![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bana gel deme!
Bulutlar sussa ben ağlarım Volkanlar sönse ben yanarım Yollar gitmese ben giderim dağlar konuşsa Ben susarım bundan sonra Bana gel deme! Ben gelemem bu ayrılık saatinden sonra Ayrılırım rüzgardan kaçarcasına Kanımı içsin köpekler yüreğimi kanatırcasına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() çık hayatımdan
boğazımda düğümlendi sözler sahteydi sevişler sözler unutamadığım tek şey o gözler neden neden beni üzdüler ellerim üşüyor gittikçe hava soğuk terliyorum yine de titriyor dudaklarım hafifçe söyleyebildim 5 hece ÇIK HAYATIMDAN bıktım ben nazından çık hayatımdan dünümden yarınımdan yetmedi mi tüm yaptıkların hiç mi kaçmıyor uykuların üstüne bastım tüm mayınların durun! sakın kurtarmayın hani biricik sevgilindim hani kraliçen bitanendim nasıl yapabildin bunu sen? en iyi arkadaşım ve sen! çık hayatımdan bu kadarı fazla kaldıramam çık hayatımdan dünümden yarınımdan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() isyan
Güneş sensiz dogmaz mı sandın? Yürek sensiz yanmaz mı sandın? Ağlayan gözlerim dinmez mi sandın? Sen kendini ALLAH mı sandın? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylenemeyen
Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? .. Yağmur bırakmadan geçen bulutlar gibiydi zihnimdeki düşünceler; dilime düşmeyen, sözcüklere dönüşmeyen! .. Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? .. Her zaman fazla oldu söyleyemediklerim, söyleyebildiklerimden! .. Her zaman; bir bilinmez lisandaki çözülmez şiirleri koklayıp, hissettirmeye çalıştım sana... Her zaman biraz daha zaman kolladım seslenmek için sana, ve her zaman hayıflandım; Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? .. Kendi karanlığında; güneşe görünmek için karar veren bir tohum gibiydim... Zordu çıkmak gömüldüğüm çamurdan; Ama güzeldi!.. Sen güzeldin ve ben, güzelleşiyordum seni düşündüğümde!.. Kendi karanlığında; güneşe görünmeye karar verip yeşillerini giyen bir tohum gibiydim... Boyutları değişiyordu hayatımın... Yani, değiştiren sendin boyutlarını hayatımın; büyüyordum, gelişiyordum, genişliyordum... Söyleyebildiklerimden çoktu her zaman, söyleyemediklerim; bu yüzden kelimelerimin arası açılıyordu!.. Sığdıramadığım her duygu; iki kelimemin arasındaki boşlukta gizli... O yüzden, yazdıkça parmaklarım,,, ve işte yine o yüzden söyledikçe dilim topallıyor!.. Toparlayamıyorum zihnimi... Seni özlüyor, ve terliyorum özledikçe; Seni koklamak için... İçimdesin! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEVDIGIM
Tek basima dolasirken gece sokaklarda Kimseler yoktu gökyüzündeki yildizlardan baska Bir onda sen ciktin karsima Dedimki talih kusu kondu basima Sevdigim Kalbimde ask atesi yaktin Seni Sevdim gönlümde güller gibi actin Söyle dönüp iyice yüzüne baktim Gözlerimi gözlerinden ayiramadim Sevdigim Basimi yastiga koysam rüyamda görüyorum Nereye baksam yanimdasin saniyorum Bu hasrete nekadar dayanilir bilmiyorum Bir an önce kavusmayi istiyorum Sevdigim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VATANIM
Vatanim ben cok seviyorum Sevgisini kalbimde tasiyorum Ayyildizli bayragimla gurur duyuyorum Onun icin mutlu ve huzurlu yasiyorum Vatanimin kiymetini bilen yok Dünyanin gözü üstünde gören yok Bu vatanimiz nasil kazanildi diyen yok Türkiyemizin dünyada esi benzeri yok Savasarak düsmanlari denize dökenler Kalpten inanan türk olan türk Mehmetcikler Hic düsünmeden canlarini verdiler Güzel vatanimizi bizlere böyle emanet ettiler… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Sevdigim
Ey sevdigim, sana söylüyorum beni gözü yasli birakip gitme Buralarda yalniz basima koyup, ortaliga atip gitme Sensiz dünyam karanliktir isigimi alip gitme Sensiz yasamak banazulümdür birde hayati bana zindan etme Sönmeyen bir kör ates var icimde sende beni yakip kül etme Firtina gibi esen, rüzgarinda savurup umutlarimi tüketip yok etme Ey sevdigim, kavusmayi istiyorum her zaman Bu dünyanin sonuda var gel mutlu olalım o zamana kadar… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevipte Sevilmeyenlere
Her gün penceremden bakiyorum sokaklara zaman geciyor sen gecmiyorsun ismini yaziyorum kalbimin duvarlarina halime acimiyorsun hep siliyorsun sevgi dallarina isliyorum askimin yumaklarini yine merhametin yok cözüyorsun seni benzetiyorum gökteki yildizlara bir kara bulut gönderip örtüyorsun gördügüm ciceklere sariliyorum sen diye birden güz olup solduruyorsun bir siir yazmak istiyorum sevda üstüne kalem kagit ne varsa yakiyorsun yillardi durmadan kosuyorum pesinden yollari kapatip bir set örüyorsun biliyorsun birtanem sende biliyorsun sensiz her gün nasil öldügümü biliyorsun ama bile bile yinede dönmüyorsun… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askin ilaci nedir sence?
Sevgi mi? Yoksa ölüm mü? Keske bilseydim, Ama bildigim bir sey var ki, Benim ilacim sensin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben sana Mecburum Anlasana...
Seni Sevdim Tek ben Bu Dunyada.., Herseyi Unuturum Ama Seni Unutamam Asla . Ben sana Yaklastikca Sen Benden kactin.. Deli divane gonul bir kere sevmis, Sense benim kalbimi kirdin..,, Gercekten sana SIril Siklam Asigim, Ama Sana verdigim deger degmezmis Bir vicdansiz icin hayatim Kaydi...,,, Aydin olan gunduzum simdi karardi Sensiz gecen aylar senelere vurdu, Sevmek gercekten bukadar Zor muydu??? Simdi bana belki Cok Ihtiyacin var ama yokum iste neye yarar benimle olsaydin olumune kadar... Gozyasim akar ah Su anilar, Kalbime gomdum cikaram seni bidaha...,, Iste seneler gecti yine yanlizim... Cok Agladim gururum bile bes paralik oldu Yuregimdeki cicek bile soldu genc yasimda Saclarim kirlasti..,, Bunlara ragmen aklim sende kaldi Anlamak okadar zormu be gamsiz ? ?? SImdi Soruyorum Kim HAKLi Kim HAksiz???? Umarim Seninde Kalbini Kirarlar Yureginden cok sevdigini koparirlar.... Senden Ne kadar nefret etsemde COk SEVIYORUM Aklimi tutamiyorum senden vazgecemiyorum iste beni deliyim seni hala seviyorum ama ben yinede dayanamam sana SEN yeterki GUl Hic AGLAMA...... Ben sana mecburum anlasana, Seni sevdim tek ben bu dunyada, Herseyi unuturum ama, Seni unutamam, ASLA… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|