![]() |
|
|
#4071 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Nelerden vazdeçipte
Vurulmuşum sana Sen bana bir gül bile olamamışken daha, Yeşiller içinde tomurcukken sen Bulutlar serpiştirmişti sevdamızı Adını ben koymuştum Gül beyaz diye. Adım adım bitmeyen arka sokaklarda Ve karanlığa çalan ne varsa işte O gözlerinde Durup durup senaryosu oluyor hayallerimin, Başım yastıkta Gözlerim sefilleri oynayan filmimizde Hüsranı bekler gibiyim, Kaçıncı perdesindeyiz bu filmin Ya da kaçıncı baharındayız Bitmeyen bu mevsimlerin, Dökülecek bir kaç mısra var Şimdi o meçhul şairin elinde, Kelimeleri uzatılmadan söylenmiş Bir kaç nota var şimdi o ozanın dilinde. Yani neleri vazgeçtiren gözlerin Bir başlangıç olmuş aslında Bazı yerde depreşen hallerimin, Bir tiryakinin sigarında Vazgeçilmez gözlerinden geçilmiş, Aynalara pas tutturan hasretinden Görmeyeli saçıma nice aklar düşmüş Ve kir pas içinde sakalım Bıyıklarım düşmüş çeneme Tanıyabilirmisin beni sokak ortasında. ---ve asi gözlerimi bulabilirmisin? Bir maziye bakıver hele Ne kalmışsa beneden geriye Sakalımın ıslaklığına bakıpta Aldanma kanlı göz rengime, Benim unutamadığım gözler var sende Senin unuttuğun gözler hala ıslak duruyor, Bir gün hatırlarsın belki; İşte o gün çok geç olacak Çünkü artık ben bakar körüm.
|
|
|
|
#4072 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp
Çekip gideceğim ardıma bakmadan Bakarsam bir kez ardıma Gidemem,adım atmaz olur ayaklarım Gözlerim dolar ağlayamam ben Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Ve ardıma bakmadan,dönmeksizin Ne güzel di aslında yaşadıklarımız Geride bıraktıkça,gözlerimin önün de Gözlerim dolar ağlayamam ben Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Sevmiştim ben sizleri çok Sizde beni o sıralar çok Yalan mıydı,yalan mıydı yoksa Gözlerim dolar ağlayamam ben Gideceğim bir gün,tasımı tarağımı toplayıp Kahrolası zaman kahrolası Ne de çabuk gelip geçtin böyle Ve yıktın hep kumdan kalelerimi Gözlerim dolar ağlayamam ben
|
|
|
|
#4073 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbul’un gözleriyim ben
Hırçın ruhumun ötesinde ağlıyor İstanbul Bir vapur kalkıyor Eminönü’nden Balık ekmek kokuyor tekneler Uçsuz bucaksız gökyüzü,martılar Ve huzur veren mavi Çocuksu bir mutluluk,büyümüşlüğün telaşıyla İçilen sıcak bir çay Üsküdar iskelesinde Nazlı bir gelin edasıyla Karşımda duruyor Kızkulesi Arkamda hasret rüzgarları esen Haydarpaşa Toprağın buram buram tarih kokuyor Dikilitaş’tan Ayasofya’ya Gözlerimi yumdum Süleymaniye’de yem atıyorum kuşlara Gözlerimi açtım Eyüp Sultan’da ellerim duada Ortaköy’de alıyorum her zaman en derin nefesimi İçime çekiyorum tüm aşklarımı İstanbul benim gözlerim Bazen isyankar Beyoğlu bazense masum Maçka Aksaray’dan bir dolmuş yol alıyor bilinmeyen aşklara Laleli’de yitirilen duygularla Eline ver diyorum yalnızlığıma Elini ver diyorum köprü altındaki çocuklara Çamlıca’daki özgürlüğümle Sokakların ışıl ışıl aydınlanıyor Varoşlarında ısınıyorum Tarlabaşı’nda küskünlüğüm bırak bende saklı kalsın *******i gezen bozacılarını özlüyorum Senden ayrı düşmek ne acı Bir ananın yavrusunu özlemesi gibi Kokunu özlüyorum Umut Ekmek Yürek Azim Ruhum İstanbul
|
|
|
|
#4074 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ruhumu bedenimden ayırsalardı
İnan bu kadar canım yanmazdı Bir ayak izlerini bıraktın bana Birde yokluğunun tiz sesini Bu şehrin bile tadı kaçtı artık Uçan kuşlar seni soruyor Her kanat çırpışlarında Yutkunuyorum Dilim varmıyor 'O gitti ' diyemiyorum İlk gecemdi bu sensiz geçen Her saniye sesinde yendi bir senem Tutunamadım biçarem Korktum bir daha yanarım diye Resmine bile bakamadım Bana bıraktığın acılarına sarıldım Gözbebeklerimde yandın Affet sevdiğim dayanamadım Her yanışımda Gözlerimden sen aktın.
|
|
|
|
#4075 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Koparırken kendini
benden yanıyor dudaklarım bu kor akşamlarda adını her andığımda titriyor ellerim bedenim sen diye zeynep diye esiyor yanlız rüzgarlarda ellerini kokusu geliyor gözlerime tutamıyorum hıçkırıklara boğuluyorum sen diye bak aynalara yüzündeki çizgilerde adım yazılı artık...
|
|
|
|
#4076 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne zaman görsem seni
içimdeki duygular yok oluyor kapatıyor kendini bir köşeye… Ne zaman görsem seni gözlerimden akan damlalar sana ait olup olmadıklarını tartışıyorlar; Bana acıyarak duygularını gizliyorlar o amansız *******e… Ne zaman görsem seni görmek istediğim anda görmediklerimi görüyorum, gözlerimin alevli bakışlarında kıvrılıyor zavallı acımasız bir acıyla… Ne zaman görsem seni seni neden gördüğüm, neden hep seninle aldatıldığım, seninle unutulduğumu, hatırlıyorum gurursuzlukla… Neyse! Son gördüğümde seni; Hayır, sen değildin biliyorum! Sen bu kadar onurlu olamasın zaten, Kafanı çeviripte gittin, tanımadın bile beni…
|
|
|
|
#4077 |
|
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 34 Thanked 39 Times in 20 Posts
Üye No: 44515
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 2762
Rep Derecesi :
|
teşekkürler şiirlerden pek anlamam ama bosver.............
|
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir komşu rüzgâr esmeli tende
Seslenmeli nisan aşk yağmuruyla Silkinmeli tüm sevda artıklarından Yaşamalı hayatın aşk envanterlerini Gitmeden gidemeden gözlerinden Molalarda mızrap dokunuşlar misali Yüreğimde iki damla yaş Avuçlarımda yakamoz işveli ümitler Gözlerim ufkun sır perdelerine asılı Ruhum yelkenlere fora çekmekte Hiç sinmedim öfke salınımlarında Hiç ard dönmedim sevda kurşunlarına Kahır yağıyor konfeti niyetine akşama Ürperiyorum yokluğunun ateş sarmallarında Üflerken bir çoban ağa kızına sevdasını İnleyerek haykırmada çığırtkan veda kuşları Ağladığımız şarkılar matemde Şakımıyor bülbüller gül düetlerinde Keşke alıp düş dolanımlarımızı Savursaydık mazi anlatılarına Sen bir portre misali uzanmışken kumsala Dalga dalga gelip işleseydim Sevda notalarıyla hasreti Nereye asmışlar bilmesem de Gözlerimin fotoğrafıydı sende kalışım Bir damla yağmur Bir de ben daha düşmeden gözlerinden Bir ihanet rüzgarı dolanmış Kokum hala sıyrılmamış tenine Kuşku sürgünlerinden...
|
|
|
|
#4079 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kaç kez daha gözlerinde vurulurum bilmem
kaç kez kaybolurum ararken seni kendime gelsem de arada bir, kararmış oluyor her yer. her dakika kamçılanıyorum. içimde her sey,her şey sızlıyor sensiz her şeyim yarım ve gözlerimi ne zaman açsam acıya açılıyor sanki göz kapaklarım atsam da adımlarımı, kalıyorum istemedigim yerde. çıkmaya çalıştıkça yangınından gördüm ki asıl yangın kendi içimde güneşin her batışında hüzün doguyor ufuktan. ve ben gözlerimin önünde eriyorum.
|
|
|
|
#4080 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimin yalnızlığını pekiştiriyorum her gece
Seninle Öfkem bir çığ gibi düşmeye hazır Ufak bir ses bekliyor senden Ölüm çınlıyor kulağımda Kör bir göz bana bakıyor Beni alıyor senden Seni arıyorum her yerde Bedenim sende Bir ışık seni istiyor Vücudum donuk Sen yok oluşum diyorsun Beni çekiyorsun içine Ben sen diyorum zulüm sarıyor etrafımı gözlerimin yalnızlığını pekiştiriyorum her gece seninle karanlıklar bastırıyor kavga etmek geliyor adamın içinden bağırmak haykırmak geliyor seni unutmak geliyor adamın içinden seni sonsuz isterken yapraklar yeşeriyor,baharın buruk neşesinde beni bana döndüreni istiyorum etraflıca bakıyorum kendime kopuk bir rüzgar oluyorum ben bir sevda bir ölüm biliyorum gözlerimin yalnızlığı pekişirken seninle her gece sen uzaklarda başka kollardasın aklından bir kez olsun geçmem biliyorum buna rağmen seni yaşıyorum bende gözlerini seyrediyorum sesimde seni kendimden çok hissediyorum tozlanmış odamda yalnızlığımızı pekiştiriyorum gözlerinde seni özlüyorum sensiz gölgelerde
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|