![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneler Ağlar Sessizce
Bir katrandır yağar huzursuz gece Biri 'sevda! ' der, bî-çare öteki 'aman! ...' Nedendir, niyedir sorgu suale dönünce, Hırsızdır, sezdirmez geçer kalleş zaman. Biri daldan koparcasına kopar sessizce Şimdi hayâl tenha, ev ıssız, yürek talan... Bir katrandır yağar huzursuz gece Kekreden öteye acıdır arta kalan. Bir kurşun ıslık çalar: Anneler ağlar sessizce... Adı kirli 'ihanet' ki cinayetten kötüdür, Aldatmıştır oysa 'menekşe' kadife rengiyle. Bir garip iklimde gergef gergef sevdâ dokunur Ham süt içmiştir birileri kendi eliyle... Sarışın sonbaharlar oynaşır buğulu gözlerde, Hüzünler meftûnudur şimdi O'nsuz kalan. Karanlık devşirir birileri karanlık *******de Evladın saçlarıdır, nehirlerden gürül gürül akan. Beşiğinden çıkamaz bir çocuk: Anneler ağlar sessizce... Beyinleri tırmıklar zamana lâ-kayd saat sesleri, Zehirli su içirir annelere kaynaklar, Bulutsuz bir yağmur yere serer ekinleri, Toprağa baş kaldırır arsız körpe fidanlar... Gül açarken güzeldir, solarken değil Türkü sevdâya yakılmalı, ölüme değil! ... Gel gör ki ayrılık hüznü varmış bir de Bir gelin ağlar sessizce, anneler de ağlar sessizce... Biri vurulur gözle, diğeri kurşunla: Anneler ağlar sessizce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akrostiş
Çiğ tanesi seni seviyorum ve günlerdir kalbimi sevgin gözlerindeki ışıkla kuşatmış halde İçimde fırtınalar yaratıyorsun maziden esen tufanlarla yaşanılanlara inat direnerek Gerekli gereksiz davranışlarımın altında yatan tutarsızlık acılarımdandır sana açılmama engel Demeyesin ki seni sevmiyorum seni inanamayacağın kadar çok seviyorum sana aşığım Engeller var aslında sana açılmama seni sevdiğimi söylememe engel acılarım var Manidar olanlara inat seni seviyorum güzel gözlü yüzüne bakmaya bile kıyamadığım Derinliklerine bakmaktan korkuyorum gözlerinin bakamıyorum gözlerine Ellerim titriyor seni gördüğümde kalbim duruyor ve sana saatlerce Manidar olanlara inat bakmak istiyorum dalıp boğulmak istiyorum gözlerinin derinliklerinde İnanıyorum beni sevdiğine sen de beni seviyorsun ama bir engel var arada bir kalksa ve söyleyebilsem seni sevdiğimi Riayet edemiyorum hayata hayatın seni bana vereceğine hayata olan güvensizliğim Ayırıyor gözlerimi gözlerinden ay parçası kadar güzel seni çok seviyorum Yazdıklarımı okuyamayacaksın ama adın gizli dizelerime seni ölürcesine seviyorum Sana aşığım gel desem gelir misin SENİ ÇOK SEVİYORUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamlar
Bir gün bitti güneşin kaybolduğu an, Ümitler gerçekleşmedi vakit yine oldu akşam, Hüzünlere karıştı ümitler, dondu bakışlar. Akşamlar bir günü daha bitirir, Akşamlar karanlığı getirir. Kuşlarda yuvalarına dönüyor akşam akşam, Akça pınarın suyu havuza doluyordu, Bir ağaca yaslandım, içimde burukluklar. Akşamlar hep karanlıkları getirir, Akşamlan ömrü bir gün daha tüketir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1839
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
|
![]() bune yaw hiç bişey anlamadım
![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|