![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1858
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SeNsİz OlMaZ
Sensiz olmaz çünkü, sensizlik ölüm gibi bir şey. Beni bu hayatta varlığın tutuyor. Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor. Sen olmazsan uykular haram, sabahlar günah bana... Sensiz olmaz çünkü, bu dünyada iyiliğe dair ne varsa seninle öğrendim ben. Tüm yalanlardan, tüm ihanetlerden seninle arındım, yeniden doğdum. Senden önce bildiğim her şeyi sildim, yok ettim. Gidersen sende beni yok edersin... Seni seviyorum, çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan. Seni seviyorum, çünkü sorgulamıyorsun, yargılamıyorsun beni. Olduğum gibi kabul ediyorsun, hatalarımla, zaaflarımla. Değiştirmek yerine anlamaya çalışıyorsun, ne güzel... Seninle olmak mucize gibi bir şey... Ben, adına 'sen' denen o mucizenin bir parçası olmak istiyorum.
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkına PrangalardaYüreğim
İstanbul Aşklarına yaz başında çorap sökükleri dolanır ayaklarıma yürümek zorlaşır iyice yüzüm yansır sudan gökyüzüne uçar gider bir serap yavaşça sanki hüzünlü bir şarkının bitişi gibi asker mektuplarında sesi buğulu gelir yarimin sebebi olmayabilirse de olacaklardan sorumlu değildi aklım ya kaçardım hüzünlü şarkılardan ya da yapışırdım yakasına günahların İstanbul ne güzel şehir gel kurtar bizi bu uçuk yalnızlıktan felakete gitmek ürkütmez aslında kaybedecek bir şeyim olmadığında kazanmayı planlardım felaket içimdeydi felaket içimde sendi susma nefesine yetmiyor sesim al git seni utanmadan yüreğim al git aniden seni sevmek gelir aklıma mavileşir yalanlar yaşanılar bir avuç ötede kalır gitme dersin susarak ölüm sol yanımda kahır İstanbul'dan ayrılmak gerçekten ayrılık getirir sanki huzurlu bir kervan geçişi gibi gerçek ayrılığı yaşadığına sevinirsin sözlerimin üzerinde söndürdüğün filitresiz sigaralar şahit acılar yaştı gözümde o zamanlar bronz ışıldardı güneş bakma öfkene yetmiyor aklım ver git beni bana elindeyse ver git soğuğun ağzımızdan çıkardığı dumanlar ve kulaklarımızda esir kalan birkaç özne ölümden ibaret yaşam boynundaki muskaya güvenen İstanbul için ve ıslak bir kaval sesi parmaklarının arasındaki esinti senin adın sevgilim senin adın bütün sana inat senden daha ayrılıkçı senden daha özlenilir İstanbul'dan ayrılmaya benzemez sesin ağır bir ağıt yaşı dökülür mercanlardan boğaz'daki kayaların üzerindeki adam denizkızına aşıksa hala ne denizkızı ne deniz ne biz adam kadar bekleyemeyiz
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() ÖYLE BIR ASK KI BU. GITSENDE AGLAYACAGIM, KALSANDA AGLAYACAGIM.... ÖYLE BIR SEVDA KI BU SEVDA, SOLSAM DA AGLAYACAGIM, ACSAM DA AGLAYACAGIM.. ÖYLE BIR SEVGI KI BU SEVGI, BITSE DE AGLAYACAGIM, SÜRSE DE AGLAYACAGIM... VE, GÖZYASLARIM HER AKISINDA SENI HATIRLAYACAGIM...... ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Çalkalanmış bir rüya savurdu dünyaya doğdum.
Ah ettim aya durdum Güneşe kızdım. Sonra bahar yaktım. Tekmil verip kışa Dört mevsime gözlerinde ağladım. Yüreğime zincir vurdum. Müebbet seçtim papatya yapraklarında Ferman okunurken kaçtım aşk rüzgarına Ve kahrettim sevgi dilenen bütün fukaralara Irgat çalıştırdım gönlümün çorak tarlalarında Ne gül bitti ne de gülpembe Koşarken gazel soludum her nefeste Şarap döktüm kırmızı delinin, evinin önüne Ev çizdim evcilik oynadım her bebek yüzlü yağmurla Kuş ürküttüm sabah uyanmadan Çıngırak sesine verdim kulaklarımı Ve ben mahzun, dokunaklı, ağlamaklı olmuşum Güneşi kovalarken aya bakmışım Sonra güzel sevdalım Umutlarımı da geceye vermişim Sel basmış Gezdiğim yerleri Güzel sevdalım sana sevdana yenik düşmüşüm Hıçkırık iliklerime Efkar yüreğime işlemiş İnme inmiş düşüncelerime Ozanın yazdığı şiirdeki Esir kaçmış dağlara Tenhalarda ceylan seyirmiş Suya inerken aşk vurmuş gözlerine Derin bir nefes alıp,o demde vurulmuşum ben sana Senin gözlerinde aşk için Uçmuşum kanatlanıp, Yanarken için için Gökyüzünde aşık olup, Usulca yere inmişim Bir buluta umut bağlamışım Rüzgara karşı durmuş Her yıldızı benim zannetmişim. Doğan güneşe koşmuşum Şafakta güneşin en parlak rengini kaybetmişim Gökkuşağına dokunacağımı zannedip, El açıp dua etmişim senin için Sonra da benim güzel sevdalım kaybolmuşum Aşkının hasretlerinde
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun bilmiyorum ama
Ben seni sensiz sevdim Bana bakarken Gözlerinle anlatmaya calistigin Sevgisiz sevgiyi görmeyi sevdim Ama ne care Canimin ici söyleyemedim. Hani an gelir de yerinde duramaz ya insan Ansizin beni hatirlamani sevdim Sana belli etmesem de bildigimi Bana zorla gülümsemeni izlemeyi, beklemeyi sevdim, Ama ne care Canimin ici söyleyemedim. Yagmur yagarken bazen,Gökyüzüne bakip Beni düsündügünü düsünmeyi sevdim, Aci verse de bana seni zorlayisim, Belki seversin diye umut etmeyi sevdim, Ama söyleyemedim. Hani bir animiz vardi seninle sana ilk canimin ici deyisim? O an senin hic birseyin olmadigimi bile bile Bir gün gelip de herseyin olabilmeyi sevdim, Sen görmezken icimden akan Gözyaslari Ben onlari sen görmeden silebilmeyi sevdim Ama ne care Canimin ici söyleyemedim
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() SEVMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇTİM
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissetiğimde vazgeçtim Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni HİÇE saydığın için vazgeçtim Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için vazgeçtim BENCİL OLDUĞUN İÇİN VAZGEÇTİM Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü benim sevgim yüceydi. Ama hepsini düşündüğümde senin benden vazgeçtiğini anladım.. bu yüzden bende senden vazgeçtim.. MUTLU OLABİLİRSİN,, kurtuldun birilerine hesap vermek zorunda kalmazsın işte ....
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümsemenin bir anlamı yoktu, çünkü gülmeyi unutmuştum, nasıl bir şeydi, insanlar neye gülümserdi. Ağlamanın binbir çeşidini, sular seller gibi ezberlemiştim oysa. Sevgi, aşk bunlar kimin tabirleriydi. Canım kopar ya bir dost gibi, dostu bırak, o kopan canım kadar çok sevmiştim seni. O yüzdendir gidişinden beri canıma kıymet vermeyişim. Sen gitmişsin ya biliyorsun hangi zamandı hangi saat hatırlamak bile istemiyorum. Gidişine rağmen dualar ediyorum saçının teline zarar gelmesin diye. Beni öldürüşüne bile aldırış etmiyorum. Çünkü yüzüne söylemeye doyamadığım birşey var içimde, seni çok ama çok seviyorum.
Oturup birşeyler karalıyorum, sayfalar dolu dolu üstüme yağıyor. Dayanamayıp bende yağmaya başlıyorum sayfaların üzerine. Ben yazıyorum gözyaşlarım dağıtıyor mürekkebimi. Hayalinle geçiyor her saniyem gözlerimdeki kankırmızı bulutların tek sebebisin. Ve bazen oturup yazıyorum bir gün eline geçer bu yazdıklarım, belki o zaman anlayabilirsin seni ne kadar çok sevdiğimi. Neden yüzüme haykırmadın diyebilirsin belki o an. Ama bilmessin ki bu yüreğim sen bile olsa kimseden aşk dilenemez. Belki de anlamaz okur geçersin bu yazdıklarımın sana olduğunu. İmrenirsin keşke, keşke benide böyle bir seven olsaydı dersin. Her kelimem de, her cümlemde sana söylemiştim oysa seni ne kadar çok sevdiğimi. Ah bir anlayabilseydin. Şimdi seninle hayal edipte yapamadıklarımı kağıda döküyorum, o yüzden anlamazsın her yazdığımın sana olduğunu, hepsinde bir ipucu vardır. Mutlu başlamaya çalışırım sonra kan gibi hasretin damlar kalemimden. Ama bıkmadan yazarım ve utanmadan söylerim soranlara evet sevdim hemde çok sevdim.
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() AŞK ADAMI
Dolaştığım denizlerce düşünüyorum, Bineceğim son gemi değil midir Hayır sahibi omuzlarda giden tabut. Herkes gibi teselliye muhtaç olsaydım eğer, Derdim ki: 'Elbet bir ağlayanım olur benim de; Ramazan *******i Yasin okuyanım, Baharda kabrime menekşe getirenim de.' Fakat bütün bunlar da olur, Yine tasa etmem, Yine kırılmam kimseye. Ben aşk adamıyım, Sevmeye geldim insanları, Gönlümle, elimle, kafamla sevmeye; Hesapsız, karşılıksız, Ayrılık gayrilik gözetmeden. Gün gelip gidersem şayet, Öyle severekten gideceğim ki, Karanlık kıyılardan bile olsa, Candan selamlarım, Civarımdan geçecek gemileri; Güneşli gemileri; Şarkılı gemileri; İçlerinde kendim varmışım gibi!
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() AŞK MASALI
Nerde ne zaman bu hava çalınsa Hoş geldi geçmişteki güzel günler Nereye gidersen git günlük tasa Bırak biraz da şad olsun gönüller Beşiktaş'ta gün görmüş bir bahçede Nisan akşamlarının en tatlısı Sevdiceğim on dördünü sürmede Bende gönüllerin en kanatlısı Ben delikanlıyım o kız ve dilber Bahar kokan o yanıp tutuşan ben Şakadan derken dalmışız beraber Aşk bahçesine çıkılmaz içinden Ölüyorum senin için güzelim Nasıl gülüp sokuluyor sahi mi Saçlarını okşayan hangi elim Kollarımda o yarin kendisi mi Çöl olsa aşar dağ olsa yıkarım Bizi ayıran kalın duvarları Bu acı gerçeğe sonradan vardım Gök çoktan yeşildir,dal çoktan sarı Bir define var gitsem bulur muyum Öpüştüğümüz ağaçlar altında Sevmek devam eden en güzel huyum İnsan bir kere sever hayatında Ben değilim söz açan gelecekten Var mı yok mu alemde bir o akşam Hiçbir şey istemiyorum felekten Bir daha seninle beraber olsam
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() bir gül satıcısı gördüm uyandığımda
çok sevindim, gülü kalbe değişeceğine gülü kalbe değişeceğine bir kalbimiz vardı,hastalık ve yara dolu inanamadım önce, gülü kalbe değişeceğine gülü kalbe değişeceğine pazarlık ettik, "takas etmem" dedi; "güle tapan canını da verir üstüne canını da verir üstüne" sordum:" can ve kalbini kim değişir bu güle" "pazarlık bu" dedi, "yaralı ya kalbin yaralı ya kalbin" canımı da kalbimi de verdim, kalp seslendi hey" bir güle değişti kalbini bir güle değişti kalbini"
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|