![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hiç düşündün mü seni seven ne halde
O her gece ağlıyor sessizce Seni arıyor gözleri her gittiği yerde Belki de haklısın kendince. O seni çok sevmişti hala seviyor İmkanı yok seni unutamıyor Anıları silip bir kenara atamıyor Belki de haklısın kendince. Sen onu bırakıp gittiğin halde O sevmeyi seçti yinede Hakettimi bunları o sence Belki de haklısın kendince. Biliyor musun o senden vazgeçemiyor Her tanıdığına her yakınına seni soruyor Kimseye söylemiyor ama o seni çok özlüyor Belki de haklısın kendince Hiç beklememişti bunu senden Acı çekmeyi seçmeni, sevmek dururken Peki ya hiç mi sevmedin onu sen Belki de haklısın kendince. O sensizliğe uzun zaman alışamadı Seni düşünmeden bir saniye bile yaşayamadı Sensizlikten gözleri hep yaşlı kaldı Belki de haklısın kendince. Ama yine de kırgın değil sana Umutlu gözlerle bakmıştı hep sana Başka şey düşünmedi asla Ama son verdin sen bu aşka. O seni öyle çok sevmişti ki Dünyalara değişmezdi seni Hele o insana hayat veren gözlerini O her gün yine de tutuyor ellerini. Ne yapalım buraya kadarmış demek Sen hiç düşünmedin sonsuza dek sevmek Aşk değildir hep mutlu olmak biraz da acı çekmek Ama yine de unutma o seni daima sevecek. Ne olurdu birlikte göğüs gerseydik tüm zorluklara Aşamayacağımız engel yoktu inansaydın bana Ama sadece benim çabalamam ne fayda Belki de haklısın kendi yaşadığın o masum dünyanda.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Deliler yurdundan yeni geldim
Düşünce şimşeğinde gördüm Fırtına gibi, yıldırım gibi Anlık ve berrak gördüm Homarus’un sofrasında Geçmişi anlatırken gördüm Eflatun’un masasında Geleceği ararken gördüm Gözlerin şimşek gibi Başında ışık halesi Asırlar öncesinden ötesine Huzmeler saçarken gördüm Saçların dağınık, Benzin soluk Yoğun ve heyecanlı Kitaplar içinde, kayıp Bahar yaprağı gibi naif Cılız çalılar içinde boy veren Fidanlar gibi gördüm Bir ara Hallaç’ın yanında Dimdik Her cefaya sırtını dönük Sultanlar, yanında sönük Karunlar, birer sülük Sarayları pul yaparken gördüm Dağ yeli, ova serinliği, Deniz gümüşü, fırtınası Bulut mavisi, bozu Orman yeşili Haldun’dan haber verirken gördüm Umuda akan, ırmaklar gibi Kirleri kapatmaya yağan kar Ve neyden çıkan ses Mesnevi’de nefes gibi gördüm Uzaktan gelen bir sevgili, Dosttan fısıltı, Ufak bir ürperti de Gönülden sözler dolu Sanki Yunus vari Varı yokta gördüm Yanarken tapınaklar Melekler düşlerimde Gezerken devri alem Ta Platon’dan bu yana Nebiler dizisinden nurlar Düşünceden pırıltılar Ser ayaklarım altına Otururken filozoflar tahtına Belki de seni gördüm.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutluğum aslında
Tek başıma yaşasam da, Beni anlayan olmasa da, Tek bir dostum kalmasa da... Yaşıyorum yetmez mi? Seven kalbim sanki bir daha sevmez mi? Bitmez mi gözlerimin nemi, Çıktığım bu uzun belki de kısa yolculukta Önce beni alıyorum yanıma sonra kendimi Sevgilim terketsin, Dostlarım da ona uyup gitsin, Herkes sevip sevilsin, İstemem arkamdan kimse gelmesin....
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben, kimsesiz seyyahı, mechuller caddesinin;
Ben, yankısından kaçan çoçuk, kendi sesinin. Ben, sırtında taşıyan işlenmedik günahı; Allah'ın körebesi, cinlerin padişahı. Ben, usanmaz bekçisi, yolcu inmez hanların; Ben, tükenmez ormanı, ısınmaz külhanların. Ben kutup yelkenlisi, buz tutmuş kayalarda; Öksüzün altın bahtı, yıldızdan mahyalarda. Ben başı ağır gelmiş, boşlukta düşen fikir; Benliğin dolabında, kör ve çilekeş beygir. Ben, Allah diyenlerin boyunlarında vebal; Ben bugünküne mazi, yarınkine istikbal. Ben, ben, ben; haritada deniz görmüş, boğulmuş; Dokuz köyün sahibi, dokuz köyden kovulmuş. Hep ben, ayna ve hayal; hep ben, pervane ve mum; Ölü ve Münker-Nekir; baş dönmesi uçurum...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben; derdi dert edenim,dert etmeyenler için,
Ben; uğruna üzülenim,sanki birkaç hiçin... Ben; çıkılmaz dağların,yamacında bir dağcı, Ben; bıkılmaz sevdaların,sonunda dar ağcı... Ben; en zor imtihanların,fedakar askeri, Ben; Türk&İslam sentezinin,en büyük zaferi... Ben; ayrı bir hayatım,şu Dünya aleminde, Ben; dostluğu buldum,mürekkep kaleminde... Ben; piskopat ayağından,düştüm bu halime, Ben; hayat dayağından,baktım istikbalime... Ben; cemiyet ruhiyle,açtım şu gözlerimi, Ben; bir gencim,gençliğe saçtım şu sözlerimi... Ben; sürekli düşünen,sonunu olayların, Ben; yerini buldum,şu saklanan kolayların... Ben; çok çok üzülenim,Filistin'e,Lübnan'a, Ben; duacısı oldum,dışarda uyuyana... Ben; bir fikirim,görülmemiş felsefelerden, Ben; aslında tekilim,kalabalarda iken... Ben; şairim,bahtımdan oldukça bahtiyar, Ben; bir bakan değil,görüp yazan bir sanatkar... Ben; vatanda zararsam,beni yıkabilirim, Ben; bu yüzden inan,kafama sıkabilirim...
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
samuray kılıcı kadar keskin
acılardan türedim ben en güzel baharlar gözyaşlarımla yeşertir çiçeklerini
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deli boran gibi coşup çağladım
Dar geldim kabımda kalamadım ben Keza bir güzele gönül bağladım Aşıkca sazımı çalamadım ben. Uzakta aradım yakında imiş Sırtıma vurulan yükümde imiş Hemide alnımın şakındaimiş Farkına varıpta bilemedim ben Üç günlük dünyada beş günlük yolu Katetmek istedim dediler deli YANIK AHMET aktı gözümün seli Aşkın bardağına dolamadım ben
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
hayatın kıyısında oturuyorum
çiçeklerin tohumlarından besleniyor ruhum her tohum bir parça yaşam ve her yaşam damlası bir mutluluk getiriyor yanında... bir zincir oluşturup salıversem o uzaklara diyorum ben kıyıdayım ya ama olmuyor bir türlü aşılamıyor insanoğlunun duvarları yıkılamıyor... ben kendi kıyımda kendi mutluluğumla yalnız kendimi avutuyorum...
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zaman yumağına sarılmışım ben
Yumağın sargısından çıkmadım ki ben Çok darbeler yedim ayaktayım ben İnceldim inceldim kopmadım ki ben. Bazen iki dünya içindeyim ben Dünyayı içime hapis ettim ben Bazen gam selinde yüzüyorum ben Çok şükür Allah a yorulmadım ben. Zaman yağmurunda ıslanmışım ben Islanıp ıslanıp kurumuşum ben Bir kapı açılmış o kapıdayım ben Kalpten o kapıya sarılmışım ben. Hayatın içinde yoğrulmuşum ben Herkese dost diye sarılmışım ben Dikenler içinden gül topladım ben Allah tan başkasına hesap vermem ben.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben: Karlı dağların deli rüzgarı
Ben: Tozlu yolların demirbaşıyım Ben: Suyu kurumuş sevgi pınarı.. Ben: Toprak bekçisi mezar taşıyım Ben: Hep yıllar yılı kanayan çıban... Ben: Fikir sürüsün yitiren çoban Ben: Hayal peşinde çarıksız taban... Ben: Gurbet ağzında bulgur aşıyım Ben: Çürük gemi aşk denizinde.. Ben: Yağmur damlası dostun izinde Ben: Yanıp kül oldum aşkın közünde... Ben: Kara sevdanın dert yoldaşıyım. Ben: Koyu düşmanım yersiz gülüşe.. Ben: Düşüvermişim bitmez bir işe Ben: Bıldır ağlarım bu yıl ölmüşe.. Ben: Bensiz duygunun ilk savaşıyım Ben: Gönlü aklına uymayan deli.. Ben: Az düşünceden doymayan deli Ben: Beni ben diye saymayan delin. Bırakın ben benden uzaklaşayım.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
|
|