![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
O gözlerde buldum kendimi,
Ama anlatamadım sana halimi. Bir bakışın, Bir gülüşün yetiyor bana Bu gülücükler arkadaşça olsa da.. Sen bana baktıkça; Kalbimdeki aleve doğru, rüzgar esiyor. Alevimi daha da yükseltiyor. Canımı yakıyor ama hoşuma gidiyor. Gözlerine baktıkça; Güneş doğra dünyama, Hiç batmasın dediğim, Batar ama.. Acı verir bana, Kimseye söyleyemediğim. Seni görünce; Kalbimdeki aşk şelalesi akıyor Yönü, belli olmayan tarafa Deli gibi, hızlı hızlı Aktıkça Seni söylüyor bana Unut, unut diyor ama.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Daha bir tomucuksun,
Hemen açılma arkadaşım. İnsanoğlu acımasızdır. Her söze kanma Arkadaşım.. Gülü görüp baharın geldiğini, Güneşi görüp gecenin bittiğini, Yolun daha çokkkk uzun Sonuna geldim sanma Arkadaşım. Gökteki her yıldızı parlak bilme, Gülen her yüzü dost edinme, Sevgiler hep tomurcuk olsun sende, İsterim hiç ağlama Arkadaşım.. Seviyorum! Dediğinde seviliyorum sanma Yalnız sensin ‘ diyene inanma Her şeyinle kendini ona bağlama, Bir gün unutulursun Arkadaşım.. Yıllar saçına aklar düşürmesin Zaman sevgilerine ayrılıklar eklemesin, Hayat yollarına hep mutluluk eksin. Dileğim hep böyle gül Arkadaşım.. ( Küçüğüm )
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Oyunlar oynardık beraberce çocukluğumuzda
Hatırlıyor musun o anıları bu zamanda arkadaşım Aynı masada otururduk beraberce okulumuzda Hatırlıyor musun o anıları bu zamanda arkadaşım *******i derslere çalışırdık toplanarak bir evde Bir ayrıydı o zamanlar sevgiler vardı her yerde Saygılıydık büyüklerimize o günler sen de ben de Hatırlıyor musun o anıları bu zamanda arkadaşım Bir öğretmenimiz vardı beş sınıfa bakardı Baba gibiydi arkadaş gibiydi çok çalışkandı Onun sevgisi bizlere düşündüğü vatandı Hatırlıyor musun o anıları bu zamanda arkadaşım Bu güzel anılarla okulumuzu beraberce bitirdik Ve büyüdük kimimiz sevgiyi insanlığı yitirdik Halbuki o günlerde hep birbirimizi sayar severdik Hatırlıyor musun o anıları bu zamanda arkadaşım
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen ağaçların aptalı
Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek karakış.. Açarsın çiçeklerini.. Bense hayra yorarım gördüğüm düşü... Bir güler yüz bir tatlı söz.. Açarım yüreğimi hemen
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani en iyi arkadaştık biz seninle
Birbirmizi çok severdik hani Unutmazdık hiçbir zaman geçirdiğimiz günleri Ne oldu unuttun galiba beni Arkadaşım demiştim sana Herşeyi anlatırdım sana Gizlemezdim hiçbir sırrımı Ortak olurdun derdime benim Şimdi gittin uzaklara Başka arkadaşlar edindin kendine Unutma biz gerçek arkadaştık Birbirimizi bu şekilde unutamazdık Kimi zaman tek bir şey için üzüldük Kimi zaman beraber güldük Arkadaştan öteydik ikimiz Bir kardeş gibiydik zaman zaman Ama böyle olmamalıydı Unuttun galiba beni.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
hiç bir güneş senin bana yakın olduğun kadar sıcak değil
hiç bir akşamda benim seni düşündüğüm kadar ıssız değil yalnızlıktan sıkıldım sanma yalnızlık seni ele verir,ama,gözyaşları asla tek başımayım bu akşam kaybetmişim kendimi her şey bitmiş dostluk yok olmuş cehennem gibi bir gün kaybedersen bedenimi etrafına bak ara belki bulursun beni 4 yıldır geçmiyor acısı hala üstümde sevgi varmı ki üzüleyim ben bu kahrolası yerde hataların çok doğruların yok,bana karşı olan sevgide şimdi mutlu oldunmu,söyle sebebini gel üstüme telefonların başında dinmiyor gözlerim sokaklar sırtımda,beni izliyor gölgelerim ne aldım ne verdim bilmiyorum neleyim almışsın alacağnı gitsene karameleğim çok mu yakıştırdılar bizi arkadaşlarımız sorup da cevaplarını bulamadıklarımız yazıp yazıp bitiremediğimiz,duygusal anlarımız elimde solmuş gül,gözyaşı ile dolu hatıra torbalarımız son kez yazıyorum bu mektubu sana ağla benim yerime inşallah sevmişlerdir,bana yaptığın eseride içten söyledim benimle evlenirmisin duydum ki sen çoktan arkadaşımı seçmişsin
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arkadaşımın aşkısın küçüğüm
Kabul et artık! Beni severken arkadaşımın aşkısın İnkar etme biliyorum Gözlerinden okuyorum Onun aşkısın Benim her zaman küçüğüm olarak kalacaksın Küçüğümsün çünkü; Kabul edemiyorum büyüdüğünü Çocukluk aşkımsın Öyle kalacaksın Gençlik aşkımsın Öyle kalacaksın Hayatımın aşkısın Öyle kalacaksın Kabul et! Beni severken arkadaşımın aşkısın Öyle kalacak mısın? Bilmiyorum.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevip de ayrılmak,
En kötüsüdür. Yıldızlara bakıp da ağlamak, Yıldızlar terk ettiler tıpkı sen gibi, Gökyüzü yıldızların peşinden ağladı aynı ben gibi, Çık pencereye bir bak gökyüzü'ne, Yıldızlar var mı? Söyle. Gökyüzü ve ben, Şimdi yalnız yapayalnız; Yıldızsız ve sevdasız, Gökyüzü ile ben şimdi arkadaşız…
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Esen seher yeliyle dans eden ekinlerdeki başak
tanesinde gizlenmiş olan esrarengiz bilmeceler, rüzgarın her mevsim yaptığı oyunlardır ki canım! Unutturacak mı sanırsın yüreğimdeki seni bana? Sitemkarım elbet talihimin oynadığı oyunlara, küskünüm yinede beni var eden dünyaya. Sıkma sen canını be yavrucağım. Şansım dönerse ola ki gülerek bana; ayağıma çelme atıp turap olanlardan da, oynanan oyunlar ve dünya ile girdiğim kumardan da, bir gün galip olarak kalkacağım elbet bu masadan da!
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Televizyon yoktu bizim köyde
Zaten elektrikte yoktu Sular kuyulardan çekilir Omuzlarda taşınırdı Buzdolabı niyetine kullanılırdı Tel dolaplar Dedeler masal anlatır Nineler mısır patlatırdı Demli çay nezaretinde Saman savrulurdu Rüzgarla harman yerinde Tozlanmış çocuklar Elbiseleri yolda çıkarıp Dereye koşuşurdu Çocuklar bugün kadar Çabuk büyümez ve Düş kurarlardı Radyoda ki “Arkası yarın” eşliğinde Kdz.Ereğli-17.03.2004
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
|
|