![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yaktım çocukluğumun
hapishanelerini Gardıyanlar öldü Kendi hapishanemi yarattım İçinde cennetten avlularım vardı Sen gelince yıkıldı duvarlarım Üşüyorum Cennetimde ise yoksun Olmazsın Olmaz Biliyorum Eşkiya vurdu kendini Ömür boyu hapisti Mütemadiyen Başkalarınıda vurdu Cenneti için Ben seni vuramam Kendimi vurmam Cennetimle Cehennemim Düz bir ova sanki Hayat çizgileri oluşturmuyor Sınıyor bazen Sen gelince yıkıldı duvarlarım Üşüyorum Ben seni vuramam.......
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Konuştuğun başka yaptığın başka
Gündelik yaşarsın saygın yok aşka Ben ekmek peşinde sense matuşka Ben seninle bir olamam efendi Sen camiden kiliseye gidersin Çıkarına ne halt varsa edersin Cepheyi bilmezsin erdende ersin Ben seninle bir olamam efendi Senin çakallarla etrafın dolu Bense yaradanın bir garip kulu Benim tarlam kuru senin ki sulu Ben seninle bir olamam efendi Sen doydukça yine yine istersin Aldıkça dahası yokmudur dersin Sanki mezarına götüreceksin Ben seninle bir olamam efendi Bukalemun gibi her rengin vardır Sana helal olan bana haramdır Sende ki metrestir bende ki yardır Ben seninle bir olamam efendi Sen hortum seversin hilen bir sürü Ödenek denilen sana örtülü Lisanın hindice hep gulu gulu Ben seninle bir olamam efendi Sen selamı allah için vermezsin Bedavadan hiç kimseyi sevmezsin İşini bilirsin işi evmezsin Ben seninle bir olamam efendi İçin volkan gibi taşmaya hazır Sağını solunu yakmaya hazır Senin suç ortağın vekili nazır Ben seninle bir olamam efendi Sen kale gibisin nedir ki duvar Arkanda kocaman bir devletin var Zalimliğin arşta merhametin dar Ben seninle bir olamam efendi Benim onurum var yere tükürmem Kellemi alsalar tükürsem silmem Lügatımda yazmaz riyayı bilmem Ben seninle bir olamam efendi Bana ters düşendir sendeki ahlak Doğru bir işin yok her şeyin ilhak Sende hırsızlık var bende hukuk hak Ben seninle bir olamam efendi Ben düşeni tutan sende vuransın Ben gönül yapanım sense kıransın Sen bu güzellikten anlamayansın Ben seninle bir olamam efendi Gün gelir seninde canın yol alır Bedenin bir taşta kefenle kalır Belki tabutuna bayrak sarılır Ben seninle bir olamam efendi
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ben senleyken topraktım mevsımıne gore bıtkı veren
ve sen benım yağmurumdun bıtkılerıme omur veren senın yoklugundayken sımdı ben sensızken toprak yerıne tas oldum ben tasken hapıse duvar oluye mezar vede musalla tası ben sensızken bu simdilerde ne verimim kaldı nede takadım iste yollarına tas olayım yollar deyipte basıp gecme kı yollardır hasretınle gozyasımla bakakaldıgım yollardır senı benden ayıran ve sana kavusturan yollardır anamın bana hasret dolu mektubu ve benım yara olan sızım yollardır agıtlarım,dualarım ve de beddualarım yollardır gurbete goturen ve gurbet denılen sey hasretımdır sana olan sevgilim
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz ben canım
desenleri solup gitmiş bir halıyım Sensiz ben gülüm çiçek açmayan bir ağacın dalıyım Sensiz ben aşkım ordan oraya sürüklenen bir çalıyım Ben sensiz birtânem kesmeyen körelmiş bir bıçağım Ben sensiz nartânem paramparça olmuş bir ağım Ben sensiz nurtânem yerle bir olmuş koca bir dağım Ben sensiz sevgilim bir hiçim İçin için kor gibi hep yanar içim (4 Ekim 2006/ İstanbul)
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün Eylül'ün sekizi
Hiçkimseye mektuplar yazdim Issiz sessiz sensiz *******de Sokak lambalari fersiz Yildizlar ay elsiz Rüzgarlar sessiz Ben sensiz sen bensiz Gitme beni bana birakip Ne olur gitme Gece sessiz ben sensiz sen bensiz... Bugün Eylül'ün sekizi Bir yildiz kaydi isimsiz sahipsiz Hiç kimseye mektuplar yazdim Satir satir Issiz sessiz *******de Mehtap sönük ay küskün Sokak lambalari fersiz Sen bensiz ben sensiz Bugün Eylül'ün sekizi
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizliğe mahkum ettiğin için beni
Kırgınım sana Bir boşluktayım şimdi Nerdesin? Özlemin dayanılmaz acısı içinde Haykırışım ulaşmıyor sana Gel artık! Yanımda olduğun gün ne mutluydum Bu gün o ben değilim Gülüşünü arıyorum Sesini duymuyorum Gözlerini arıyorum Niye böylesi sevdim seni? Niye bir rüzgar oldun estin gönlüme? Niye? Hayatım oldun benim Sensiz nasıl ederim? Anılar dolusu sen olmasan Kurtulamam sensizlikten Ama yetmiyor ki anılar Arayışın özlemi Beklemenin acısı Yetti artık! Hakkımız değil mi mutluluk? Konuşsana bir tanem söylesene
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tanrının huzurunda söz kestik
Bundan böyle yarimsin Karanfili öpen dudaklarım Yıldızlara bakan gözlerimsin Zimmetledim seni kalbime Servetimsin , mülkiyetimsin Dağlarda dolaşan ceylanımsın Ürkek , ürkek Titrek , titrek Canımsın , cananımsın Bir o yana bir bu yana Yimidört saat , gece / gündüz Resmi geçittedir hayalin Boğuşup durduğum Sen orada ben burada Bu sevda böyle sürsün Dört mevsim yaz olsa Sen bensiz üşürsün Ben sensiz üşürüm Gidersen bil ki Ölürüm … Ölürsün …
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Alev gibi bir ırmak akıyor
Ruhumla , ruhunun ortasından Anlattı sana yüreğimi...hissettiklerimi... Aşkının bu anlaşılması güç haline. Ne istiyorsun söyle... Yansıdıkça bu ırmağın sana aksi Yüreğim ağladı bakışlarından, Baktım sana sessizce, Uzaktan öptüm dudaklarını... Rüzgâr getirdi teninin kokusunu... Sevdasını kokladım.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni sevdiğimi bile bile
kaybolup gidiyorsun derinlere özledim diyorum bende diyorsun hemen ekliyorsun ardından seni çok seviyorum diye susuyorum o an ben anlamaya çalışıyorum bu nasıl aşk diye sende susuyorsun o an ben konuşuncaya kadar hep susacak mısın diye soruyorsun ben yine susuyorum içini okuyorum o an bana kıl oluyorsun yaptığımada bir isim takıyorsun kapris diyorsun ben yine susuyorum sesin yoksa iki kelime mesajındamı yok diyorum müsait değildim diyorsun ben yine susuyorum bu zor değil biliyorum iki kelime mesaj atmak hiçte zor değil ama anlam veremiyorum sevdiğini biliyorum anlam veremiyorum ve telefon yüzüme kapanıyor yine kayboluyorsun kalabalıklarda ben kalıyorum yalnızlıklarda beni sevdiğini bile bile anlam veremiyorum bu gidişine...
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir sevda ömrümden neler götürmüş
Aynalarda beni ben tanımadım... Dağların karını saçıma örtmüş Aynalarda beni ben tanımadım Ömrüm dert defteri sayfası bitmiş Felek bir ahıma bin çizgi çekmiş Otuz yaşımda diyorki altmış Bu yanlış hesabı ben tanımadım Saydığı yılları ben yaşamadım... Bahtım acımasız felaket çarkı Gönlüm yaşamadı mutlu bir aşkı Vefasızlar sürdü hep saltanatı Sadakat bir vefa ben tanımadım Mutlulukta varmış, ben yaşamadım... ben yaşayamadım...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 11 (0 üye ve 11 misafir) | |
|
|