![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1875
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizemli Çiçek
Sabah uyandığım zaman pencereme baktığımda filizlenmemiş bir gül gördüm Ufacıkdı narin ve ince Aynı bir kadın gibi... Yeşerecek su verirsen Filizlenecek sevgi verirsen Toprağına sevgiyi kat nasıl mutlu olacak bir bilsen Sev,okşa onu öyle sıcak olacak ki Kendini bile unutacak hayallere dalacaksın Sulayın çiçeklerinizi,sevgi verin yüreklerinize Benim en sevdiğim çiçek gül Anlatıyor bana aşkı,mutluluğu Çünkü bir gül gibi duygusal ve narinim Yapraklarım çabuk kırılır Düzeltilmesi uzun zaman alır Kırılgan ruhum öyle hassas ki Kırmızı bir gülün verdiği renkle çabuk yanar,kavrulur Gözyaşlarım çabuk dökülür İçimde çok yoğun gül bahçesi var,hepsi konuşup duruyor Kırmızı aşkımı Sarı ulaşılmaz gizemi Pembe hayallerimi Beyaz gelinliğimi Hele leylak müthiş romantizmin akıcılığını,sıcaklığını veriyor Kırmızıda yanıyorum Uzaklaşıyor bedenim benden tanıyamıyorum Siyahın gizeminde ruhum daha bir derin bakar Hayal eder gerçek bir aşk Sessizlikte bile olsan arar bulur seni *******inde.... Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizemli Sevgili
Sevmeyi sevilmeyi seninle yaşarım Mektuplarımı açar gelir mi diye, Seneler boyu yollarına bakar, ağıtlar yakarım Ne sevgi yarab aldı götürdü beni derin düşüncelere Sevgilimle yaşıyorum aşk yuvamda Pembe panjurlu evimizde o loş ışıklar altında dans ederken, Kayboluyorum derinlerde,sevgiye ulaşmak için çabalarım. Sevgim çok derinlerde Ortaya çıkaran gizemli sevgili Nerden buldun beni,içimi bir ateşe soktun İçinde yanıp duruyor çıkamıyorum tanrım. Saçlarım uzun siyah,ölenler uğruna feda edilenler Nerde o aşk çeşmesi Nerde o akan güzel kıvılcım İçimde duruyorsun bir köşede Kanatın yüreğimi baykuşlar Çıkarın ortaya gizemli kanaryalar Şarkılar söyleyin bana Gönül bahçem neşelensin uğruna Aşklar doğsun uğruna ne canlar yansın Ağlayıp durmayın neşe saçın Neşe getirin bana Umut verin içime Gönül köşküme oturun ışık saçın Mutluluk aşılayın kalbime girip Şarkılar söyleyin,içimdeki yangını ateşleyin. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gizli Duygular
Gözlerimin içindeki aydınlıkta birşey gizli bilirmisin? Akıp gider nehir misali duygularım benimle birlikte ruhumda kaybolur Akar içimden gözyaşlarım benimle birlikte yoğrulur Süzülür içimdeki duygu akımı beni benden alır,ruhumu derinliğe götürür Sızar içime gözyaşlarım içimde ağlar duygularım Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzü
Kaplarsın gökyüzü dünyayı Işık saçarsın ellerinle Renk renk çiçek dağıtırsın üzerimize Bulutlara bakarken,yağmur kümeleri oluşurken Yağmurda ıslanıp,seninle serinlerim gökyüzüm Mavi gözlerin hatırlatır bana Gökyüzünün rengini Açılır sisler duman duman Açılır içim,gökyüzüne hitap ederken Mavidir rengim İçimde hatırlatır denizi,girip girip doyamam İçim sığmaz hiçbir yere Hiçbir yerde durmaz yüreğim Konacak gerçek yare arar Ah! Mavi İçimin rengi Ah! Mavi göz Kalbimin okyanusu Ah! Mavi Taktığım takı setim Ah! Mavi Gökyüzünde uçup,herşeyi unuttuğum umut denizim. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzündeki Sis
Kaplamış gökyüzünü sis Açılmıyor alaca karanlık Git üstümden sis Kaplama beni Bana yakışmıyor Canlıyım ben hayatım toz pembe Yaşıyorum içimde mutluluk evinde Kapadım sis' e kapılarımı Mutluluğu buldum kendi içimde Gidin karanlık karatmayın beni İçimdeki ışığı söndürmeyin Akın içimdeki şelaler Nefes alın ormanlarda Gezin durun bahar bahçelerinde Şarkılar söyleyin içinizde Hayatın önemini,akışını anlayın yaratın içinizde. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Göl
Göldedir hayalim Göldedir ulaşılamayan mektup Bir akıma uğrar dalar gider uzaklara İçinde kaybolup silinip gider Uzun yorucu yokuşları tırmanışları sessizce ve derinden hissettirir Akan yağmurda ıslanır İçindeki duygular yağmura karışır gözyaşlarımla birlikte Kayar yıldızlar *******i şimşekler çakar gökyüzünde İçimde çatışmalar kararsız düşünceler Beni hatırlatır içimdeki haykırışları sensizliğin acısını Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm
Sessiz gemideyim düşünceli Denizin içindeyim gönül köşkümde Martılar uçar gider gökyüzüne Muhabbet eder dalar gider yüreğime Gökyüzü duman duman Tüter gider bacadan Dualar yükselir gökyüzüne Sızlanır durmadan acımadan Sensizliğin pençesindeyim bu akşam Yalvaran bakışlarla aynadayım Kelimeler içimden çıkmaz oldu Hayal alemine takıldı kaldı gönlüm. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm Deli
Kalbimde yaşatdığım gül açtı bugün Gülüyor karşıdan bana aşkımı anlatıyordu Bakıyordu gözlerimin içine şarkılar mırıldanıyordu Suluyordum onu gözyaşımla Karıştırıyordum topraklarını ellerimle Usul usul seviyordum inceden Narin,kırılgan tutumumla Zarar gelmesini istemiyordum En sevdiğim çiçek romantizmin,duyguların timsali Gülü gördüm mü ağlarım İçine girip sevgiyi kucaklarım Yaprakları öyle bir sarar ki beni Derinden yakar siyah gözlerimi Sevgiyi belirtir Çiçeği kalbimde taşıdığım bir inciyi Aşk,sevgi denizini bana hissettirir Gözlerim gece siyahı Ellerim gülün gizemiyle kırmızı Gönlüm bir deli,akıyor nehirlerden gülümle birlikte sonsuz güneşe karışıyor Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm Sıcak
Seni gözlerinin içinde aradım Bir ışık bulmak için bocaladım Aradım durmadan bir sevgi bir umut Yıkılan gemi gibi hayallerim,ışıksızla doldu Ben ışık doluyum saçıyorum heryere Sevgiyi arıyorum bulamıyorum nedense hiçbir yerde Sevgi ağacım meyve dolu hepsi yeşerdi İçimde büyük bir sevgi var sığdıramadım hiçbir yere Ellerim sıcak gönlüm sıcak Mutluluk ararken yıkılan hep ben oldum Hatıralar almaz ne çok çektiğimi Kelimeler anlatamaz içimdeki duygu birikimini Öyle sıcak bakarım ki derinden İşler insanın içine çıkamaz etkisinden Hayatım hep ışık dolu Gözlerim yanıyor mum misali Herkeste görmek mümkün değil sıcaklık Yok olmuş insanlar batan gemide Arıyorlar kara elması Bulmuşlar bir yol çıkmaya çalışmıyorlar Hayatımız renkli Yaşam değerli ve güzel Mutlu yaşamalı insan,elleriyle sevgiyi yakalayıp,ona kavuşmalı Bahçesinde çiçeklerini yetiştirip,sulamalı Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Bahçem
Yapraklar saçılmış yollara Ağlıyor gönül bahçem Nasıl sevmişim seni bilmeden Gözümden yaşlar akarmış derinden Sayfalarım kapandı bu akşam Herbiri hüzünlü bekliyor Kalemim hareketsiz sessiz Ağlıyor gönül bahçem Ne kadar hisliyim bu akşam Her taraf kapalı dört duvar Yaşamın tadına vardım bu akşam Gelinlikle kendimi hayal eder oldum Sevgilimle sokaklarda koşan oldum Gözlerin içine baktım Kendimi gördüm içinde Ağlıyordum sevinçten Çünkü ben vardım içinde. Gülçin Şahin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|