![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yine Karardı Dünya...
Sayılı Güneşimden Biri De Battı Gitti O Varken Seyrettiğim Herşey Karanlık Şimdi Şafakla Çıkacağım Kırlar İçimde Kaldı... Kar Suyuyla Canlanan Nergisleri Koklamak... Bakttıkça bakacağım Bahar Kayboldu Gitti Yeşeren Hülyalarım Yine Solgunca Şimdi Bir Demet Dermediğim Güller İçimde Kaldı Dermansız Adımlar Kadar Dermansız Kısrak Gönlüm Kuş Gibi Uçup Gitti Seni Bulmak Uğruna Neler Düşündüm... Şimdi Uğruna Başkoyduğum Yollar İçimde Kaldı Örümcek Sabrı Deyip Gelişini Beklerken Mevsimi Doldurmadan Ağım eriyip Gitti sıcak günlerdi Senli... Bahtiyardım Ya Şimdi... Şavkınla Parıldayan Sular İçimde Kaldı Ne Günler Olacaktı Mevsimlere Sığmayan Ah Seneler... Bir Günü Dolduramadı Gitti Birlikte Bölecektik Tebessümle... Ya şimdi Hüznümü Paylaştığım Narlar İçimde Kaldı Ben Hasret Zindanının Son Mecnunuydum belki Tuğla Tuğla Dizdiğim Surlar İçimde Kaldı O Duygular, o Hayaller, Ne Temiz... Soğuk Rüzgarınla Yıkıldı belki Diyeceklerim...Bestelerim... Daha Neler, Neler İçimde Kaldı...
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Onsuzluktur sabahlarımın adı, günlerim zehir olur,
*******im ise hep; yalnızca zifiri bir karanlık, Yalnızca anılarımda onun adı kalır, Onsuzlukta, şimdi ümitlerim artık hep bir anlık... Gözyaşlarımda zehirdir , akar onsuzluk, İçimdeyse; bir başına kalmış mazim ağlar, Bir boşluğa dökülen; acıdan nehirdir onsuzluk, Tükenmişliğimin boşluklarında durmadan çağlar... Dostum, yaşarken ölmek işte buna derler, Toprağa girmeden çürümektir onsuzluk, Ayrılığı yaşamayanlar, nerden bilirler, Bir boşlukta şaşkınca, yürümektir onsuzluk... 15.04.2004 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir eylül yağmurunun,
Delice yeryüzüne koşan, Damlalarında buldum , Islak dudaklarının nemini... Seni nasıl öptüysem, Yağmuru öyle kucakladım ! Ve beni kaybettiğinde, Neler hissettiğini. Yağmur dinince anladım...
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şiirlerimde körelmemiş duygu beklerken seyirciler
Ben yaşarken şiirlerim ölmüş herkes de bir şey ister Benden bu kadar fazlasını yazamam ki gücüm biter Tıkandım artık paniklerdeyim bu nereye kadar gider Kime sevgi versem daha fazlasını ister mutlu olmaz Alışamadım yaşamda yalana suçluyum ben de biraz Bulamamış yoldaş paradan başka yoksa içleri almaz İçimdeki duygusal çocuk ölmeyecek bu size yaramaz Kendilerini sanıyorlar sultan aradıkları tek paralı köle Bir kere önden baksalar aynaya ruhları gitmiş bedende Aşkı arama bahane yoksa parselimdir yüreğim evlerine Dallar gibi ruhum mevsim artık sonbahardır gönlümde Birini çok sevdim ciğer kanserinden ölüyor sakın sormayın Diğeri yalancı çıktı diğeri ise evli ben oldum tam deli mayın Dün aldım karşıma hesaplaştık hızlı geçen hesapsız yılların Duygular şaha kalkmışken nedense şimdi bomboş kollarım
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
sukunetle yürüyeceksin bu yolları hani ağır ağır.
içindeki aktör yönlendiriyor seni korkma göz görmez,kulak sagir. arkanda bir katil elindeki silah ölüm dolu. tırsma türkünü söyleyerek yürü bu kanlı yolu. kırmızı yansın gözlerinde dursun bütün arabalar, rüzgar kurşun gibi geçsin saçlarının arasından, görünmesin gözlerin gözlüğünün karasından. aşkı yaşamak güzeldir aktör çekinme yarasından..
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bil ki varlığının tesellisi ile yaşıyorum,
gülü solmuş bir hayatın dikeni ile yetiniyorum, ahh bu bende ki sen var ya ne yapsam az biliyorum... Arasıra tutup kulağından çekilince inciniyorsun, yine o çocuk kalbin kırılıyor, yine o buğulu gözlerle bakıyorsun. Ne yapıla bilinir ki (?) Eninde sonunda içimde ki büyüğün sözü geçiyor. Saygıda kusur etmiyoruz ya, ne de olsa büyük. O da büyüklüğünü gösteriyor; hişşşt, yapma, uslu dur iki silkelenmeden ‘adam’ olamayacağımızı sanıyor. Sanki adam olanların yaptıkları bilinmezmiş gibi… Sen yinede darılma, bilirsin gene kandırırız onu! Büyüklerin kaderi bu değil mi? Kandırılmak! Nasılsa ışıklar sönünce yine seninle baş başa kalacağız, mantık yine arasıra yanımıza uğrayıp çocukluğumuzu bozmaya çalışacak, ama biz ona uymayacağız di mi? Hem o ne anlar ki bizim oyunlarımızdan, o uzuneşek oynayabilir mi? Ya da birdirbir! O ancak bir bir sayar bize tüm gerçek bildiklerini; oyun arkadaşımız Muhammed var ya? Hani şu Filistin de babasının kucağında kurşunlanan çocuk! Güya o öleli yıllar olmuşmuş, ama biz halen hayal aleminde dolaşıyormuşuz. O bilmez ki çocuklar ölmez… Ahmak (!) Bir de her şeyi bilirim diye geçinir. Hatırlıyor musun? Daha dün akşam onunla saklambaç oynamıştık o minicik bedeninden koca bir gölgenin duvara iliştiğini görünce çık seni gördüm diye bağırmıştım ama nedense hiç çıkmak istememişti! Galiba o bu oyunlara alışıktı… Bundan böyle aklım izinli, artık kara kara düşünmek yok! Hadi tut ellerimden, buralardan çok ama çok uzaklara kaçmak istiyorum. Pusulam sende, dönüşü olmayan ebedi bir istasyona at beni! Kulağıma gazelden içli sesler fısıldamasın, sadece neşeli çocuk melodileri duymak istiyorum. Hayallerimi sığdırabileceğim kadar büyük gerçeklerin düşlerimi kirletemeyeceği kadar yalın bir dünyam olmalı küçücük bir dünyada kocaman bir çocuk değil, kocaman bir dünyada küçücük bir çocuk olmak istiyorum yeniden…
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
seni nasıl susturayım şimdi ben
susturupta sessizliğin neresine koyayım yaptıklarina yapacaklarına ne isim takayım hangimiz daha önce ölsün öbürü yanlız kalsın kim sussun konuşan neye inansın hangi kalbim ağrısın hangisi gülsün sebepsiz biri sevgi dilenirken sert bakışlardan biri sorunu büyütüp ölmeyi istemedimi hiç hanğimiz büyüdüğünü anladı düşman oldu yıllara hanğimiz heceleri az bulup duygularını anlatamadı yok çoçugum sende en ufak kusur diğer insanların içindeki çoçuklari öldürmüşler olmuş nasır sen oynamana bak çoçuğum yazarak şiirini diğer akıllılar arıyor kusursuz aptal zengin birini
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben de büyümek istememiştim oysa,
Saçımın beyazı,yüzümün çizgisi zaman Ben hala İçimdeki çocuğu koruyorum Zaman geçsin gitsin,o benle nasılsa. Kelepçeledim onu attım anahtarı Artık arasam da bulamam Ben döndüm bilyelerime, topacıma Topumla kırdım camınızı görmediniz. Bakkalda çekiliş yaptım,oyuncak çıktı Onu da kırdı mahallemiz mızıkçıları İp atladım kızlarla, oldum kızılcık Çantamla karda kaydım görmediniz Bisikletim yoktu kiraladım pazar yerinde Lastiği patladı ağladım oracık da Ben büyümek istemedim ki oysa Zaman geldi geçti,siz hala görmediniz
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gurbet uzak derler, benim içimde
Ayrılık tutsağı olduğum ondan!... Bilmem ki, suçlu kim? Kabahat kimde? Hasret kıskacında solduğum ondan!... Niçin iyileşmez, azar yarası Yerleşmiş de cana çıkmıyor pası Umutsuz, çâresiz müzmin sevdâsı Her ân acılarla dolduğum ondan!... Uzadıkça uzar, açılan ara Her gün zarar, geçmek imkansız kâra Yem oldum isyana, bitmez efkâra Canımdan parçalar yolduğum ondan!... İmkânsız aç açık durmak dengeli Çıkmaz boynumuzdan muhtaç çengeli Yol vermez gitmeye mihnet engeli Çâresiz, ümitsiz kaldığım ondan!... Toparlamak çok zor harap, vîranı Yakararak ağlar, hüzün her ânı Öyle özlemiş ki yâri, yâranı Kıraç ufuklara daldığım ondan!... Ah gurbet, şu gurbet; canımın yurdu Kimi ümidimi zincire vurdu Kiminin içini toprak doldurdu Canımı camlara çaldığım ondan!...
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İsyan ediyorum şimdi
Sana değil; kendime Neden diye sorma Sen sormadan Ben söylerim şimdi sana Ağlıyorum gülüm sana Değil; sana inandığıma İsyanım şimdi kendime değil; Bir tek sana Bir duam vardı dilimde sana Şimdi dilimdeki bedduadır artık sana.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|