![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Geçip giden yılları,
ekleyip birbirine. Kendime bir yol yapsam, dönebilsem geriye. Yıllardır hep döktüğüm, hasret göz yaşlarımla. Silebilsem mazimi, açsam yeni bir sayfa. Böyle hata yapmazdım. Ayrılmazdım hiç senden. Diz çökerdim önünde. Affet derdim beni,sen. Kimseye aldırmazdım. Gurur yapmazdım inan. Dinledim de ne oldu...? Ben oldum yalnız kalan. Yaptığım hataları, yıllar sonra anladım. Baktım ki geçmiş yıllar, dur demeye geç kaldım.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bizler çok uğraştık amma olmadı
Bu çarpık düzene, dur deyin oğul Verdigimiz oylar, yerin bulmadı ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Böyle bir yaşama, kör deyin oğul Osmanlıdan beri, gelir bu oyun Avrupa bir kasap, bizlerde koyun Yıllarca bunlara, bükmüşüz boyun ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Ele köle olmak, zor deyin oğul Örgütler bizlere, oyunlar kurdu Asırlardır kardeş, kardeşi vurdu Bölmeye çalıştık, bu güzel yurdu ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Ülkemde teröre, har deyin oğul İşçi feryat eder ,olmaz çabası Memur feryat eder, yoktur abası Zengin feryat eder, para babası ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...İsterseniz sizler, çar deyin oğul Devlet vergi diye, parayı aldı Hizmetlerin hepsi, yarıda kaldı Öğrenci, hocanın, pantola daldı ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Namus, namahreme, ar deyin oğul Haçlarla, küpeyle, büyüyor ırkım Mazluma vurarak, döndü hep çarkım Gittikçe çoğalır gençlikten korkum ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Deli dolu yaşama, hor deyin oğul Kimse demedi ki, bu dünya yalan Her önüne gelen, eyledi talan Talancı zihniyet, sizlere kalan ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Ülkenin başına, şer deyin oğul Cebimde para yok her şey pahalı Necati, ülkenin, böyledir hali Tanrıya, havale, etti ahali ...Bu çarpık düzene, dur deyin oğul ...Siz bunu yıykayın, kir deyin oğul
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Önündeki dağları düşün
kızgın kumları azgın suları dur gitme birde beni düşün düşün ki sensizim hayallerin arasına gömülmüşüm eşsiz bahçelerde gezerken senle ateşlere düşmüşüm. Sen gidersen eğer bende giderim bu yerlerden nereye gittiğimi bilmeden bir kez oturup düşünmeden arkama bakmadan yalnızlığımı alıp koynuma giderim.. Ne yıldızlar çevirir beni yolumdan nede çok sevdiğim insanlar sensizsem hepten yalnızım zaten sensizsem dünya düşmüş gözümden Artık ölmek her şeyin bittiği yer değil artık ölmek seni terk etmek değil ölmek kurtuluş demek kanayan kalbime. Ve şimdi git direnmem sana bende bulamadığın aşkı başka kollarda ara haydi git acıma bana mutlu ol sen sadece mutlu ol ağlamazsın ama yinede ağlama diyeceğim sana bırakıp onca geçmişi hiç ardına bakma koş uzaklaş hiç dirayetim kalmadı yoksa senide çekmek var içimden yanıma ama sen kaç git hayatını yaşa..
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dur gitme
Ben biraz daha bakayım sana acı acı Sen gidersen mahzun olacak şu kalbe Bak gök yüzünde bulutlarına Sen gidersen hüzün yağacak Ya da seni bana hatırlatacak Her şeyi götür Bak her yerde senden bir şeyler kalmış Anılarını da topla her şeyi götür. Dur sevgilim, ben senin anılarınla doluyum bari beni de kendinle götür
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dur. Gitme
Daha sabaha yazacağım seni Hayallerini kuracağım penceremde Bir bebek gibi sevip Geceye saklamalıyım seni. Dur. Gitme Daha ardından karalar bağlayacağım Ayak seslerini duymamak için Kulaklarımı ellerimle kapatacağım Sonra yanacağım sana için için. Dur. Gitme Daha şarkılar yazacağım sana Bütün sevenlere haykıracağım yana yana Gölgeni izleyecek Seni hissedeceğim. Dur. Gitme Bak ben yaşıyorum hala Şarkılarımı dinlemeden Şiirlerimi okuyamadan Ben daha sana ağlayamadan gitme. Dur. Gitme Sevemedim İsmine güller ekemedim daha gitme.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğimde sana dair bir sancı var
İkidir hatırlatıyor, İki de bir kanatıyor kendini! Güzel adam, Tatlı çocuk, Minik bebek, Dur gitme! Sokul koynuma! Dünyanın en güzel yılanı Ver şimdi yüreğime zehrini, Sancı gitsin Zehrin kalsın. Bir itiraftır kabul et Zehrinde yaşayacaksın.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Damarda akan kana.
Candan seven insana. Dur diyebilir misin? Yağan yağmura. Esen rüzgara Dur diyebilir misin? Deniz dalgasına Gönül sevdasına Dur diyebilir misin? Açan çiçeğe Bir acıya bir gerçeğe. Dur diyebilir misin? Doğru söze. Yaş dolan göze Dur diyebilir misin? Doğan Güneş'e Dosta kardeşe. Dur diyebilir misin? Söze ahide Ölen şehide. Dur diyebilir misin? Seven yüreğe. Can alan meleğe. Dur diyebilir misin?
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Vermişsin emeğini bilgini
Zamanını, üç beş kuruş için El açmamak onuru korumak için Seyredersin seçtiklerini Bakarsın poz verişlerini Tek kişilik araçlarda Saltanat sürüşlerini... Tanırsın; Sırtında taşıdıklarını Duyarsın sevinçle Özgürlüğün tadını.! Onlar; bakmazlar Anmazlar adını Savurursun; “İsyanın” en okkalısını Yüreğinde hissedersin, Atılmışlığın acısını .. Sabah, akşam çekeriz biz; Duraklarda, kuyruklarda.. Kalbimiz yorulur Tekler ansızın Ölürüz biz Yatak gibi duraklarda... Komşumuzu, Tanıdığımızı diller Özgürce Dedikodu yaparız duraklar da Çare bulucular ..! Adaam sende, iş mi? Biz kurtarırız Vatanı duraklarda... On metre geride Belediye başkanı Elli metre ötede Hükümetin ayağı başı İşleri başından aşkın Senle mi işi... Yeni gelmiş askerden; başladı anlatmaya Sakarya da atmış birayı Nasıl kapanır ağzı Şemdinli son noktada Çatışırmış eşkıya ile Çelişkilere isyandan Sanki yemiş kafayı İsyanına isyan eder İsyankarlar bile.... Kuyruklar da öğrenir Duraklar da söyleriz Memlekette sıkılır Kuyruklarda çekeriz çile... Sarılmış iki kız; O.. ne..? Saçı uzun, meçli Kulak küpeli Burun hızmalı Bırakmıyor zorluyor genç kız! Dudak dudağında Umurunda değil dünya Kalabalıklar, Umarsız, geliyor vız. Evlerde zaman mı var.? Her yeri Tv kapladı süre dar Ayıramayız, vakit bulamayız Sevgilerimizi, aşklarımızı Duraklarda yaşarız. Ayrı dünyalarda yaşar Buluşmak için, Duraklara koşarız... Dalıyor, elinde torun Yaşlı teyze İtirazlar homurtular İndiremiyor kimse Saygı görecekti belki İzin istese ... İş yerini anlatıyor Yanımda ki kim ise Çelişkilerimizi görürüz ; Duraklarda Heyecanlarımızı yaşarız Kuyruklarda ... Kurtuluş kıvılcımlarını Yakarız yüreklerde Kurtarırız memleketi Çözeriz sorunları Aramızda ki nutuklarda Tepkilerimizi birbirimize aktarır Demokratik! Yürüyüşlerimizi yaparız .. Duraklarda...Kuyruklarda.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dostun arzuhali telinen gelmiş,
Gözündeki yaşlar selinen gelmiş, Gör ki sitemleri gülünen gelmiş, Sılada yar ağlar, gülemem artık, Gayrı buralarda duramam artık. Çıktım seyreyledim, dağları karmış, Dağların arkası baharmış, yazmış, Gör ki sevdiceğim kare bağlamış, Sılada yar ağlar, gülemem artık, Gayrı buralarda duramam artık. 21.08.2001 Levent
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüregimde yanginlar var diyorsun
Söndür be güzelim durdugun hata Böyle yapip birde sen vuruyorsun Öldür be güzelim durdugun hata Bir cicekle bahar gecmez diyorsun Ömür tek sevgiyle bitmez diyorsun Yolun acik olsun ne duruyorsun Git hadi güzelim durdugun hata Her sözün ayrilik her sözün veda Yiprandi, öldürdün bitti bu sevda Seni benden fazla sevenin varsa Hadi git güzelim durdugun hata Döndügünde burda olmayacagim Durup yollarina bakmayacagim Senle veya sensiz yasayacagim Hadi git güzelim durdugun hata Iyi düsün pismanligin olmasin O yüregin bir kez daha yanmasin Madem ki bu kadar cok kararlisin Hadi git güzelim durdugun hata Ayriliga yüzü dönmüs sevdayla Yüregi ellere akan bir yarla Basetmem imkansiz benide anla Hadi git birtanem durdugun hata.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 27 (0 üye ve 27 misafir) | |
|
|