![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsan
Her sabah kalkar kaşlara,kirpikler İkinci güneş doğar her insana Uyanır düşten bütün güzellikler Bedenle doğa gelir heyacana. Yeni bir güne hoş bir seda ile Dilden merhaba dolaşır her dile Coşar duygular gönülden gönüle Akar gider can içinden canana. Durdurak bilmez bir an insanoğlu Yetmez geçse de günü dolu dolu Azmin elinde kanadıyla kolu Uğraşı ile ter döker zamana. Didinir durur can gidene değin Elden ayaktan çekilene değin Yaşar uğruna bir dilim ekmeğin Ne mutlu öpüp başına koyana. Zaman tüneli uzayıp ta gider Üstünden nice kullar gelir geçer Nihayetinde son duraksa kader Çaresiz inmek düşer yaşayana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dörtlük-4
Ne hoş sevgiliyle rakı paylaşmak Her yudumda biraz daha yaklaşmak Duygu denizinde kucaklaşarak Özlenen doyuma özde ulaşmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gittin ya
Sen gittin ya... Ardından ben değil gök ağladı. Sen gittin ya... El sallarken elim havada kaldı. Sen gittin ya... İçimi sensizliğin acısı sardı. Sen gittin ya... Gülüyordum ama hüznüm hep saklı kaldı. Sen gittin ya... Gözlerim her balkona çıkışta seni aradı. Sen gittin ya... Boncuğun uykuyu o balkondan aşağı attı. Sen gittin ya... Bir küçük resim senin yerini aldı. Sen gitti ya... Günleri sayar oldum. Sen gittin ya... Artık gelmez oldun.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Öldürdün Beni
bugün ben öldüm beni öldürdüm ben artık yaşamıyorum çünkü hayata tutanabileceğim son kişiyidin sen yoksan ben ölüyüm 21,07,07 benim ölüm tarihim seni öyle çook seviyorum ki anlatamam be güzelim beni öldürdün ben ölüyüm artık |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bazıları
Ruhumuzu karartıyor diye bazıları Sevmezler hiç yağmurlu havaları Her zaman günlük,güneşlik mi olmalı Aydın tutabilmek için gönülleri |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|