![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu defa giden ben olmayacağım.
Rıhtımda bekleyen gemideki Bilet almadım bilinmez yarınlara Bulutlar dolusu ağlamayacağım. Barıştım artık kendimle; Bir de vefalı dertlerimle. Ne zaman terk etsem onları Bırakmadılar peşimi,geldiler benimle. Bütün şehirler birbirinin aynısıydı. Islak kaldırımlar,soğuk rüzgarlar. Yalnız sokaklar ve dertlerim. Birlikte yaşadık yıllarca. Ne zaman bu son desem Söz versem kendime. Bir yenisi eklenirdi dertlerime. Birazdan kalkacak sonsuza doğru Rıhtımda bekleyen gemi Bu defa giden ben olmayacağım. Sevgiyle uğurlayacağım dertlerimi. Yeni dostlar edineceğim arkasından İçlerinde adı dert olmayan Umut olan, neşe olan, barış olan . İşte deniz dalgalanmaya başladı. Beyaz köpükler kaldı geride gemiden Dertlerim el salladı Gittikçe kaybolan güverteden. Yeni bir sayfa açtım kalan ömrüme Geçmişimi de o gemiyle yolculadım. Yolluk olarak, göz yaşlarımı hazırladım Vedalaştım dertlerimle,son kez ağladım. Sonra dönüp geriye yeni dostlar kucakladım. Dertlerim kadar vefalı Adı umut olan,neşe olan,barış olan. Bu defa giden ben olmadım. Koparıp beyaz mendilimi maziden, Dertlerime el salladım.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir garip sesin var çözemedim sırrını,
Sanki bir destanla coşuyorsun. Anlasam belki çekemem kahrını, Öyle dertli dertli nereye koşuyorsun. Zamanı anlatıyor akan suların, Sanki dönüşü yok bu zamanın, Elden düşmeyen bir kitap gibi, Belki de ölümsüzlüktür amacın. Çağladıkça beni düşündürüyorsun, Bende bir garibim biliyorsun, Öyle dertli ağlama ey pınar, Her an derdime dert katıyorsun. Yağmurdan farkın yok şu sineme, Herşey ecel olurken bu gönlüme, Yağmur üzerime düşer sen gönlüme, Bırak akma artık dertli pınar. 1999
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dertlere cilelere bin son verilsin
Yuregim yanmasin gozlerim durulsun Yanan yuregime bir damla su serpilsin Bitsin artik cileler bulanik sular durulsun Hayatin zincirleriyle bagli olan ellerim ªu son nefesimde bayri cozulsun Bagrimda yanan ateªe yuregimde kanayan yaraya Senin ellerinden bir merhem surulsun Yeter artik cektigim dertler yeter Ben seni sevdiysem Seni sen oldugun icin sevdim Yuregim de kanayan yarariyi dindirirsin diye Beni sevgen magrum eylemessin diye sevdim
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
efkar doluyor her gece ciğerlerime
nefessiz kalıyorum dertlerin içinde sönüyorum senin yarım kalan sevginle Dertliyim dostlarım dertli ağlıyorum tan yeri ağarana kadar yüreğimi dertlerin karanlığı sarar sigaram buram buram acıları yakar Dertliyim dostlarım dertli nasır tutmuş çakmağı çakan ellerimi içimdeki aşk değil tasaların seli özledim hayata sensiz gülümsemeyi Dertliyim dostlarım dertli bana bıraktığın sadece üç beş satır sevdamız bu döngüye ve hayata kısır üzgün şarkılar bana seni hatırlatır Dertliyim dostlarım dertli
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şimdi adım yok mezartaşımda
rüzgar savurdu harflerimi utandımda gelen geçenden toprakla kapladım bedenimi.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ah yarim diye diye
vay başım bile bile yalan sevdalar gide gele beni mi bulur? Dönemem geriye,sevemem bir daha en son sevdiğimdin Deryam bunu da unutma! Özlemimsin, dayanılmaz hasretimsin Özelsin dön desem de dönmezsin. *******i ay olur izlerim seni, kuşlardan alırım haberini bilirim sen de özlersin benim gibi.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
D illere düşmüşüm dikenli yürekler kanatmış ruhumu
E llerimde sevdam pusulam geliyorum O'na doğru R üzgarda kokusu içime doluyor her solukta Gülümün Y anında olsam amade emrine her günü ömrümün A ma kader aşka düşenleri karşılar çile buketleriyle M ahrum eder beni de avunurum ceylanımın hayaliyle B ir gurbet dar gelir bin diyara duyurur beni hasretin İ smini anmaktan harap yorgun kanar dudaklarım A llah'ın verdiği en büyük nimet senin beni yakan ateşin T esellisi yar sende hem zehirimsin hem de dermanım E fkarlanır güneş gözlerinin buğusu perdeledikçe zihnimi Ş avkın vurur geceme ay çekemez senin güzelliğini G iden ben değilim sadece beden gizli canım cananda O da yaşıyorsa mutlu ben divane de onun kulu N e var ki vuslat beklenilen ******* uzun sarılmadıkça L eyla bile kıskanır çekemez seni ey güzel ahu Ü zülme bebeğim tasalanma geçmiş aşkların hicranından M adem sevmişim bırakamam seni bu dünyada kavuşmadan D önsün alem dönsün diller sen benimsin her akşam E lbet eğer gidersem ben ölmüşüm ayrılığın ardından.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Desen ki!
Sarhoş bir keman, rüzgar Yalpalıyor yol boyu. Uzakta mavi bir ıslık Dalgalarda ağıt. Tangoda tek bacak Kavalyesiz yıldız. Ve parmak izinde Bir kalp kumlarda Yalnız yüreğimin ritminde, Dallarda Eylül melodisi. Tek tek düşüyor Sararmış hüznün bestesi. ...alkışta bulutlar. Mevsimsiz yalnızlığımda Gönlümde bir tını adın. -Gel desen, Bak gör nasıl mevsimleri süpürür eteklerim Saçlarım nasıl takar güneşi Göğsümde desen al basan buselerin Ve ellerin Ellerin ten olsa bedenime Gel desen...sadece gel desen Bir yanımda parçası kalmış baharın Avucumda mayıs çiçekleri Aşk merdivenini saldım Gözlerimden gözlerine Dokunuşunda çiçekleri Ser desen, Bak gör nasıl sererim laciverti gecene Kalemim nasıl toplar sessizliği Serimde binlerce yıldız kıpırdanır usulca Ve gözlerin Gözlerin ay olsa gözlerimde Sen desen, sadece “sen” desen Ürperen bedenin kıvrımlarında Yakar düşleri aşk kıvılcımı Ayaz keser uykularımı Penceremde yoksul şehir Üstü açık caddeye Düşer gölgesi sokak lambasının Kim kime bekçi bilinmez Tedirgin aşk Titrek gölgeler üstünde Tek başına zaman Her adımda birini takar koluna An olur, Çığ olur, bir güne toplanır özlemin Buz keser sevdam Üşütür sessizliğin Dön desen, dönermiyim bilmem Uyuşmuşken yüreğim. Desen ki.... -Sarhoş bir keman, rüzgar Bir kalp kumlarda Yalnız yüreğimin ritminde, Gönlümde bir tını adın. -Gel desen, Gel desen...sadece gel desen. Bir yanımda parçası kalmış baharın Dokunuşunda çiçekleri. Ser desen, Sen desen, sadece “sen” desen. Ürperen bedenin kıvrımlarında Kim kime bekçi bilinmez. Tedirgin aşk Her adımda birini takar koluna. An olur, Buz keser sevdam Üşütür sessizliğin Uyuşmuşken yüreğim. Döner miyim sence! - Editör'den: Hoşgeldiniz sevgili Arzu Altınçiçek...
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Desen ki!
Sarhoş bir keman, rüzgar Yalpalıyor yol boyu. Uzakta mavi bir ıslık Dalgalarda ağıt. Tangoda tek bacak Kavalyesiz yıldız. Ve parmak izinde Bir kalp kumlarda Yalnız yüreğimin ritminde, Dallarda Eylül melodisi. Tek tek düşüyor Sararmış hüznün bestesi. ...alkışta bulutlar. Mevsimsiz yalnızlığımda Gönlümde bir tını adın. -Gel desen, Bak gör nasıl mevsimleri süpürür eteklerim Saçlarım nasıl takar güneşi Göğsümde desen al basan buselerin Ve ellerin Ellerin ten olsa bedenime Gel desen...sadece gel desen Bir yanımda parçası kalmış baharın Avucumda mayıs çiçekleri Aşk merdivenini saldım Gözlerimden gözlerine Dokunuşunda çiçekleri Ser desen, Bak gör nasıl sererim laciverti gecene Kalemim nasıl toplar sessizliği Serimde binlerce yıldız kıpırdanır usulca Ve gözlerin Gözlerin ay olsa gözlerimde Sen desen, sadece “sen” desen Ürperen bedenin kıvrımlarında Yakar düşleri aşk kıvılcımı Ayaz keser uykularımı Penceremde yoksul şehir Üstü açık caddeye Düşer gölgesi sokak lambasının Kim kime bekçi bilinmez Tedirgin aşk Titrek gölgeler üstünde Tek başına zaman Her adımda birini takar koluna An olur, Çığ olur, bir güne toplanır özlemin Buz keser sevdam Üşütür sessizliğin Dön desen, dönermiyim bilmem Uyuşmuşken yüreğim. Desen ki.... -Sarhoş bir keman, rüzgar Bir kalp kumlarda Yalnız yüreğimin ritminde, Gönlümde bir tını adın. -Gel desen, Gel desen...sadece gel desen. Bir yanımda parçası kalmış baharın Dokunuşunda çiçekleri. Ser desen, Sen desen, sadece “sen” desen. Ürperen bedenin kıvrımlarında Kim kime bekçi bilinmez. Tedirgin aşk Her adımda birini takar koluna. An olur, Buz keser sevdam Üşütür sessizliğin Uyuşmuşken yüreğim. Döner miyim sence! - Editör'den: Hoşgeldiniz sevgili Arzu Altınçiçek...
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşi balçıkla, sıvayan adam.
Buldun mu o bedbaht, gölgede çare. Aynanın arkası, kupkuru bir cam. Benliğinden sürgün, kaldın avare. Ördüğün fikir ki, bir ucuz fistan. Gergefin alnına vurulmuş pençe Aydınlar köyünde, karanlık destan. Tellalın haberi, doğrumu sence. Ezele ebede, yok diyen kafa. Elinde mi haydi, yokluğu yarat. Döndü mü mezardan giden mankafa Aldın mı kendine, ölümden berat. Bir mühlet harmanı, gardiyan Dünya. Savuran savrulan, öteye mahkum. Yaşamak bir gece, gördüğüm rüya. Tadına varmadan, tükenen uykum. Ne varlık başıboş, ne yokluk gerçek. Eşyada her nefes , çözülmez şifre. Akıl minderini, kaldırsan tek tek. Ölümden sonrası, asıl deşifre.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|