![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mezar Taşı Ve Şifre (Aşk)
MEZAR TAŞI ----------------------------------------------------- Son gemi de kalktı,şu kısacık hayatımdan, her yaşın ayrı bir limanı vardı, ve her siren sesinden sonra aynı sahne yaşanırdı, Şimdi okyanusun ortasında,düşürdüm çapamı tuzlu sulara, aşkım kurtarılmayı beklerken,içimdeki saf çocuğun oyunuydu boğulmak,,, Son gemi batarken gönlüm ummanında,adı konmamış ayrılıklara ilk defa isim konmuştu...kimsesizliğin hayali dokunurken adıma... Senin gelişinle bırakılmalısın duanı ve gözyaşını toprağıma.... ____SON____ (vasiyetimdir mezar taşımda üstteki yazı yazsın) ----------------------------------------------------- ŞİFRE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şifre:1 Bu bir kardelendir....(mezar içinde çiçekler)
Ben hergün seni gömdüm yüreğime, Sıra bende, bende gömüyorum kendimi toprak ananın yüreğine.... Şifre:Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şifre 2 Bu bir gelinciktir......(mezar içinde çiçekler)
son nefesimi verirken, güller açmıştı baş ucumda, hadi git o gülleri topla öldüğüm yerden getir kabrime yani ait olduğu yere... Şifre:Ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sifre 3 Açmasını istediğim son çiçek....
Gittiğin yerde bakışımı,baktığın yerde gülüşümü,güldüğün yerde öpüşümü, öptüğün yerde de kalbimi bıraktım... Hadi onlarıda al gelde.... bu şifre çözülsün... Sen ben ol.... ben sen.... Vasiyetimdir bu şifrenin adı Aşk olsun.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşı Dağa Yaslayın Mezar Taşımı
Karşı dağa yaslayın mezar taşımı dört mevsim bağrımda kar erimesin suskun mezralarda bul yoldaşımı çoban yüreğine yol erimesin ıslak ayaklı avcu nasırlı karşı dağa serdiğim senin postundur açık koyun erenler mezar başını bu dağın yağan karı benim dostumdur Hasan'ım kor başına taşlar ağlasın gün gelsin bu dereye göze bağlasın gidenin ardından sinen dağlasın ardıçlar ağıt yaksın adını. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezar taşı
Yeşillik kabristan uhrevi bölge İlerliyor ağır, ağır bir gölge Mezarlarda çeşit, çeşit yazılar Kitabe değil de gerçeğe belge Mezar taşı iz, iz yontma bir mermer Yolcusuna binek dünyaya semer Hayır yokluk değil öyle düşünme Bir sonu ve başı kaynatan kemer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezar taşı
Bir mezar, bir mezar Sadece bir mezar olacak. Arkanda bıraktığın, Tek bir avuç toprak. Kimse beklemeyecek seni, Hiç kimse seninle kalmayacak. Dünyadan medet yok sana gayri, İki mezar taşı sana yoldaş olacak. Ne gidenlere dur diyebileceksin Ne yaşanan yılları göreceksin. Hiçbir şeye hükmün geçmez olacak, O an feryat ederek inleyeceksin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezar Taşı
Dikilmiş başımda bekler beni Dostum mu oldun sen mezar taşı Çağırsam koşup gelmezsin hani Dostum mu oldun sen mezar taşı? Gündüzümde sen varsın gecemde sen Ayrılık yok bizde kavuşuruz her an Benimle okunur sana da duam Dostum mu oldun sen mezar taşı? Terk edelim bu virane diyarı Bize durak olsun güzelin hanı Benim ile neden gözlersin yâri Dostum mu oldun sen mezar taşı? İkimizde bakarız kıbleye doğru Birgün bu dostluğun gelecek sonu Sen git, bırak bana ebedi dostu Dostum mu oldun sen mezar taşı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezar taşı
Şiir yazıyorum sebebi sensin derdimin Şiirlerle avutuyorum kendimi rahatmı vicdanın Uyku yok bende sen rahat uyurmusun Bilmemki sen feryadı duyacak kalp taşırmısın Yoksa taşıdığın sadece bir et parçasımı Bir aşık feryat ediyor çekilen çile aşığa revamı Esra yola çıktım sende bulmak için esrarlı aşkı Sen bana tattırdın en iyisinden zehir ve ağı Yollarda yürüdüm ******* boyu seni Aradım yıllar yılı bir yudum kalb i sevgi Dağ taş dolaştım akıttım gözümden kanlı yaşı Şimdi mutlumusun sana özlemimi anlatıyor mezar taşı |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
Acı günlerim Şamatacı günlerim Güneş yüzü görmedi vay Hacı bacı günlerim Değirmenin çarkı yok Bu bahçenin parkı yok Ali gider Veli gelir külhana vay Bir birinden farkı yok Acı acı günlerim Göz boyacı günlerim Ahı vahınan geçti gitti Hacı bacı günlerim Bir ipte iki cambaz Zor olur oynayamaz Dili tatlı içi zehir güzelim vay Böyle kazan kaynamaz Acı acı günlerim Şamatacı günlerim Ahı vahınan geçti gitti Hacı bacı günlerim Mahzuni deli gönlüm Yine yollara düştü Hacı vurdu bacı durdu Kaygı kullara düştü Acı acı günlerim Şamatacı günlerim Ahı vahınan geçti gitti Hacı bacı günlerim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|