![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2832
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gülüşleri öpüşleri sana vermek için
sabahın gülüşünü gizledim yıllarca taşıdım o güzelliği bütün gülüşleri istedim hep hiç kimseye bırakmamacasına sabahın gülüşünü sakladım herkesten gizledim güllerden bile öpüşmesini istemedim göllerle güllerinn kalınca bir duvar çektim aralarına sabahın gülüşünü gizledim bakmasınlar mutlu olmasınlar diye perde çektim sabahlara canım sindirmesinler koklamasınlar diye sabahın gülüşünü gizledim hep senin için sakladım gülüşleri sana vermek için taşıdım onca bakışı doyasıya gülesin diye sabahların gülüşlerini sakladım dans etsin bakışsın oynaşsın seninle gülüşleri öpüşleri sana vermek için sakladım sabahları canım...............
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni hasretin vurdu Sendin düşlerimde gördüğüm Beni hayata bağlayan Gözlerimi kapadığımda hayaline daldığım Güzel gözlerin vardı Baktıkça umutlandığım Herşeyim sendin benim Yaşama sebebim aşkım birtanem Artık yoksun düşlerimde Umutlarımın tükendiği demdir şu an Gözyaşlarım yanaklarımdan süzüldü Kalbim parçalandı sanki Beni ne hayat ne isimsiz duygular yenemedi Ama gel gör ki işte hasretine yenildim Sen gittin bilmediğim uzaklara Hayat benim için artık durdu Sanmaki kurşun yarası Beni hasretin vurdu
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Anla artık anla beni!!!!! Sana ne kadar değer verdiğimi!!! Önemini!!yaklaşma bana kokunu içime çekmeme izin verme ve dokunma bana!!!1çünkü bana dokunduğun her saniye içim acıyor anlamıyorsun beni anlamayacaksın da!!!!!! Ama ne olur ne olur dokunma bana!!!ne olur kokunu içime çekmeme izin verme!!!!umutlar sandalına bindirme beni tamda yeni inmişken!!!! Ona daha yeni ,yeni güvenmişken yine ve daha yeni parçalarını birleştirmişken yapma bunu kalbime!!!!acı çekiyorum her söylediğin sözle , acı çekiyorum her sarıldığında çünkü sen benim en yakınımsın!!!!!! Sen hiç bir zaman gerçeği esirgemeyeceğimsin!!!!! İmkansızımsın!!!dokunma bana ne olur ve kokunu içime çekmeme izin verme!!!!! Daha fazla yorma kalbimi daha yeni bir koşudan çıkmışken!!!! İMKANSIZIMSIN!!!! NE OLUR ORDA KAL!!!!!!!!VE KALBİMİ DAHA FAZLA ACITMA!!!!!!!! DOKUNMA BANA VE KOKUNU İÇİME ÇEKMEME İZİN VERME!!!!!!!!! Seni seviyorum!!! Ve bundan asla vazgeçmicem!!!
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimiyse hiç sorma
Akan kan,gözümden damlayan yaşla karışırken,sessizce izliyorum dışardan bu içler acısı kavuşmayı. Ne tuhaf!!!Oysa kavuşacak olan bizdik,onlar değil... Unufak oldu yüreğim.Ruhumda dolaşan kasvet yüreğime bulaştı,parçaladı,kanattı... Söylesene,kan nasıl dursun artık damarlarımda? Gözlerimiyse hiç sorma...Hançer saplandı onlara,akmasınlar mı? Yaramda alınyazın var,yaşımdaysa adın...kirlet(n)me Gidişler yorar sevdiğim,sözler üzer ve anılar...kirlenir Sen sen ol,sevdiğim ol,kirlet(n)me Ben akarım,kanarım...değmem sana Değersem bulanır suyun,değersen kirlenir ruhum.Düşme peşine anılarımın,ağır gelir... Yokluğunla perçinlenmiş günlerden elde kalan,sadece kahır... Hele sitemleri,dilimin altında kalan sözcükleri sakın aklıma getirme...Yorulursun dinlerken,acırsın,sende kanarsın,kimbilir belki ağlarsın. Yapma...gelme hatıraların üstüne,kirletmeyeceğim seni işte! Son sözler,gidişler,yitirilişler kanatır sevdiğim... Leke olur kalır,tenimde değdiğin Aşkın hası kan olur,akıtır göz dediğin Kandım,kanadım sana... Ama hep sevdim Yittim belki,ama sevdim Gözden ıraktın belki,gönülden öte olmadın hiç İnatla,olmazı olur yapmaya tutundum Vuruldum,sustum,kan kustum Yine kandım,yina kanadım Ama hep sevdim...
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() mahkumsan sonuca: carpildigin sonucundur
Sağlamasi yoktur aşkin Sevdigin sürece carpansindir Sayi değerin katlanir Etkisiz elamandir askin Eğer platoniksen Esit değildir tüm esitsizlikler Varamassin sonuca bir türlü Ne negatifsindir ne pozitif Ve sonuçsuzdur tüm sonuçlar Cevaplar hep çıkmazdadırlar Inanairsan...! istedigin sonuc cikar belki Anlam ifade etmeye baslar Yazdigin tüm rakamlar Nekadar uzasa da işlem Ortak payda aşksa eğer Reeldir tüm sonuçlar Umut ettigin sürece birsindir mahkumsan sonuca: carpildigin sonucundur...
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Pozunda Dağıldı Yürek
Yüreğim kırık şimdi sana Bir vesikalık pozun ardısıra Kaç kez istedim vermedin ya Yüreğim param parça Bir pozundu yokluğunda sığınağım Çılgın dalgalardan sonra limanım Olur diye düşündüğüm.. Meğerse yanıldım Bir yara bantıyım sanki Yaralarına sarıp sarmalayıp İşi bitince çekip çıkartılıp atıldım Yara bantıda seni hiç tanımadım Tüm yaralarıma sarmadım Sadece sevdim Çılgınlar gibiydim Bir fotoğrafındı istediğim Bir ufacık tebessüm Gözlerinde düşündüğüm Meğerse aldandım Şimdi Derin mavide fırtınalardayım İstemem de artık İstemem fotoğrafını Tekke ,Türbe olsa yüz sürmem Aşksız bir şehirim şimdi Belki bir gün güler gerçek sevgi İçimi dışımı vereceğim bir sevgili Tutar ellerimi
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul'a Kar Yağıyordu Yetmişdokuzun kışıydı Sertti, soğuktu İstanbul'a kar yağıyordu Kömür yanıyordu sobalarda *******i polisler, bekçiler oluyordu Bir de biz oluyorduk Ölümüne üşüyorduk ha, Yalan yok, polisler de üşüyordu Onaltı yaşındaydım Herşeyi bükecek bileğim vardı Onaltı yaşındaydım Aslan gibi ortadaydım Gündüzleri, okulda coğrafya defterimin arkasına Senin için şiirler *******i duvarlara ülkemi kurtarmak için Kahrolsun yazacak kadar adamdım Onaltı yaşındaydım Ne senin haberin oluyordu şiirlerimden Ne de birileri kahroluyordu Mahalle duvarlarına çiziktirdiğim harflerimden Onaltı yaşındaydım Yalan yok Ben yazmaya böyle başladım Coğrafya defterim bir eskiciye kurban gitti Duvarlarına yüreğimi bağırdığım o evler birer birer Yıkıldı gitti Şimdi güzel kağıtlara yazıyorum Kocaman laflar ediyorum Marşlar biliyordum Kitaplar okuyordum Koşarak ve ıslanmadan geçiyordum sulardan İstanbul'u seviyordum Seni seviyordum Dualar öğreniyordum Meydanlarda toplanıp bağırıyordum Herkes gibiydim Herkes kadar cesur Herkes kadar korkak Herkes kadar filinta delikanlı Ve herkes kadar buralı Yetmişdokuzun kışıydı Sertti soğuktu İstanbul'a kar yağıyordu Ağzımızdan dumanlar çıkıyordu konuşurken Haliç'in arkasında toplanıyorduk Gece adamı içine çekiyordu Biz geceyi içimize çekiyorduk En güzel ben yazıyordum duvarlara yazıları Herkes beni seviyordu En güzel şiirleri de ben yazıyordum oysa Coğrafya defterimin arkasına Bunu kimse bilmiyordu Sizin evin duvarına "kahrolsun" diye yazıyordum Ve hızla kaçıyordum Sizin evin duvarına birkez olsun "Seni seviyorum" diye yazamadım O zaman duvarlara öyle şeyler yazılmıyordu Dedim ya Yetmişdokuzun kışıydı Sertti soğuktu İstanbul'a kar yağıyordu İbrahim Sadri __________________
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Üstüne Alın... Sen'e Yazdım...
Kurbanlarına ağıtlar yakan he-ce'lerin iflahımı kanatır dizgisinini azat, yazgısını berbât etmiş şiirlerinde. Okur, suç ortağın olurum! Kaleminin her mesaîsi cinaî bir intihar girişimidir; seri cesetlere şık imzalar atar sepya mürekkebin! Haini tam da ihanetinden vuran kalibre balistiği bile yanıltır, bilirsin... Güdümlü çağrışımlar düşer yanaklarıma timsahımın ağlamsı satırlarından. Kıramam kalemini, kırdırmam! Sus olmak düşer bana, git lazımdır, kal gelir... Kepenklerini indirip tavanaranın pusar, yalın bir duvar yazısı olurum: "Hiçbir zaman öğrenilemez bir intiharın gerçek sebebi.. Herkes biraz kendini suçlar, kendin hep diğerlerini... "Evet, sizin kadar ben de istiyorum, artık noktası konsun, sırtımdaki kamburu köşeye kadar taşısın biri.. ve bir diğeri lütfen şu zangocu durdursun! Sen de artık öldürme!... Senin günahlarında suçlanıyor kalemim, senin günahlarında sebep buluyor uykusuzluğum! Su-su-yo-rum Yazıya ve aşka... .... _ALINTI_
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Can Yarım
Seni sevmekten vazgeçmiyorum Sadece kadere razı oldum Sevdamı kalbime gömüyorum Can yarım çok iyi biliyorum Gözlerin bir ömür boyu gökyüzüm olacak Saçlarının kokusu baharda esen rüzgarlarla içime dolacak Ellerin getirecek en güzel rüyaları serpecek *******ime Bu sevda her daim can yarında olacak... Seni sevmekten vazgeçmiyorum Sadece mecburum ve gidiyorum Bir başka ömrü tamamlayacağım Kurduğum düşlerin boynu bükük kaldı can yarım Kocaman bir sevda ağlıyor şu çaresiz halime Kadere razı oldum Bir başka kaderi yaşamaya gidiyorum Bu sevdadan vazgeçmiyorum Mecburum gidiyorum... Seni bırakıp gidecek kadar çok seviyorum... _ALINTI_
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ÇaĞirma Benİ
Yıkılmış viranlardan Köhnemiş düşüncelerden Diyar diyar gün sürmelerden Dönüp ardına ansızın Çağırma beni Yokluğun varlığından Susuzluğun çağlayanından Açlığın kör tokluğundan Yutkunup boşluğuna Çağırma beni Alın üstüne mor sarandan Gül yüzünden dem tutandan Vuslat vuslat diye yanmalardan Düşüp önüme ansızın Çağırma beni Aşk derdinde sürünmelerden Hasret yangınında tutuşmalardan Sıyrılıp koynunda uyutmalardan Yar yar diyip yanına Çağırma beni Yıllar yılı naçar aşkından yüreğim Bir selamına bakar oldu gözlerim Aşk sayıp gözü aç yangınını Kanarken çıkmazında bileklerim Göz süzüp süzüp zayıflığıma Çağırma beni "Tam öldün derken doğuşlarında, ben tekrar öldüm varlığında... Bırak da artık sevdamı; hortlatma..!" Gülcan Talay
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |