![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaç Yüzbin Daha Sakladın Beni
Kaç dudak öptü kulaklarını Kaç söz okşadı nemli tenini Bin koku duyuldumu derinlerinde Kaç yüz bin kere daha sakladın beni En azgın yerinde kelimelerimi Her öpüş bir milyon öldürüştür korkularını Gözlerin paris metrosu Beden tramvayında en sonsuz yürüyüştür En duygusal yerinde büyüttüğün sevgi gemisi Toplardamarlarında yüzdürdüğün bahar sevgisi Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaçan Balık
Sevgi kaçan büyük balığa zıpkın atmaktır Aşk derinliğinde denizin oksijen tüpsüz dalmaktır Her ikisinde de zoru başarmaktır Dişi egemen dünyada ürkütmemektir yaşamı Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçıncı maçtasın
Şimdi sen uyuyormusun Dündemisin, Günündemisin Kaçıncı maçı kaçırdın? Hangi filmdesin Kaçınca sayfasındasın kitabın Hangi rekatındasın zamanın Kimin kaderindesin kimiblir nerdesin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kadıköy
Kadıköydeyim denizle karşılıklı Vapurlar iskelede bekliyor Gezenler gelenler gidenler Bir sonbahar hüznündeler Sağımda solumda güzel kızlar Kimi döner yiyor kimisi sarma Randevulaşanlar var birde Sigaramı içtim çayımıda Martılar uçuyor hedefsiz bence Aşklar buralardamı filizlenir Belkide belkide tam burda Ayrılıklar başlamış kavga etmişler Hüzünlü sonbaharın kışları Düşüncelerin doruğu neyse Fotoğrafını çekiyor resimci Bulutlu bir havanın Belkide kuru yaprakların Yeşerecek beklentilerini 03 aralık 2005 saat 15 15 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınlar
Kadınlar varlıkları ve güzellikleriyle Sözleri sesleri ve gülüşleriyle Kadınca düşleriyle kadınlar Bir karıncada devleşen, yüreklere yerleşen kadınlar Çokca seven asla aşık olmayan Kendilerinin sözünü kesen Bir hükümdarı bile dize getiren Büyüklükleriyle kadınlar Kendilerinin gücünü bilen Hazzı zevki iyimserliğiyle Düşük çeneleriyle ama büyük zekalarıyla Kaçıncı gezegenin insanı belli değil kadınlar Rahminin sıcaklığı yüzlerine yansır Güneş onlarla tutulur sevdalarında Yıldızara adlarını verirler Ah birde daha az kaprisli olabilseler Her kadın kendini aşar Bazan kıskanır bazan kaçar Erkeklere çok dert açar Anamız yarımız sevdamız canımız kadınlar Kirpiklerinin arasında ne sırlar gizlidir Bakarken bile gizemlidir Beyninde saraylar keşfedilir Ne kadar çok kadınlar Severse hoş kadınlar Gözlerine denizler sığmaz Sözleri yedi kıtaya sığmaz Sevildiğini bilirse asla kızmaz Durduk yerde şiir yazmaz Bütün şiirlerimize eş tir kadınlar Asılırsın koşarsın kaçar İstersin isterik olursun delirirsin bakmaz Yüzünde ay ı doğurur güneşi batırır Okyanuslarda yıkanır Ama istemezse yerinde ağırdır Benim kadıınım senin kadınından güsel Bu şiirde burda biter Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kahve
Kahveyi kokluyordu kadın Saçlarından üç at şaha kalkıyordu Yelelerinde kahve dostluğuyla Bir bebek annesinin dişlerinde taşınıyordu Çıplak bedenini turkuaz boyaya yatırıyordu Sadece bacakları maviydi Elleri beyaz sırtında bir ben vardı İki kürek arasına saklanmış bizden Metrolar denizin dibinden geçiyordu birden Yolcuları cankurtaranlar harbiden Yerde adam yatıyordu sıyah elbisesiyle Kadın üç geyik vurmuştu şemsiyesiyle Duvara asmıştı boynuzlarını önünde poz veriyordu Biri ren geyiğiydi ama sanki çok şey diyordu Arkasına almıştı üç geyiği de Ben ihaneti affetmem anlarsın ya adam Adam ne diyebilirdi ki sadece susuyordu Üçüz doğurmuştu kadın Ama iki memesi vardı bir bebek hep açtı Emzirecek çok şey varken bebekler emeklerken Kadın daha çok vermeliydi kendinden Savaş çığlıkları arasında kurtardığı onuru gibi Yavrularını da kucaklıyordu iri yarı biri Afişlere asılacacaktı resmi Boynunda kravat elinde silah Beyninde çocukluk yılları hemde oyuncakları Ayağında bot yerine mor terlik Böyle oluyor artık ergenlik Arabalar yolun altına ınmişti Bakınca sanki devrilmişti Akılıma ocaktaki kahvem geldi Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kalmak Neresinde
Kalmak neresinde zamanın Niagara şellalesi tenin Baksan buğulanır görüntü Dokunsan alır götürür sonsuzluğa Coşkunluğudur memelerin Beslediğin sevgilerin Ben göbeğine imrensem Derinlerinden korkuyorum Ellerin kolların olur kucaklar dereleri Bir sevmek ki çok zor yaşam evreleri Ben nerende dursam saçlarındamı Kuytuluğunda yaşamın incileri Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kapadokya Güneşi Öpsün
Kapadokya Güneşi öpsün saçlarını Peri bacaları yıkılsın ayaklarına Tılısımlar duygularına tünesin Sen ki mezopotamya senki ürgüp Kapadokya Malatya Senki büyük bir derya Dudakların coşkun sakarya Binbir çiçek pınar sana akar ya Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kar Azgın Göz Arsız
Bütün bilge burnunla kokla atomları Çarmıha ger gururunu Zamana kurşun sık Yol ver mayalanmış gevezeye Çık soğuk yatağından git alemi gezmeye Değmez kıyısını dudaklarının öpmeye Kar azgın göz arsız yaz alageyik Lüzümsuz tuzsuz uygunsuz sözlerini sele verdim Çocukların güveninde yüz çiçek açar Karmaşık dolu yağar dağ kadar şapkana Cevize sar baklavayı acılı adana damadını Islat nam olmayan namını Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kararsızlık
Harman tozları gibi kararsız Sabun köpüğü gibi zamansız Akşam sever sabah cayarsın Yaşamak bir sineğin kanadına binmek gibi Çingene gamsızlığında davulun tokmağında Oynak bir zurna sesi, ney üfleyen derviş derinliğinde Bir yarın müslüman öbür yarın musevi Firavunlaştırma duygularını Kararlı bir yağmur ıslatmaz insanı Seçeneklerini ağart şafaklarına as doğrularını Sür dürüstlüğe yüreğinin kararlılığını Ben senin doğurduğun gerçeklerindeyim Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|