yaptıı tabi yanlıs ama böyle saçmalık olmaz...islamda böyle birşeye asla yer yok ...
![]()
|
|
|
#2 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2607
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
Adamlar Şerİati Uyguluyor KardeŞİm Bu Kadar Kizmayin.kur'an Da Yaziyor Ya Ekmek Çalan Hangİ Kolu İle Çaldiysa Üzerİnden Arabayla GeÇİlecek Dİye.e Bu H.larda Bunu Uyguluyor.pardon H.h.anlar.
Son düzenleyen: uyuzsultan; 10-18-2007, 06:13 PM.. Sebep: sansür |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 44320
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
Biraz dikkatli bir kimse orada çocuğun başında duran adamın elindeki aleti fark etmiştir. Ben anlayamadım ne olduğunu, fakat aşağıda verdiğim bağlantı dan öğrenebilirsiniz . Bana göre olayın bu şekilde gerçekleşmiş olması daha doğru. Linkte diğer yerlerde muhtemelen görmediğiniz son bir kare fotoğraf var. Ben birinin kolunu kırmak istesem altına ceket vb. şeyleri koyupta kırılmasını engellemeye çalışmazdım ! Tabii sizler bu şekilde bir olayla karşılaştığınızda direk olarak başlığın yönlendirmesiyle şeriat uygulanan ülkeler böyledir sanıyorsunuz. Belki de insanları bilerek yönlendirmeye çalışıyor bazı kesimler. Dine karşı soğutmak isteniyordur belki de yarım bilgili ve düşünmeye alışkın olmayan kimseleri. Ama bir düşünün İran daki insanlar sizden daha mı az akıllılar ? Böyle bir olay ortaya çıktığında tepki göreceklerini bilmiyorlarmı ? Son olarak emin olun ekmek çaldı diye kimsenin kolunu hiç bir devlet kırmaz ama bizim memlekette baklava çaldı diye içeri tıkarlar bacak kadar çocuğu, bu arada bankaları boşaltıpta vergilerimizle açığı kapamaya çalışanlar dışarıda serbertçe dolaşırlar. Saygılarımla
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=50318 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4283
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
abi resmin adresini vererek içimi parçaladın adamların ztn ne olduğu belli!!!
|
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
Alıntı:
Haklısın katılıyorum önce insan olmalı nasıl olsa tüm dinlerde kapı tek yere çıkıyor. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler. Gerçeği yansıttığın için. O kabloyu ben de farkettim. Demekki neymiş ![]() İşin iç yüzünü bilmeden peşin hüküm verip yargısız infaz yapmamalıyız. Kızgınlıkla hakaret ve beddua etmemeliyiz. Hakaret konusunda özür dilenebilir belki ama unutmayın ki haksız beddualar yayından çıkan ok gibidir. Döner dolaşır birini bulrurrrr Sevgiler |
||||
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|