![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana ulaşmak zor
Sana ulaşmak zor Sana seninle yaşamak zor Uçurtmanın parçaları İpteki ellerinde Belkide beklerken beklettiklerindi sevgin Duygusal dişiliğin sinmiş uykularında Kurbağa hızında zekasal kıvranmların Çekirge zıplayışıdır Bulgur hazımsızlığında Severken boğuyorsun umutlarını İçindeki çığlar düşemiyor Bir çınar ağacının tarihine ekim 2005 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarı Rüzgarlar
Su ya susarken gibi Sana acıkmışım Dudakların murat nehri Yüreğin kaz dağları Barınıdrır kuşları ağaçları,dereleri Yazları kışları sevdaları İskenderi platonu assosu eşsiz ilhamları Sessizliği kamyon uğultuları yarar Maviye çalar virajların Ben gözlerine renk veremem Bütün renkler raks eder gözlerinde Kimse bilmez sarı giymiş rüzgarları Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sarıkamış Dağları
Ağbaba ikiz kardeş yamaçları döşek Çok savaşlar gördü çok gavur öldü Zirvesinde mevziler çuval çuval mermiler Binlerce şehit verdiler asla terketmediler Arkasında cehennem deresi yıkar çamları Fakirin ekmeğini aşını pişirir yuvası tüter Sarıkamış savaşında yenerek düşmanı ALLAH' u ekber dağların da donan canlar Ağbabayı kurtaranlardı Şimdi otlaklarında koyunlar atlar Keçiler kurtlar akbabalar kartallar yaşar Kar yağar sular donar çobanlar geven yakar Isınır aşk türküleri sarar tabakasında Micingert saat ve mamaç köylerine yastık Yüce dağ ağbaba Baba bak mermi kovanı yeni gibi Şehitler onlar oğlum şehitler çürümez Mermide parkede matara da çarıkta Hala canlıdır yeşiller gibi şehitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sazlıkta Flüt Çalıyor sözlerin
Sırtına vuruyor ayaz Sazlıkta flüt çalıyor sözlerin Bıraktım seni döndüğüm şehirden Pizza yarısı AY Zeytin yıldızlar Gözlerin mavi menekşe Beline bağlı dağlar Kayalıklar Gönlümü yamaçlarına al Saçların polat kış Dizlerime ser servetinin hümanizmini Kemer bağla akşamlara Geçitlerin dar Bana biraz zaman topla oltanla Sıcak çayında dudak koyunda Bir güvenin koynunda Sevgi onurunda Sensiz asla çoğalamam Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Kİ Keşkem
Sen ki AY 'ın Apak yüzü Aynalara yansıyan gözlerin Ağaç rekatlarından işlenen sayfalara yazılan şiir i okumakta Oruç yüreğinde beslenen özlem, Ümitle açtırıyoriftarını top patlıyorken nefsine Senki sabrım Senki Keşkem Senki Şafak vaktım Senki seher rüzgarım Senki yoğun yaşanmışlığım Senki Özlem Zamire bağlacım tümcem Senki sabrım Senki Keşkem Senki Şafak vaktım Senki seher rüzgarım Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yandın Bende
Çıkmaz sokak ta oyun oynayan Çocukların oyuncaklarıydı aşkın Resmedilmiş sevinin boyutları Gerçek değerlerini hiç yansıtmadı Sen yandın bende, bende sende yandım Susarak ağladım Güneş sağanak yağarken tenime Şelale de yüzerek bekledin Kucağında secdeye varmış iç varlığınla Dayandım kapına yeşil yaprak gözlerine Çamuralara afetlere kanayan hasretlere Kambur hikaye de sana da yer var Güller arasında Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Benim Hiçbirşeyimsin
Sen benim hiçbirşeyimsin Sokaklarda bakıştığım Kalabalığa karıştığımsın Umuduna dondurma kondurduğum Üşümüş dilim Emerek erittiğim hevesimsin Rüyamda gördüğüm Uyanınca unuttuğumsun Sen gökyüzünde beliren yağmur buludu Sağanak yağarken Şemsiyemle aramzıdaki serinliğimsin Sen dağlarda kar çiçeğim Bahçemdeki karpuz çekirdeğimsin Dolunayda atımın yelesine yansıyan loş ışığım Saçları örülmüş kısrağımsın Eteklerinden güneş sızan Tandoğanımsın Sen benim herşeyim olmaya aday KPSS sınavımsın Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gelmezsen Güneşini Gönder
Duygularıma gel Sen gelmezsen güneşini gönder Gözlerime aşkını yaz ve şöyle yaz Seni sevgimden çok seviyorum. Temmuza as yalnızlığımı *******de kalma sakın ama Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Kaç Kadınsın
Sen kaç kadınsın ya da kaç kadın senin yerini doldurabilir. Sen niye bu kadar çoksun Kimse çokluğuna sığmıyor sığamiyor. Sadece seni sevmek kaç kadını sevmeye eş değer biliyormusun.. alana eirene için yazdım Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen nerdesin
Sen nerdesin su içindemisin Sumu senin güzelliğinde Benmi sendeyim senmi bende Ellerin kucaklamış yıldızları En parlağından şehrinin Bir masum öpmelerinde Susuzluğumda sen Duyarsın ıslığımı penceresinde uykularının Yastığında saklı kokularının Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|