![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3353
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tüp Geçit
Istanbul'a tüp geçit yapilmasi için ihale açilmis, Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermis, 10 milyar, 20 milyar dolar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolar teklif etmis. Komisyon gitmis Trabzon'a Temel'le Dursun'u görmeye... Demisler ki, -- Ihaleyi size verecegiz, anlatin bakalim projenizi? Temel baslamis anlatmaya... -- Ben gidicem Anadolu yakasina basliycam denizin altindan kazmaya, Idris'de gidecek Avrupa yakasindan kazacak. Denizin altinda ortada bulusucaz. Yetkililer sormus ; -- Peki ya hic bulusamazsaniz ne olacak ? Idris bu sefer atilmis ; -- O zaman bir tüp geçit fiyatina iki tüp geçit yaptirmis olacaksiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Altin Pisuvar
Bir gün Temel eglenmek için bir yer ariyormus. Daha önceleri barlara gidiyormus fakat simdi gidecek farkli bir yer ariyormus. Bir arkadasi ona Sari Bar adli bir yer önermis.Oda gitmis fakat diger yerlerden hiçbir farki yokmus. Neyse demis içkisini içmis tuvalete gitmis . Bir de ne görsün altin bir pisuvar var. Cok sasirmis daha sonra pisuvara iseyip gitmis. Obür gün yine gelmis ve içkisini içip tuvalete gitmis. Bir de ne görsün altin pisuvar yerinde yok. Barmene gidip "Tek farkunuz altun pisuvardu, sinci o da yok" demis. Barmen barda oturan iri yari adama "Necmi abii senin saksafona iseyen adam geldi" demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Balik Avi
Temel Kuzey Kutbuna gider. Buzda balik avlamak çok popüler oldugunu duyar, hemen kendine bir olta alir ve buldugu ilk genis buzlu alanda ise girisir. Tam buzu kirmaya çalisirken gümbür gümbür bir ses duyar: "Orada balik bulamazsin!". Ne oldugunu anlamayarak etrafina bakinir ama sesin nereden geldigini çözemez. Biraz ileriye gidip tekrar buzu kirmaya çalisirken ayni ses yine duyulur: "Sana söyledim geri zekali, orada balik bulamazsin!!". Temel korku içinde basini yukari kaldirir ve dehset içinde sorar: "Tanrim? Sen misin?". Ayni ses cevap verir: "Hayir, ben buz hokey sahasinin bekçisiyim" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Recep, İstanbul' dan Ankara’ ya otobüs ile giderken,
Bolu dağında verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı. Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses, - " Merhaba" dedi, Recep şaşkın şaşkın, - "Merhaba" diye cevap verdi. Ses devam etti, - Nasılsın? Recep yine şaşkın şaşkın cevap verdi. - "Sağ ol iyiyim. Sen nasılsın?" Ses sordu, - "Ne yapıyorsun?" Recep bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Başka birşey anlatmak istedi ve, - "Ben" dedi "İstanbul ' dan gelip,Ankara ' ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?" Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi. - "Hayatım, telefonu kapatıyorum. Yandaki tuvalette bir geri zekalı var. Sana sorduğum sorulara cevap verip duruyor. Ben seni daha sonra ararım." [IMG]http://www.**********/GraphiCeR/style/spacer.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() muhabbet!!!!! Genç adam; İstanbul'dan Ankara'ya otobüs ile
giderken, Bolu dağında verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı.. Tam oturmuştuki yan kabinden bir ses "Merhaba" dedi.Adam şaşkın şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.. Ses devam etti "Nasılsın...? " İlk defa başına böyle birşey geliyordu... Yine şaşkın şaşkın cevap verdi "Sağol iyiyim...... Sen nasılsın....?" Ses sordu "Ne yapıyorsun...? " Bir an tereddüt geçirdi. "Ben" dedi "İstanbul'dan gelip, Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun...?" Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi."Hayatım, telefonu kapatıyorum. Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara cevap verip duruyor. Ben seni daha sonra ararım.".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ve Dursun amerikanın ırak a savaş açmasını hazmedemeyip Amerikaya savaş açmaya karar vermişler.
ne yapıp edip Bush un telefonuna ulaşmışlar.. ve arayıp konuşmaya başlamışlar Temel:Sayın Bush siz Iraka savaş açtinuz bizde size açayruz Bush:Siz kimsiniz hangi ülkesiniz.. Temel:biz Rizeliyuz Bush: peki asker sayınız kaçtır Temel:ben ve arkadaşım Tursun toplam içi Bush:Silah sayınız kaçtır Temel:benım dededen kalma çakıralmaz,Tursun unda bi tekkırma tüfek Bush:buna karşılık bizim 20.000 askerımiz,5.000 uçaksavarımız,3000 gemimiz var Temel:ben sizi tekrar arayacağum.. Amerikalılar oturmuşlar aramışlar taramışlar sonunda Rize yi bulmuşlar,bakmışlar ufak bir yer şok olmuşlar Temel tekrar aramış.. Temel:Sayın Bush biz size savaş açıyoruz Bush:asker sayınız Temel:ben,Tursun ve kahveden birkaç arkadaş toplam 5 çişiyuz Bush: peki silah sayınız Temel:benim çakıralmaz,Tursunun tekkırma,kahvedeki arkadaşlardan birunun çakısı bide biçerdöver Bush:buna karşilık bizim asker sayımız 50.000 e ulaştı,10.000 uçaksavarımız ve 7.000 gemimiz oldu Temel:biz sizi tekrar arayacağuz... bir müddet sonra Temel tekrar arar Temel:biz savaştan vaz geçtuk Bush:neden? Temel: o kadar savaş esirunu barındıracak yerumuz yok |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İNTİHAR
Dursun kahvede çay bardagina dalgin dalgin bakarak oturuyormus. Derken Temel kahveden içeri girip Dursun'un yanina gelmisve elinden çay bardagini alip bir dikiste içmis. Zavalli Dursun ne yapacagini bilemeyip birden aglamaya baslamis. Bunu gören Temel insafa gelip söyle demis: -Hey kes sunu usagum! Sadece saka yaptim. Sana baska bir çay ismarlayacagim. Hiç böyle aglayan erkek görmedim. -Hayir hiç de düsündügün gibi degil. Bugün hayatimin en berbat günü gaiba. Ilk önce uyuyakaldim ve ise geciktim. Patronun ters, kudurdu ve beni isten kovdu. Üzgün üzgün binayi terkederken arabami aradim ancak park ettigim yerde degildi, çalinmisti. Polise gidip durumu anlattim ama birsey yapamiyacaklarini söylediler. Eve dönmek için bir taksi çevirdim. Taksiden inip eve girmek üzereyken cüzdanimi ve tüm kredi kartlarimi takside düsürdügümü fark ettim. Eve girdim, o ne! Karim evde bahçivanimizla birlikte!!! Hirsla oradan ayrilip kahveye geldim. Intihar etmeyi düsünüyordum, birden sen çikageldin ve zehirimi içtin!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bayram
Gençliginin ilk yillarinda Hitler, bir falciya gider : - Söyle bakalim falci ne zaman ölecegim? Uzun zaman sessiz kalan falci cevap verir : - Bir bayram sabahi... Hitler sasirir : - Ne bayrami bu? - Siz öldügünüzde tüm dünyanin yapacagi bayram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Tedbirli olmaya çalışıyor
Papaz ölmek üzere olan adamın üzerine eğilerek; 'Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetle'...der. Ancak adamdan ses çıkmaz. Papaz isteğini bir kez daha tekrarlar, ama hastanın sessizliği sürer. Sonunda Papaz kızgın bir ifadeyle; 'Neden şeytanı ve kötülüklerini lanetlemiyosun, bre gafil?' diye sorunca adam halsizce karşılık verir; 'Nereye gideceğim belli olmadan kimse hakkında kötü konuşmak istemiyorum.' |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ne sıklıkta
Erenlerden birine sormuslar -'ne sıklıkla oruç tutarsın?' -'ooo' demiş 'her sene kesin oruç tutarıım' -'peki ne sıklıkla namaz kılarsın?' -'ooo' demiş 'çok sık. her hafta namaz kkılarım' -'peki' demişler ne sıklıkla alkol alırssın?' -'ehh' demiş 'cok nadiren. akşamdaan akşşama!' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|