![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 22 Times in 21 Posts
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Medeniyet
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......" Bush ve Şoför |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:
"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner. Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der. Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der. Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir. Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim: Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞAŞIRTMACA
Temel bir gün dursun'a sormus. Birini nasil sasirtirsin diye. Temel "ona 37 derim" diye cevap vermis. Dursun - 37 mi nasil olur ? Temel - Bak sende nasıl seni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BUDALA
Psikolog karsisindaki sinir hastasi bir genci teste tabi tutmaktadir.Kagit üstüne bir dikörtgen çizip : -Bu size neyi hatirlatiyor?diye sorar. Hasta : -Içinde kadin bulunan bir yatagi, diye cevap verir.Arkasindan psikolog kagida büyükçe bir kare çizer.Hasta, bu kez : -Içi kadin dolu bir oda, der. Derken, çok büyük bir dikdörtgen çizdiginde, hasta bu sefer de : -Bu da içi kadin dolu bir ev, deyince, psikolog dayanamaz : -Tamam beyefendi, der.Siz bir kadin budalasisiniz. Ama psikolog daha lafini bitirmeden, hasta bagirir : -Ne, ben mi?Aslinda sen kadin budalasisin be! Sabahtah beri bana terbiyesiz resimler çiziyorsun Karadenizlilerle Ruslar sicak savastalarmis. Karadenizliler el bombalarini firlatiyorlarmis. Ruslar da el bombalarinin pimini çekip geri firlatiyorlarmis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, takasina atlayip baliga çikarken :
- Allahum, dedi, bugün ilk palugu bir fakire verecegum. Denize açildi, oltayi atti, biraz bekleyip çekti. Koskocaman bir balik yakalamisti. - Heç bu da fakire verilur mu... derken balik çirpindi, oltadan kurtulup denize düstü. Temel dövünmeye basladi : - Allahum, sen de sakadan hiç anlamaysun daa!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Dursun Almaya ya gitmek istiyormus ancak çok fakir olduklarindan
bir türlü gidemiyorlarmis. Yerde bulduklari bir gazetede hayvanlarin Almanya ya bedava alinacaklarini okuyunca inek kiliginda girmeye karar vermisler. Uçaga girdiklerinde görevli bunlarin hareketlerinden süphelenmis. Denemek için önlerine ot ve su koymus. Temel önde oldugu için otu yemis, suyu içmis. Bu sirada Dursun kis kis gülüyormus. Biraz sonra Temel gülmeye baslamis. Dursun: - Ne oldu niye gülüyorsun? diye sorunca Temel cevaplamis : - Öküz getiriyorlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Japon' un biri Rizede bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmus:
- Var mi aranizda delikanli, varsa ciksin disari! -Temel kapiya dogru yürümüs: - Çikiyorum ulan, gorelim bakalim erkekligini! Birkac dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis bir vaziyette kahveye geri dönmüs.Pesinden de Japon kasilarak içeri girmis. Temel'i göstererek: - Ona Toyokumi ustanin "katakori" teknigiyle vurdum.. Ertesi gün Japon yine gelmis. Yine meydan okuma. Yine Temel'den rest. Ve birkac dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir Temel! Ve pesinden kasilarak yaptigi oyunu aciklayan Japon: - Ona Kuyotomi ustanin "kihotomi" teknigiyle vurdum. Bu böylece bir hafta devam etmis. Ve sekizinci gün Japon yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmus. Japonun restini goren yine Temel olmus tabii. Birkaç dakika sonra herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafi kanlar içinde kapida belirmis! Temel de hemen arkasindan girmis içeriye, Japon'u gösterek gülümsemis: - Ona Toyota'nin krikosuyla vurdum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Wilson adinda birinin civi fabrikasi vardir ve reklama ihtiyaci
vardir. Pazarlamaci bir arkadasi ile konusurken arkadasi "Wilson Civileri" diye bir reklam ayarlayabilecegini ifade eder. "Bana bir hafta ver" der arkadasi, "sana bir kasetle donecegim" Bir hafta sonra pazarlama uzmani Wilson'u gormeye gelir. Kaseti videoya koyar ve calistirir.Romali bir asker Isa'yi Carmiha civilemekle mesgul, Yuzunu kamereya cevirir ve "Wilson civileri kullanin, onlar herseyi tasirlar" der Wilson cilgina doner ve bagirir "Senin problemin ne? Bunu asla TVde gostermezler, Sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalilarin Isa'yi carmiha germesi gibi seyler istemiyorum" Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir, Yine kaseti videoya koyar ve calistirir. Bu sefer kamera Romanin disindan merkeze dogru yakinlasir ve carmiha asili Isa'nin onunde durur. Romali bir asker yukari bakar ve "Wilson civileri, herseyi tasir" der. Wilson kendini tutar bu sefer. "Sen beni anlamiyorsun, Carmihta bir Isa istemiyorum. Sana son sans veriyorum bir hafta icinde yayinlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum" Bir hafta daha gecer. Wilson sabirsizca beklemektedir. Pazarlama uzmani yeni kasetiyle gelir. Saclari uzamis, ciplak bir adam nefes nefese kosmaktadir. Bir duzine romali askerde pesinden kovalamaktadir. Tepenin basina gelirler ve askerlerden biri kameralardan birine donerek: "Keske Wilson civileri kullansaydik |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İNTİKAM
Nasil yagmur nasil firtina, adam bir taksiye el kaldirir, taksi durur.. Adam gidecegi yeri söyleyince, taksici kizarak "Ohoo orasi çok yakin alamam seni" der vegazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi basarir.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi duragindadir ve üçüncü siradadir.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanasir: - Ataköye kaça götürürsün ?" - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin - Hadi be sapik misin, defol.. Adam bu cevabi alinca ikinci siradaki taksiye yanasir - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin - Vay sapikkk vayy defol Sira üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanasir: - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartim var - Nedir ? - Giderken diger taksicilere el salliyacaksin - Ayibettin abi tabii... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karadenizli Temel ile Konyali Cabbar birlikte tatile
cikarlar. Fethiye'de, Kelebekler Vadisi'nde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gunun aksami guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra Cabbar uyanir ve Temel'i de durtukleyip uyandirir. Temel uyku sersemidir; Ne oldu? Ne istisun?" -"Temelcigim. Yukariya bak ve bana ne gordugunu soyle." Temel gokyuzune bakar ve cevap verir: -"Ha punun icun mu uyandirdun benu?. Paktum iste. Milyonlarca yilduz gorirum...Isil isil parliyan milyonlarca yilduz..." Cabbar tekrar sorar: Peki, bu sana neyi gosteriyor?" > Artik iyice uykusu kacan Temel biraz dusunur ve > filozofca cevap verir: -"Teolojik olarak Tanrunun kudretinu ve kendu acizligimuzu corirum. Felsefik olarak, evrenun sonsuzlugunu ve onun karsisindaki onemsizligimuzu corirum. Astironomik olarakgalaksilerun,yilduzlarun,gezegenlerun varligini corirum. Meteorolojik olarak pucun havanun cok guzel olacaginu corirum.Yilduzlarun konumuna bakarak da gecenun koru ve saatin 3 oldugunu,penu luzumsuz yere uyandirdugunu coruyorum...Niye sordun punu pana? Ha sana neyi costerur?" Cabbar cevaplar: -"Ulan hiyar, cadirimizi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|