![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SANA BORÇLUYUM
Tanrıdır can veren kul ona borçlu Ben de bu sevdayı sana borçluyum Bu boynumun borcu bu gönül borcu Ben bu mutluluğu sana borçluyum Dağlarda yol olsam seni beklerim Ömrümü verseler sana eklerim Seninle gül açtı tüm dileklerim Ben bu mutluluğu sana borçluyum Ne böyle sevildim ne böyle sevdim Aşkın böylesini senden öğrendim Adına yazılı gönül senedim Çünkü ben bu aşkı sana borçluyum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Keşke...
Keşke,sensizliğe dayanabilsem. Neden,böyle hp acı çekiyorum neden. Neden,hep gözümü kapadığımda seni görüyorum. Aklımda hep sen ,kalbimde ise sana olun aşkım. Keşke,sensizliğe dayanabilsem. Keşke,sensizliği Öğrenebilsem. Öğrenemedim. Ne yapabilirim ki. Seni seviyorumm. Diyemedim ki!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DENİZ
Bırak buğulansın gözlerin Danset rüzgarıyla martıların Aşkı gizleme dalgaların ardına Haykır kumsallara aşığım diye En ufak balıklar duysun sesini Çoban yıldızını izle Yakamoza aldanma Sakın hayallerini suya düşürme Üzülme ben varım düşlerde |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gel artık
dün gece seni gördüm pencerende yine çok güzeldin o halinle içimdeki kor yeniden alev aldı çok özledim seni ne olur gel artık ellerim ellerini tutmak istedi gözlerim gözlerini görmek istedi o güzel yüzüne bakmak istedi kalbim çok özledim seni ne olur gel artık seni gördüğümde içimde sevinç fırtınaları kopardı kalbim yerinden çıkıp kalbinle buluşamk isterdi gözlerim gözlerine çarmak isterdi çok özledik seni ne olur gel artık |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana Birakiyorum HerŞeyİ
Denİz Rengİnde Bİr YaŞam Birakiyorum Sana Mavİ Mavİ YaŞa Tabİ YaŞayabİlİrsen Umut Dolu Yarinlar Birakiyorum Sana Bensİz Yarinin Olursa Mutluluklar Birakiyorum Sana Hadİ Durma Uzat Ellerİnİ Ve AvuÇla Bİr Kalp Birakiyorum Sana İÇİnde Bİr Sen Varsin BaŞkasini Arama Bİr Can Birakiyorum Sana Canimi Canina Kat Ve Sen Çok YaŞa Bİr Mezar Birakiyorum Sana Utanma AĞla ÇİÇekler BÜyÜr HİÇ Olmazsa Bu Şİİrİ Birakiyorum Sana Sende Verİrsİn Bİrİne İyİ Sakla |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen kimsin?
Gözlerim gök yuzune daliyor Kalbim sadece seninle atiyor Seni gorunce beni bir heyecan sariyor Sevdigimi hissediyorum, kalbim carpiyor Sen kimsin, içim sana isiniyor Seninle olsam keske komur gozlum Askinla yanar su deli gonlum Ellerimi tut, benimle ol her an Seni gorunce dusmezsem heyecandan Sen kimsin, seviyorum seni candan Simsicak bakisinle isit yuregimi Feda ederim sana canimi, sevgimi Gel yak beni, seviyorum seni Farkindayim, seninle varim Sen kimsin, canima cansin Sen benim herseyim, canimsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hala Sen
Ay Çikinca DiŞariya Bak O Ay Senİn GÜzel YÜzÜnÜ Bana GÖsterecek Ben De Hayallere DalacaĞim Bİlİyorum UyandiĞimda Çok ÜzÜleceĞİm Ama Ölmeden Bİr Kere Daha GÖreyİm O GÜzel YÜzÜnÜ ÇÜnkÜ O Zaman Elİmde BiÇak Kalbİmde Sen Mezarimda ÇİÇek Olcak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEVİYORUM SENİ
Namelerde sen varsın, Esen rüzgarlarda sen Sensizliğin doruğunda gene sen varsın Mecnunun Leylayı Keremin Aslıyı İnsanın canını sevdiği gibi Hani aylardır söylediğim Fakat bi türlü senden duyamadığım o laf gibi Nedense SEVİYORUM BEN SENİ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir Hikaye
Seni görünce Ellerindan tutup Gözlerine dalmak isterdim Herseyi unutup sadece Sen ve Ben Ama simdi Inan simdi yüregim kan agliyor Seni unutmak isterken Daha cok batiyorum bu acinin icine Kim cikaracak bilmiyorum Unut demesi kolay Aglayan gözleri susturmasi kolay Ama gönülme söz gecirmek zor Seninle son kes bir odada oldugumuz Günü hatirliyorum'da Senin icin fazla bir anlam tasimayan Ama gel sen birde bana sor nasil dayandim Bir elveda demeyi bile cok görmüstün bana Oysa ........ Neyse bosver Ben seni ölene dek kaybetmisim Üzülmenin ne faydasi var artik! Senin diyemedigin o kelimeyi Ben simdi sana diyorum Elveda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BU GECE
Bu gece; Bir yağmur yağdı içime Tüm duygularım coştu bu gece Ve bu gece, sen yoktun yanımda Ve bu gece, isyanın doruğunda Bu gece; Geçmez gecenin koynunda. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|