![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayna
Dalmışım, uzaklarda, yakınlardayım. Yalanlarda, gerçeklerde. Bekliyorum, gelecek O sevgili. Kim? Hangisi? Nerede şimdi? Ne zaman? Bilmiyorum. Çaaaay… Ver bakalım. Kaç şekerli? İki, üç, dört? Tatlı, bal gibi. Tıpkı, O’nun gibi. O, varmı ki? Yok mu? Bilmiyorum. Boyacıııııııı… Boyıyalım abi, ayna gibi olmazsa bedava. Boya bakalım, ne göreceğim? Aynada. Gerçeği mi, düşü mü? Yine gözlerime dadanmış biliyorum, hüznün resmini mi? Boya, o’nu görürüm, ne çıkarsa bahtıma. Razıyım, alıştım sensizliğe. Kimsizliğe?… İşte öyle. Tazeliyim mi beyim? İstemem, kandırdın beni acıyla. Hoş, alışkınım ben acıya da, doğruyu söylesen be birader. Merak etmiştim tatlıyı, özlemiştim. Yıktın hayallerimi. Bak, harbi ol, dört şeker at, öyle ver, demli çayını… Pardon; Sandalyeyi alabilir miyim? Üzgünüm; O gelecek. Kim?… Mesela yani. Al babam al, senin O’n geldi değil mi? O’n var senin? İyi iyi, lafı mı olur? Sen mutlu ol, siz mutlu olun, siz patlatın, kahkahaları, sizin olsun… Ben; Gözlerime dadanmış hüzünle Dalmışım, bekliyorum, Gelecek mi? Bilmiyorum. O. Çaylaaaaaar…. Tatlı mı? Kaç şekerli? Kaç para? Sonu? Başı? Yok mu? Var mı? Boşver… Boyacııııı….
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aynı Minval Üzere
Kararım karar, Artık yazmayacağım Desem, Gönül koyar dostlarım, biliyorum E ben de durama yazmadan, Çalmadan, söylemeden. Gel gör ki; Neş’e, mutluluk yazmak istiyorum Dertlerine dert eklenip, hüzünlenmesin canlar Yitmesin umutlar, sönmesin ışıklar istiyorum Ama, Bakıyorum kalemimden dökülen hecelere, Mızrabımın vurduğu tellere, Parmaklarımın gezindiği perdelere, Hep aynı yerdeler, söz dinlemiyorlar Uslanmıyorlar işte, ne edeyim. Kusuruna bakmayın siz onların, Gariplik işte, Gün yüzü görmüşlükleri mi var?.. Ne dersem diyeyim, Yazacam yine, yazacam amma, Yine aynı minval üzere, Yine selam dostlara, Kızmazsınız değil mi?... Ha, ola ki gün gelir sesim çıkmaz olur, Kurur mürekkebi kalemimin, Öksüz kalır duvarda sazım, O zaman, Bilin ki, Gelmiş geçmiş, Hiçe karışmıştır garip Engin… Unutulur mu? Kim bilir?...
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılmayalım
Yağmurla geldin sen, güneşim oldun Kalbimi çaldın sen, tek eşim oldun Seninle kaybolan benliğim buldum Bitmesin bu dostluk, ayrılmayalım Gönlümde solmuştu, hazan gülleri Aşılmaz sanırdım, sevda yolları Seni buldum aştım, karlı dağları Bitmesin bu dostluk, ayrılmayalım Yağmurları artık çok seviyorum Her damlada seni hatırlıyorum Sırılsıklam olsam, üşümüyorum Bitmesin bu dostluk, ayrılmayalım
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebeğim
Dinlemek isterdim ömür boyu Öykülerini Dizlerine yatıp Gözlerim kapalı. Bir başka anlam kazanırdı Ezgiler Dudaklarımda Sen yanımdayken, Ve eşlik ederdi Ezgiler eşliğinde anlattığın Öykülere rüzgar Usulca... Ve... Muzipçe karıştırırdı Aşk masalını Öykülerin arasına Aşkımızın masalını. Uyumak isterdim ömür boyu Kollarında yatıp Uyutmak isterdim seni ömür boyu Kollarımda yatırıp Ninniler söylerdim sana, Bebeğim..
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki Gelirsin
Aya yoldaş olup, yıldızlara eş Hasret yüreğimle özlerim seni Gündüz hayalimsin, *******i düş Kırık umutlarla beklerim seni Umudun yolları bitmez, tükenmez Aşığın özlemi dinmez, durulmaz Sabır olmayınca yare varılmaz Gözümde yaşlarla beklerim seni Vuslata ermeden benliğim ölmez Dünya benim olsa, hiç yüzüm gülmez Belki de gelmezsin, hiç belli olmaz Yine de yıllarca beklerim seni.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Ölürüm
İşte böyle dost, Kavruk türkülerin Kurşunlanmış sevdaların Hasret gönüllerin adamıyım ben. Bazen adam gibi adam, Bazen de delidolu, asi, Ama hep gülen. Kar altından fışkıran çiçek gibidir Gülücüklerim. Tek dostlar ağlamasın, Üzülmesin, karda boranda... Bilmesin kimse, Kavruk türkülerimi, Delik deşik sevdalarımı, Hasretliğimi, Bende kalsın. Ben üzülürüm, Ben ölürüm, Siz gülün dostlar, Siz çok yaşayın emi…
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Kalan
Günler, aylar geçti Yıllar biri birini devirdi Ben, bir başka ben oldum Savruldum durdum Bir o yana, bir bu yana Bir lokma ekmek peşinde Bir yırtık urba içinde Unuttum kim olduğumu Nerden gelip, nereye gittiğimi Unuttum insanlığımı Düşe kalka geçti, Kırk küsur yıl. Yoruldum. Unuttum, ağlamayı bile Gülmek bir yana. Duygusuz, içi boş bir adam oldum. Anlamsız aydınlık, karanlık Gece, gündüz. Unuttum, yıldızları Unuttum, mehtabı Gözüm görse de havsalam almıyor. Gençmişim bir vakitler Ateş gibi, delikanlı Diyorlar… Bilmiyorlar; Kırılmışım, darılmışım Anlamıyorlar; Ezilmişim, horlanmışım Görmüyorlar, tükenmişim... Neyse, neyse Hikaye işte, masal, masal Rivayet hepsi. Tek bir şey var hatırladığım, Yıllar önce Umarsızca Sırtını dönüp Gidişin…
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni de
Görmedim dünyanın tek akçesini Felek zengin etmiş, gamla kederle Tattım hep sevdanın acı hazzını Felek zengin etmiş, yakmış hasretle Kabahat gönlümün zenginliğinde Yoksa, değil senin güzelliğinde Soldu gülüm, seni yitirdiğimde Felek zengin etmiş, almış seni de Yine de mutluyum, her şeye inat Biliyorum sever, beni kainat Vur, öldür Engini, kör kuyuya at Felek zengin etmiş, bilmiş beni de
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemedim
Gurbet elde hayli zaman Gezdim durdum, halim yaman Nedir bu feryat, bu figan? Neler olmuş, bilemedim Nazlı yardan haber verin Nere gitmiş, göremedim Evim, barkım viran olmuş Neler olmuş, bilemedim Deli’yim dağlar gezerim Sararmış bağlar gazelim Şaşarım, akıl sorarım Neler olmuş, bilemedim
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorum
Bilmiyorum neredeyim? Cennet mi, cehennemde mi? Gurbette mi, sılada mı? Kurtar beni bölünmekten, Kurtar beni bu canımdan, Ya rabbim. Kara kara gözlerde mi? Sevgi dolu sözlerde mi? Hep sonbahar güzlerde mi? Kurtar beni bölünmekten, Kurtar beni bu canımdan, Ya rabbim. Bilmiyorum neredeyim? Seven gülün kalbinde mi? Dost sandığım ellerde mi? Kurtar beni bölünmekten, Kurtar beni bu canımdan, Ya rabbim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|