![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Herşey karşılığını bulduğunda arzımda
Bende diyeceğim dünyaya merhaba. Her gülüşümde binbir acı saklı olsada. Olanca gücümle haykıracağım insanlara. Tren tünele her girdiğinde Bakın hele şu haykırıpta gülene! Ne kadarda mutlu görünüyor! O,aslında kendini sömürüyor. Kalemlerin lisanında yoktur ayrılık. Hiçbir zaman oldu mu bizde gayrılık? Nedir bu yüklü bulutların sebebi; Yoksa gözyaşlarımın mı tercümesi? Yüreğindeki çarpıntı,içtiğin su. soluduğun hava,yada Rüyaların kadar vazgeçilmez olsaydım,, Yinede benden vazgeçermiydin?
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yaramıza hançer değdi
Çâremizi kan tuttu kalk! Efendiler boyun eğdi Sözlerini unuttu kalk! Yürekler koptu yerinden Acılar vurdu derinden. Aşkın, kanlar gözlerinden Aktı, aşkı kuruttu kalk! Dinamikler ihlâl oldu Metanetler ithal oldu. Ortam bir garip hâl oldu Pire devleri yuttu kalk! Kurnazların işi hile Mâsumların bahtı çile Kör milleti bile bile Nankörler hep uyuttu kalk! 03-10-2000
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalk uyuma
sıçrıyor duygularım bak ne yazacağım yağmur bahara çarpıyor yağmuru yazacağım tut elimi titrek yıldızlar gözükmüyor çaresiz kalmış güneş bulutların arasında kalk uyuma sokul bana bahar olsun yüreğim erisin bedenim tükensin bitsin çaresizliğim deli desinler bana yağmur bitse de kalk uyuma güneş kurutamasın yansımasında ıslaklığımı toprak kokusu saçlarında burcu burcu kalk uyuma sarmaşıklara inat kollarım bedeninde dolansın kalk uyuma kış batarken bahar bizi kıskansın günahı neydi sevginin uyandırılmak mı kalk uyuma sevmeyi öğrenmeden mi uyuyacaksın umutların rüyasında mısın kalk uyuma otur karşıma zamanıdır yaramazlık yapmanın.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıllar, aylar, haftalar, günler, saatler derken
Mutluluğa dakikalar kala Çekip gittin haber vermeden Ben seni nikah masasında beklerken Sen kalleşçesine vurdun yüreğimden Hem de ummadığım bir anda Canım gibi sevdiğim dostumla beraber Şimdi beddua bile etmiyorum size Değmezsiniz benim lanetime Değmezsiniz gözyaşı akıtmama Çoktandır sildim sizi kalbimden Bir daha asla yazmamacasına Sormak bile gelmiyor içimden bana bunu neden yaptığını Çünkü buna değmezsin sen Seni beklerken çektiğim o acınının bedeli Sana yeteri kadar ceza vericek merak etme Orda; nikah masanında akıttığım iki damla gözyaşım Seni idam edicek üzülme Sanma ki Allah bunu yanına kar brakır İnan kalleş sevgilim, inan bunun bedeli çok çok ağır.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tüfenk icad oldu
Bozuldu mertlik Koydular bu tüfeğe de bir ad Kalaşnikof, nâmı diğer AK-47 Askerlerin elindeki Kalaşnikof Teröristlerin ve suikastçıların ellerinde Birden dönüşüverdi Kalleşnikof'a Nice askerimiz şehit edildi kalleşçe Nice aydın insanımız düşürüldü Hâin bir pusuya daha ne olduğunu anlamadan Ve katledildi karanlık ve kuytu bir köşede Kalleş ellerdeki Kalleşnikoflarla hunharca Ölüm makinesi bir terörist Ve ölüm makinesi bir silah Kalleş ve Kalleşnikof işbirlikçiliği Görülmedi insanlık tarihinde Böyle kalleşçe bir işbirliği Yok etti insanlardaki birliği ve dirliği ALLAH korusun cümlemizi Kalleşnikoflu kalleşlerin şerrinden.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sonunda senin için hırsız oldum,
Komşumun bostanında gül kalmadı... Güleri layık gören arsız oldum Bir özür dileyecek dil kalmadı... Hüsam der,Sevdiğim Mutluluk Yakın. Sevda bilmeyene aldanma sakın. Gülerken ağlamak güzeldir, lakin, Gözümü silecek mendil kalmadı...
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Daha gidilecek yerlerimiz var
Şu sohbetini dinler gideriz Coştukça şarkılar, türküler, sazlar Rakı mı, şarap mı, içer gideriz Geçse de umudun baharı yazı Gözlerde kalıyor yaşanmış izi Kimseler kınamaz burada bizi Ne varsa hesabı öder gideriz Söyleyecek sözü olan anlatsın İsterse içine yalan da katsın Yeter ki kendinden, bizden söz etsin Yalanı doğruyu sezer gideriz Neler gördük neler bu güne kadar Daha gidilecek yerlerimiz var Bizi buralarda unutamazlar Kalacak bir türkü söyler gideriz Sevgiye var olduk sevdik sevildik Kavgalara girdik öldük dirildik Bir anlam fırını icinde piştik Anlamlı güzeli sever gideriz.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yerle yeksan ölçüler alıyorum
Uğraşıyorum veli nimetlerle Adisyonun başrolünde yazılıyor adım Senin haberin yok hayranlıklarımdan Eriyorum buz tutmuş yokuşlarında Müsait değil bu çarpıntılarımdan Duygu kaldırımlarına yaklaşmaya Melodik sesinle duymak vardı şimdi Bütün yersiz anılarını, Katlar arası bekleyişlerini görmek Senin gözlerinde tüketmek zamanı.. Yürüyüşün apansız telaşlarla gidişin yokmu Ne olduğu belirsiz mazeretlerle bakışın Hiçbir mantık açıklamazken duruluşumu Ayrılıklarda devleşiyor kızgınlığın Bir öykü yazmalı kalbim sana dair Unutulmaz öylesi depresif olmalı Her şey değersizleşiyor coğrafyamda Bir tek sen kar kalmalısın, Bide bu mevsim sırılsıklam yanımda…
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bana hiçbirşey borçlu değilsin.
Hatta bir beddua alacaklısın. Git deyince çekip giden sevgili, Kalmanı istesem kalacak mısın? Kibirle dolu bir kalbe sahipsin. Aşkta gurur olmaz öğrenmelisin. Sende gitmeye hiç hazır değilsin, Kalmanı istesem kalacak mısın?
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi bağı çok güzel
Kalplerimiz bir çarptı Kalbinden bir parçayı Benim kalbime attı Can ne kadar tatlı ki Sen candanda tatlı Tanrıma şükürler olsun Kalbimi seninle donattı Aşkın tarifini yapamam Aşkın beni şımarttı Kalbimin içine girdi Kale gibi kuşattı.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|