![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baharım
Ben seni baharda tanıdım Karları erirken gönlümün Kardelenler yeşerirken Papatyalarımı sevginle sularken Yıldızlar terlerken ekinlerime yağmurlar yağarken Bir ışıkken karanlıklarımda tanıdım Bir meyve agacının sabrındayken Güneş doğarken sevgi filizlerime Seninle beslenecek meyvelerim Ben iyiliklerindeyim senin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Balıkları Yemliyor Sohbet
Güneşin yüzü akşmları bronz Camlara resmetmiş kendini Denize inmiş yılıdızlar şehvetiyle Kadının gözlerine yansıyorlar Kadın süt içiyor mum ışığında Dalga seslerinde sahilde Karnı açıkmış balıkları yemliyor Sohbet Adam ne kadına hasret Ne güneş umurunda ne sohbet Çiçekçi kız kırmızı gül satmak istiyor adama Abi dün aldın gül bugunde al Adam almak istemiyor Abi diyor çiçekçi kız bu abla dünkü abladan güzel Gerisini siz düşünün adamla kadının Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Barınağım
Sıradağlardaki çobanım Heybemde nakşettiğin güvenin Kuru ekmeğimde ellerinin izi var Bir koyun memesindeki ağızın Sıcak sütün şekerinde tadın Kavalımdaki ezgiydi adın Barınağım.(dın) Sol yanım özledikçe seni Düşüyor gözyaşlarım keçeden elbiseme Taşlara baş koyuyorum Ay la komşu,yıldızlarla akraba oluyorum Bir çiçek açıyor hayallerime Eşkiyalar basıyor sürümüzü Alın diyorum onlara Ama asla hayallerime dokunmayın Sevgin mermi oluyor Yağdırıyor kurşunları üzerine eşkiyaların Mataramda seni demliyorum Güneşe doğuyor gamzelerin Bulutlar saçlarını tarıyor Bir kuzu anasını emiyor Susamışlığında baharın Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Beklemek
Ne bekliyorum para mı kadınmı sevgimi Yoksa mevkimi dostmu eski sevgilimi Rüzgarmı baharmı çiçekmi yağmurmu Ne çok bekledim bu akşamda seni Ne çok isterdim yanlızca senin için geldim demeni Ve ne çok şey unutulur dost görünülünce Ne çok kırılır insan duymak istediklerini dosttan yana duyamadıgına Ve ne çok kızar kendine söylemek istediklerini söyliyemedigine Gel özlemim sende çılgın bir denizde gel Dalga geçmiyorum haa ilk vapura atla Kıtaları katla ütülediklerini atma Gel kuş uçuşu gecede rüyalarıma Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Beklerken
ben seni çiseleyen bir yağmurda tanıdım bulutsuzluk özleminde beklerken seni sevgi yumağı olmuş yağmur damlalarında koşarken gelen sevdam gibiydi ıslaklığın ben seni ışıkların altından geçerken tanıdım uykulu sevdalarda değil yorgansız sevişmelerin özgürlüğünde bir yudum demli çayın tadında 2001 sigarasının tütünündeki hazda mevlana tepesindeki içtiğim nar suyunda avunduklarımdı sana olan sevdam bilinmememişi sevdim zeka fırtınlarının espiri sandım seni seviyorum demeni o kadar zor söylüyorduki şaka gibi ben ruhsallığımın derinliklerindeyken duyguların sel gibi coşarken ben sana bir adım yakınken ellerin cebimde seni düşlerken sen belkide uykudaydın kim bilir kimin yüreğindeydin bilirimki sen bir meyveydin sonbaharda yağmurlarla yıkanırken ben senin çekirdeğinin özüyken sen kabuğumda renklenirken biz nasıl iç içeydik sevdik kabuğundan çıkarak bölündük tad olduk Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyeceğim Seni
Her yer demirli gemi Güneşli yağmur kandırır gibi Zamanı kemiriyor sumru Ağaçlar eski torun Ceviz hayatlar ada yarınlar Mısıra dişlenmiş eşler Tekne direğine bağlı gerçekler Zirveler gökle birleşmiş Denizler üşümüş Salla gönlümü lunaparkta Bekleyeceğim toprağın yağmuru beklemesi gibi Balinanın nefesi gibi İpin düğümlerden cözülmesi gibi Ellerinin yüzüme dokunacağı günü Bekleyeceğim geleceğim demeni Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Belki Sensin Güneşim
Belki sensin Güneşim Tutulmarindı buyuttüğün güvenin Sen hangi sevgilimsin, Şiir yazdıran ve ışığında yol buldurduğun Belliki sen yağmurda kalan islaklığım Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Kadınlarımı Sattım
Ben kadınlarımı sattım nefsime Her yerinden şeytansı dokunuşlarıma Derinliklerime nefsimin Kutsallık katın özgürlüklerime Seni *******imde besledim sen yoktun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sevincinim Salkım Salkım
Ben sevincinim salkım salkım Sen dilimim tane tane Kanadım kuşum zöhre yıldızım Denizlerine güller ektiğim Mavi gömleğine sevdamı yazdım Gönlünün hamağında beni salla Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bir Ayla Yazsam
Ben bir Ayla yazsam cümleler uzar Sözler yetmez Gözlerinde açık denizler görürüm En güzel yeridir gülmeleri desem Memeleri kıskanır Yüzü Gökyüzüdür Bulut görsem gözlerim yaşarir Bütün beklentilerim sendeki Maviliklerim Ben bir Ayla yazsam yanimdakiler kıskanır Dolunaylar doğar gözlerime sevincinden. Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|