![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayrağım
Dalgalan ey şanlı bayrak Dalgalan yerin ve göğün kanlı yıldızı ve ayı Dalgalan ki şehidimin kanı değmesin yere Dalgalan vatanımın örtüsü, dalgalan. Dağların, ardında doğan güneş gibi Gökyüzünün karanlık bulutlarından düşen yıldırım gibi Rüzgârın yeri göğü inleten sesi gibi Tarihinle dalgalan bayrağım. Dalgalan ki şehidimin mezarına hediye seni götüreyim Dalgalan ki senin önünde selam vererek marşımı söyleyeyim Dalgalan ki senin gölgene sığınarak gözyaşı dökeyim Dalgalan şanlı bayrağım dalgalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Işık Vardı Ufukta
O gün çıktı alnımız karanlıktan aydınlığa Gördü düşman alın yazımızın akını Bir güneş doğuyordu o dağlarda Göründü ilk büyük Türk orada ''İleri''diye inledi memleket ''Hücum'' diye haykırdı millet Durmadan, usanmadan Bu vatan bu hürriyet Savaştı herkes bir bütün uğruna Bırakmadı canı, malı uğruna Çekilmedi korku yoluna Bir inanç vardı o insanlarda Sevinç vardı göklerde Mutluluk vardı yüreklerde Doğum günüydü o gün Şanlı ata'nın kalbinde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük Bir Kız
Yollarda kalan Küçük bir kız. Yüreği yanan Minik bir kız. Kalbi kütküt atan Üzgün bir kız. Hayatı kararan Acılı bir kız. Yaşama küsen Umutsuz bir kız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alev Alev
Dilberi bir alev sandığım belli Her gün alev alev yandığım belli. O yarin ismini andığım belli Dudak alev alev, dil alev alev. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al ! Tüm sevgileri ve acıları,
Topla kırmızında ve dikenlerinde. Arayacak olursan beni Bir gün gelecekte, Budan gül'üm Budan da öyle gel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğime inanmıyor
Sevdiğime inanmıyor cananım Nedenini kendisine sorsam mı? İstiyorsa feda olsun bu canım Aşk yoluna bilmiyorum ölsem mi? Seviyorum sevgimi hiç anlamaz Anlatırım hiç durup ta dinlemez Deli gönül bu sevdayı sonlamaz Ben hep böyle hasretlerde kalsam mı? Bak içkide bulmuş yine teselli Her gün içermişte olmuş serseri Kavuşmak imkânsız bu baştan belli Bu rüyayı sabah hayra yorsam mı? COŞARİ’yi sevda ateşi yaktı Anladım ki canan bizlerden bıktı Kurulan hayali çarçabuk yıktı Her sevdadan kendime ders alsam mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çözülmedi Bilmeceler
Bilirmisin sensiz nasıl geçer bu *******, Elimde bir fotoğrafın, dilim adını heceler, Yıllar oldu bir türlü çözülmedi bilmeceler, Bilirmisin sensiz nasıl geçer bu *******. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En....
Beni neden karıştırdın bu işe? Anlıyorum Aşk engellenebilir bir şey değil. Haklısın. Peki, aşk her canı yakmaya sebep midir? Canımı yakmana eşlik ettim Sevmek bunun için yeterli bir sebepti Fakat seni ikna etmek, Sadece aşka bağışlanmış bir meziyetti. Birkaç arkadaş bir iki itiraf derken İlk müdahaleyi yaptın kendine. Oysa ben, adın geçmesin diye Senin yerine de sustum. Susmak, ancak bu kadar linç edici olabilirdi. Sesim o kadar ürkmüş ki Şimdi hiçbir aşkı seslendiremiyorum. Bir süredir geçti sanıyorsun (ki bunu çok istedin) Ya da geçen her neyse ben sanıyorsun. Bu yüzden olmalı Bana dair her şeyi geçiyorsun. Geçen sadece zaman İlk kez bu halde görüyorum zamanı Pansuman kimliğini reddetmiş, Öylesine geçiyor ikimizin arasından. Belki de yeterince kanatamadın ikimizi Ne dersin? ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cürmün Kadar Yer Yakarsın
Yükseltme bana sesini, Sen kendini ne sanarsın, Harcama boş nefesini, Cürmün kadar yer yakarsın. Yiğit isen çık karşıma, Diş gösterip, ne havlarsın, Kastın varsa şu canıma, Cürmün kadar yer yakarsın. Herkes sen mi, korkup kaçsın? Yürek yok ki, sen korkarsın, Bela olsan ne yazarsın, Cürmün kadar yer yakarsın. Adice arkadan ne konuşursun, Ne diye millete atıp, tutarsın, Ağzından çıkanı, kulağın duysun, Cürmün kadar yer yakarsın. Sana meydan okuyorum, Köşe bucak ne kaçarsın, Sen kimsin be soruyorum? Cürmün kadar yer yakarsın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Aslında Seni Sevmedim
Ben aslında seni sevmedim, Sana özlem duymadım hiç, Ben aslında aşkı sevdim,aşık olmayı sevdim, Bütün benliğimden vaz geçercesine, Sanki hayat sona ermişçesine, Bugüne kadar hep sen dedim,hep sen dedim, Ama artık anlıyorumki, Ben sevmeyi sevdim,sevilmeyi sevdim, Artık sevgininde bir önemi yok, Kendinden geçercesine özleminde, Eğer, aşk kendinden sonsuz ödün vermekse, Bunun adı aşk değildir bence, Tek başına oynanan bir oyun, Ve aşk olduğunu sanmaktır sadece. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|