![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ey baharımın kadife renkli çiçeği,
Yatağımdan kalıp sana koştuğumda Öbek öbek nazlı çiçekleri kanatlandıracağız Zümrüankanın gözbebeğine... Bir sabah gözlerine uyandığımda Ve yüreğimizden ölümsüz mutlulukları taşıyacağız Leyla ile Mecnunun çölüne... Ey mutlu hayatımın gözbebeği, Geldiğimde mavi uçurtmalar Havalandıracağız mutluluğun göğüne... Ellerim ellerine değdiğinde, Buz tutmuş yaşlarını gülüşlerinle tutuşturacağız Kızgın ateşin yüzüne... Ey bahar kokulu gülüşlerimin sevdiceği, Sevdana yandığımda Bulutların gözyaşlarıyla ıslatacağız Hazanın kurak çölüne... Saclarında baharı yasadığımda Ve avucumuzla güneşin bereketini bırakacağız Kadifemsi tomurcuğun gölgesine Ey toprak kokulu sevdamın gülen rengi Geldiğimde, Her nefesimde papatyaları bırakacağız Ateşin közüne... Nefesini nefesim bildiğimde Ve mutluluklarımızın bir damlasını bırakacağız Kelebeğin kalan ömrüne... Ey umudumun nefesi, gözümün bebeği Geldiğimde pembe bulutları takacağız Hasretin göğsüne... İyileşip sana koştuğumda Mutluluğun tek yüreğiyle kanatlanacağız Gökkuşağın sevda rengine.. EDİTÖRDEN; Şiiriniz güzel... Sizden ricamız lütfen kural dışı hareketlere izin vermeyiniz!!!...
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yazarım, çizerim, hasta gezerim
Kendime padişah, dosta vezirim Benden ne istersen iste güzelim Vereyim de gözün insanlık görsün...
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir hayat
Ben bir hayattım Daha yaşanmasına izin vermediğin Benim bir hayatım vardı Senin acımadan yok ettiğin Şimdi bir gözyaşıyım Bulutlardan kopup gözlerine damlayan. Ben bir güldüm Senin gözlerinin önünde Solmasına göz yumduğun Tomurcuk bir gül. Ben bir hayattım Şimdi yaşlandım Hüzün benim şimdiki zamanlarım. Ben hayatının ortasında açmaya hazır Tomurcuk bir güldüm Beni kopardın Ben gözlerinden düşmeye hazır Gözyaşındım Sen ağladın.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözyaşlarında mutluluk saklı
Azad edebiliyorsan inci tanelerini Şükretmelisin tanrıya Nerde, ne zaman, nasıl İnan farketmez Hürriyet ertelenemez Kim demiş ağlayan zayıf diye Ben ki bir ulu çınarım Arza gömülü candamarımı Gözyaşımla sularım
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözyaşlarımı
hep küçük damlalar halinde akıtırdım gözlerimden, Gözyaşı cimrisiydim ben. Çünkü bilirdim beni daha çok ağlatacağını... Ama bu gece, Sen göçerken düşlerimden iki iri damla düştü gözlerimden, Artık ne sen vardın, Ne de ağlamama gerek...
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ardından gülistanlar ağlamakta hüsranın
ve şiir heybesinde hıçkırık taşıyan ben sanırdım gözyaşından olacak tebessümler sebiller ağlayınca her taşında mısranın yokluğa hicret diye yuvarlanır gülücük buruk buruk dünyalar takılır hançereme alevlenir kalbimden gözlerime bir meltem dudaklarıma düşer ağlamaklı öpücük gözbebeklerim kadar yalnızlıklarım sefil devasa hıçkırıklar sarar dört bir yanımı ıslanmış parmakları süsler garip bir divit ve açar gözyaşımda umut veren karanfil her şiirde kendimle biraz gezip gelirim var oluşum çizilir bembeyaz sayfalara içimde kızgın bir çöl yeşerir dualar düşünce kirpiğimden gözyaşı düğünlerim dünyevi bir handeye takılır bütün gözler gözyaşı düğünüme aldırış eden olmaz ben miyim bilmiyorum gözyaşında münteha yüreğimde bir sancı nevbaharları özler sanki adımı ağıt yazmışlar gözlerime düşer de yanağımdan sürünür ağlayışım damla damla eririm / tüterim burcu burcu nakışlanan içimde renklenir her kelime susarım içim yanar / ağlarım anlatamam yazarım kurtulamam / başım döner ukdede kendimi yelken yapar yüzerim de sonsuza yine de gözyaşımın düğününden kaçamam
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gece yine gözyaşı *******i
Seni düşünüyorum ve ağlıyorum Gözlerin geliyor aklıma O güzel gözlerin, ağlıyorum Hatıralar geçiyor gözümün önünden Dolaştığımız sahiller, buluştuğumuz yerler El ele tutuşarak yürüdüğümüz yollar Güzel yüzün geliyor aklıma ağlıyorum Her aklıma gelişinde yüreğim sızlıyor Kalbim geçirdiğimiz güzel günleri arıyor Dudaklarım dudaklarının izini arıyor Yavaş yavaş gözlerim doluyor ve ağlıyorum Bu gece yine gözyaşı *******i oluyor.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bırak giden gitsin,değmez gözyaşı dökmeye
Sana bir ben,bana bir sen kalsın oda yeter Deymez gönülden çatır çatır parça sökmeye Birgün gönlün biterde,gelir tahtına keder... Keder gelirse tahta,iç karışıklık çıkar Baş kaldıran ilk ben olurum,sende emin ol Üzülürüm ruhum bu savaştan yenik çıkar Bir çiçek susuz,bir su akmaz olur,metin ol... Özlemime basit kalır kutbun yaza özlemi Sensizlik,bu Dünya'da çok havasız bir hayat Acaba sensizlik,gözlemi dolar sözlemi? Bilmiyorum ama sensiz bu hayat bir bayat... Kıyamadığım,kötü olunacaksa ben varım Bir sen uğruna birşey yapmak bile önemli Yapamazsam; ben seni sevmiyorum sanarım Sevginden yoksun ******* oldukça elemli... Ben senin attığın her adıma şiir yazsam Sende bana doğru durmaksızın adım atsan Ben adımlarını toplayıp mesnevi yapsam Sen asla yorulmazsın bana adım atmaktan... Şahanem; şahanelik sende bir kabiliyet Mısralarım titrer,olur diye bir emanet Şahsına şahane olamam diye kemmiyet Ruhuma nakış gibi işlenir bu metanet... Gün sade ve sadece,bana sen yoksan yalnız Huzur sensiz huzur,sen huzursuz olamazsın Gülüm,bir senin açmadığın günüm rahatsız Ben bir bahçıvan,sen benle asla solamazsın... Aşk mahkemesinde,bana hep seni sordular Bırak benim anlatmamı,sanıklar sustular Tanıklar bileğime kelepçe kondurdular Ben bir mahkum,gözyaşlarım sana mahsustular...
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözyaşı kokmalı
Bir de ayrılık olmalı Şairin dizelerinde Kavuşmak ona göre değil Hasret yakmalı, hasret ki Dinmeyen, sılaya, sevgiliye Gözyaşı kuruyorsa Mecnun Leyla'sını alıyorsa Yazık, şairin dizelerinde Noktayı koymalı kendince Gelmiştir vakti vedanın Hem sılaya, hem sevgiliye 23.11.1999 İstanbul 01:38
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O mavi gözlerin için denizleri yakacak kadar
Saçlarını dağıtan rüzgârlara kursun sıkacak kadar Ve tenini ıslatan bulutları avuçlarımda yakacak kadar Seviyordum seni. Adres sormaz ölümün yoluna katardım acılarını Rüzgârın eteğine bırakırdım dinmez sancılarını Denizin ortasında ıslatırdım alev alev yangınlarını Ve gözyaşımla yıkardım mevsimsiz baharlarını Ve simdi gittin yeminlerin dururken Engin okyanusun yanan mavisinde ararım kokunu Yalnızlığa demirlemiş gemilere sorarım bensiz umudunu Göçmen kuşları sorguya çekip Öğrenirdim bensiz yaşadığın yurdunu Ve simdi yoksun Her gün dağlara özlemini kurşunlarla yazıyorum Gökteki bulutlara hep sitemlerimi yolluyorum Her gece gökteki yıldızları ve hasretin bulutlarını Yüreğimde toplayıp senin gözlerini anlatıp Denizin ortasında sana ağlıyorum... Virgülsüz cümlelerimin arasına gözlerini katıyorum Gözyaşını yastık ve ihanetini döşek bilip Yosun tutmuş taşlara uzanıyorum Sen beni unutsan da Gülüşlerini ekmek, Yüreğini su bilip sensizlikte hayalinle yaşıyorum...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 15 (0 üye ve 15 misafir) | |
|
|