![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Duygularım şahlanırken yalnızlığımda
Acını hissediyorum senin “gönlüm” Sessizliğim çığlık çığlığa Yankılanır başı dik dağlarda Soruyorum ben sana Nasıl bir ceza bu bana Severmiş şeytan yalnızları Vicdanınla baş başa kaldığında Uzun *******de hep ağlattın Akıttın gözyaşları mı,hep gönlüme Çelikten kale kurdun,attın içine Açamadım kapısını dost bildiklerime Boğuştuk hep seninle yıllar yılı Kazananı belli olmayan bu savaşı Bazen sensizde olmuyor,öyle aranıyorsun ki Dost mu,düşman mı sın bilemediğim,YALNIZLIĞIM........ Kdz.Ereğli
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne yazmakla biter derdim nede çekmekle
Ömrüm geçti bir vefasızı sevmekle Ben yıllardır bekledim birazcıkta sen bekle Sen dert çekme sakın benim derdime ekle Derdini çilesini çekmeyen bilemez Aşıksın sen kardeşim aşıklar ölemez Aşıksın sen yazıktır aşıklar gülemez Herkes sen ben gibi yürekten sevemez
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kime uzatsam dost diye havada kaldı ellerim
dost diyenler kırdı kanadımı kalmadı içimde sellerim kimseye yaranamadım tüm güvenlerimi tükettim bir dost sesi yok şimdi * sevdim diyenler açtı yüreğimdeki bu derin dehlizi duygularım paramparça hepsi nokta gibi bıraktılar izi Yarabbim insanlık ölmüş herkesde para konuşma krizi bir dost sesi yok şimdi * yaşamakdan artık haz almıyorum herkesden deli gibi kaçıyorum şefkat tellere takılmış yaşamıyorum bir dost sesi yok şimdi * mihenk taşına değdirsem yok kimsede tam bir değer alın duygularınızı verin şiirlerimi kalmadı bende eser mızrabı kalbime vurdum namesiz şarkılarda yaşıyacağım yeter bir dost sesi yok şimdi
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Araladık dostluk kapılarını ,
Şöyle bir baktık uzaktan Çekinerek Benliğimize yerleşmiş korkular engel oldu İçeri bir türlü giremedik !! İhanetlerin acısıydı beynimizi kemiren Adımlarımızı karşıdan beklemeyi marifet bildik Yaşamın çirkinlikleriyle çirkefe batmış dilimiz Yalanları gerçeklerden çok sevdik ! Ve Aralık bırakıp kapıları Sığ sularımızda korkularımızla yüzleşemedik !
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dağların başında döner ağlarım
Sevdiğimden ayrı düştüm yanarım Solan çiçeklerde gülü anlarım Gönül bir yalana kandı sevgilim Çiçeğin solduysa halin sorulmaz Sevdanın peşinde candan olunmaz Yürek yaralıysa dağlar dayanmaz Kaybettim yolumu söyleyen olmaz Boz bulanık suyu akar dağların Kapıldım sevdaya tutmuyor elim Yüklendi hüzünü garip yüreğim Derdin nedir diye soranım olmaz Açan çiçeklerde serpilir güller Sevgisiz geçmiyor bu kötü günler Yüreğimi yakar sevdalar güller Perişan halimi bilenim olmaz Badi sabahlarım duman dağlarda Osman sevdalanmış ağlar bağlarda Sevene düşmandır bu zalim sevda Dost yolunda bir gün kalsam da darda 16.7.2003
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İçimde uzayan her yol
Çıkar gider dosta doğru Menekşe, nergis. ıtır, gül Kokar gider dosta doğru Zamanım yoğrulur gamla Birleşir sabah akşamla Ilık kanım damla damla Akar gider dosta doğru Gel bende gör, sen gel beni Durduramaz engel beni Görmediğim bir el beni Çeker gider dosta doğru Beynim fırın, bağrım tandır Yanarım hayli zamandır Sevgim bir yavru ceylandir Şeker gider dosta doğru Ne saklarım ne gizlerim Yalnızca onu özlerim Tabutta bile gözlerim Bakar gider dosta doğru
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarini ararken yaşlı gözlerle
Düştüğün hallere gülesin gelir Hasretle beklerken, solmuş güllerle Umudun yellere veresin gelir Sıladan ümitsiz, gurbet gezersin Yollardan, dağlardan, kuştan sorarsın Aramakla geçen ömre yanarsın Her şeyden vazgeçip, ölesin gelir Hayat bu, bırakma kendini dostum İnsansın, yitirme sevgini dostum Sağlam dur, yıktırma bendini dostum Bakarsın gün olur, bulasın gelir. 26.07.2004 İstanbul
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çok dostum vardı,
her biri ayrı alem, gurbet herkesi ayırdı, benle kalan bir kalem. Sanki kopmuşta bir fırtına, herkesi bir yerlere savurmuş, vurduğu ateşle milletin sırtına, herkesi hasret ateşiyle kavurmuş.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dostlar ırmak gibidir
Kiminin suyu az, kiminin çok Kiminde elleriniz ıslanır yalnızca Kiminde ruhunuz yıkanır boydan boya Insanlar vardır; üstü nilüferlerle kaplı, Bulanık bir göl gibi... Ne kadar ugrassanız görünmez dibi. Uzaktan görünüsü çekici, aldatıcı İçine daldıgınızda ne kadar yanıltıcı.... Ne zaman ne gelecegini bilemezsiniz; Sokulmaktan korkarsınız, güvenemezsiniz! Insanlar vardır; derin bır okyanus... İlk anda ürkütür, korkutur sizi. Derinliklerinde saklıdır gizi, Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız; Yanında kendinizi içi bos sanırsınız. İnsanlar vardır, coskun bir akarsu... Yaklasmaya gelmez, alır surukler. Tutunacak yer gostermez beyaz kopukler! Ne zaman nerede bırakacagı belli olmaz; Bu tip insanla bir omur dolmaz. İnsanlar vardır; sakin akan bir dere... İnsanı rahatlatır, huzur verir gönüllere. Yanında olmak baslı basına bır mutluluk. Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk. Insanlar vardır; çesit çesit, tip tip. Her biri baska bir karaktere sahip. Görmeli, incelemeli, dogruyu bulmalı. Her seyden önemlisi insan, insan olmalı... İnsanlar vardır; berrak, pırıl pırıl bir deniz. Bosa gitmez ne kadar güvenseniz. Dibini görürsünüz her sey meydanda. Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda. İçi dısı birdir cekinme ondan. Her sözü içtendir, her davranısı candan...
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doldurulmaz yerin senin
Dostlar seni unutur mu? Hiç sönmezdi nurun senin Dostlar seni unutur mu? Tertemiz bir özün vardı Apaydınlık yüzün vardı Söylenecek sözün vardı Dostlar seni unutur mu? Her gerçeği gören sendin Aşk sırrına eren sendin Gönüllere giren sendin Dostlar seni unutur mu? Çektin, yazdın ve söyledin Verdin, almak istemedin Sadık yarim toprak dedin Dostlar seni unutur mu? Hiç kimseyi incitmedin Kalp kırmadın, kin gütmedin Dostlarını unutmadın Dostlar senu unutur mu? Şiirde sağlam temeldin İnsanlıkta en güzeldin Biz bir ÜMIT, sen VEYSEL'din Dostlar seni unutur mu?
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 21 (0 üye ve 21 misafir) | |
|
|