![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lilly
Lastik patlamasa lilly gelmezdi Büyülü dünya gözlerimde dönmezdi Bana beş dakika lilly gerisi masal En sevdiğim çiçekleri görmüş gibi Özlediğim aşk gibi akıcı roman gibi Masmavi denizler akar sular kadar güzeldin Sellerden depremlerden felaketlerden Eylemlerden yangınlardan daha tehlikeli Günahlarım. günaha sokma beni lilly Git kaç aşk rüzgarımdan Gözlerin iki güneş lilly Biri batmadan öteki doğuyor Sen hep aydınlık dünyamsın Dudakların dört mevsim ay gibi Her sözün hilal dudakların dolunay Gülmelerin ilk ay gamzelerin yarım ay Yıldız sarayı saçlarına sığarmıyım lilly Kaç bin ışık yılı lazım sana dokunmaya Yaşamın yeşil ışıklarına saygım var Biliyorum çok sevdiğin biri var Kırmızı hep yanacak bana Sen tehlikeli yasa dışı şiirsin lilly Devrimler çiçeklere yapılmaz Cumhuriyetimsin lilly Sen öyle güzelsinki sana darbe yapılmaz Boyun kadar gökyüzüm Yıldızlar gibi özgürlüğümsün Hem dişim hem geçmişim Beyaz gelinciğimsin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Liman
Sığındığım bir limandın Huzur bulduğum. Sığ bir köşe. İstediğim sadece sevmendi. Ne boy pos ne para pul Sevgiye hasrettim. Buldum sandım. Acemiydim Toydum Her şeyimi paylaştım Her sözün yalanmış Ne istedin benden Yeterince oyuncağın yokmuydu Sen yoktun... leyla... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mabetler Kraliçesi
Aynalara bulut yerleşmiş Dokunsam saçların yağacak Gözlerin güneş gibi bulutlarını dağıtacak Karamsarlığının. Gölgeler küçülecek bir yol görünecek Yanardağları patlayacak gönlünün Efil efil eserken duygularının ceviz yaprakları Alışkanlık yapacak Öküzlerin taşıdığı tezekle kaynayıp Gülüşünle demlenen çayın Eteğinin deseninde gizlediğin hilal AY ın Suskunluğun kaleden yapıyor ayin Erasmusun kızına yaptrıdığı altın kubbenin Gizlediği hazinede saklı şifreydi adın Sen mağaralar perisi SEN MABETLER KRALIÇESİ KADINN Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mal Hatun Sultanım
Sen yüzünde ekinler ektiğim Gözlerinle suladığım Yaylalar yanakların Dudakların bin dua Burnun yuvam Hayat bulduğum Mal hatun Sultanım Osmanlım Ordular doğurdun Kıtalar kurdun Yenilmez onuruna zümrüt elmas yüreğine Kıyılarına kuytularına al beni ne olur Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi
Maviye delice tutkulu deniz Avucuna alırsan mavisi gider Beyaza döner rengi Maviyi koparma denizinden Öylece sev içine gir arın Seyrine doyma Enerjim güneşim kumsalım Hem kışım hem yazım Mavi berrak yıldızım Tüh martıları unuttuk)) Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Balina
En büyük ana Mavi balina Yuvadır denizler ona Deryada ama Yalnızdır yinede Dudakları renk renk Derisi mavi bir tek Soluk delikleri ikizidir Yaşamı büyük bir gizdir Buzda olsa kar da olsa O yine yüzdürür kendini Arka üstü uzanması vardır ki Keyfine diyecek yok Kolları yani yüzgeçleri En güzel tasarımdır Mucize ararsak balinaya bakmak yeter Nesilleri tükenmesin Kötü avcılara tuzak olmasın O nefes alışları var ya Hep sürsün yaşamları Dilinin üstünde elli kişi durur Ne diye avcılar seni vurur Kalbi bir araba kadar büyük Damarlarında bir bebek dolaşır Erkekleri 6 yılda olgunlaşır Dişileri doğduğunda Emzirirken 400 lıtre sütle Yavruları büyür günden güne Sevgileri biz gibi Balinalara uzanan kirli ellere Fırsat vermeyelim Bize ne demeyelim Açılsın yüreğimiz sevgiyle Bütün mavilliklere Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Buluttun
Hoş geldin Sen geldin kentim büyüdü Serinledi asfalt Yıldızlar sormuştu Seni bana Müjde verdim onlara Büyük bir düğün gibi Telli duvaklı gelindin Onlar havaii fişeklerin oldular Büyük bir mavi buluttun Tarlası kurumuş çiftçiye umuttun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Hüzün
Güzelliğim. Gözlerinde hüzün vardı Maviydi Elleriyle saçlarını kucaklamışken Dolunay doğmuştu gerdanına Yine duyguların uçmuştu Kuytularında gizlediklerine ayla_hüseyin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Martımsın
Sen hüzünlerimde aralıklarımda Derin sularımda ki mavi martımsın Kanadında umutlarım Duygu kargomsun Andıkça şehrinin adını Saçlarının kokusu Düşer yalnızlığıma Bir kekik tadında Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Maviye Baş Bağlamış
Maviye baş bağlamış Gözlerin avrupa Sesin çocuk gülmesi Yüzün medine Duruşun arafat Bakılası zerafet Hüznün fasıla fazilet Yaz bitti seni seyrederken Sonbahardayız ikimizde Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|