![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şimdi gidiyorsun...
GİT !!! oysa senden tek bir damla istemiştim sana kocaman bir deniz sunmak için.. şimdi gidiyorsun.. GİT !!! ne zaman başladı bu hikaye ...anımsamak zor.. gençtim..hazırda fırtınalarım vardı dört nala sevdalarım koymazdı öyle üç beş nöbetleri ******* içimi acıtmazdı böyle.. bir insan bukadar eksilebilir mi ?? !! hatırlarsan.. sesine uyku kaçmış bi adam vardı bu şehrin bi yerlerinde.. düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona.. gözlerinde gizledi o seni.. sen bilmedin.. o adam bendim ! unuttun mu... bak sevdiğin adam gülmeyi bile unuttu ..seni unutamadı .. işin kolayına kaçmadım uğruna ölmedim yani !! uğruna ölünecek sandığım biri için yaşadım hep ... sen bunuda bilmedin... ben bir bakışına bin anlam yükledim.. sen aşka kestirmeden gittin... bir hayatın özetini bırakıp avuçlarıma... şimdi gidiyorsun... GİT !!! bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun.. bu cehennem cinayetlerini işliyorsun..sonra bunlara intihar süsü veriyorsun.. YAZIKLAR OLSUN ! YAZIKLAR OLSUN ! susuyorsun..susuyorum..susucaklarım bitmiyor... HANİ SEN SEVDİĞİNİ YARI YOLDA BIRAKACAK KADAR YÜREKSİZ DEĞİLDİN ! ? ! HANİ SEN BANA KALKMAYI DEĞİL ! DÜŞMEMEYİ ÖĞRETECEKTİN ! ? ! nerdesin ... nerdesin .... uzun lafın kısası yoktur..anlatacağım çok şey var... hoyrat bi rüzgar gibi geldin.. aklımı hayatımı dağıttın.. şimdi gidiyorsun... GİTTTT !!!!!! daha ayrılığa bile çarpmadan aşk bizden döndü... bir yılan gibi soktun koynuma kimsesiz *******i... artık ölüm sana dokunamamaktan kötü değil... ama sana dokunmakta yasak bana ... göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır... sen varya sennnn !!! ALLAH KAHRETSİN ! YANİ ŞİMDİ GÖZLERİ SANA BENZEYEN Bİ KIZIM OLMİCAK MI ? YANİ ŞİMDİ BAŞKALARIMI SEVECEK SENİ .... ben saçlarını okşadığım zaman ellerin öksüz kalırdı.. ŞİMDİ GİDİYORSUN..... GİİTTTTTT!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Semadaki tüm yıldızlar sönünce,
Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine, Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde.... Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? Belki hatıralar unutulup gidecek, Belki bu sevgier yok olup eriyecek, Ama şunu unutma, Bu kalp sonsuza dek seni sevecek... Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam, Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam, Dönerim dersin ama kadere inanamam, Bıraktığın anılarla sensiz yaşayamam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SONSUZ ASK......
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya. Dalga, seven - kıyı, sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim yar. Yar, bilir misin dağ başinda açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam, yüreğinde üsürken,
Denizler yanıyor bakışlarımdan. Yalnızlığın kalabalığına karıştığı gibi sensizliğim; Yokluğunun sesine karıştı sessizliğim. Ellerimde kalan; Ayrılık acıları Ve duygularımın dokusundaki bir tek hayalin Rüzgârın dokunuşları alnımın ateşini alırken; Islak gözlerim üsüyor bu sabrın buzulundan. Zaman dışı saatleri kim anlar ki söylesem? Çiçekler tutuşturulmuş ayrılığın eline. Ve bir yokluk yakamozu düşmüş gönül nehrine. Gökyüzüne düşen *******imden alınmış sabah, Artık, yalnızlığım doğuyor güneş yerine. Sesinin yankısıdır bu isimsiz çigligim, Hasretin buharıdır bütün bulutlar. Duyamazsın beni duymayacaksın; Çünkü acılarım kadar sevinçlerin var. Bense, elime verdiğin bir bardak zehrin; Ölümünü yaşiyorum an be an sana. Sana, can çekisimin her saatini, Armağan ediyorum, son nefese kadar. Bin ömür mutlu olmana yetecek kadar Bir acılı ömür yok oldu sana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine,
ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun... Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında. Her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim. Sevdaya bulanmış her kaldırım taşinda senin adını aradım. Sen yoktun... Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. Sen yoktun... Özlem şarkılarını ezberledim. Kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. Karanlığa haykırdım hasretimi. Sesimi duyacaksın diye bekledim. Sen yoktun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sewiyorum….
gözlerini kapat bu gece son gecemiz bu son öpücük bu sana verdiğim son sıcaklık hadi sarıl bana titreyerek buluşsun gözlerimiz hatırlıyorum sana seni seviyorum dediğim günü nasıl da kızarmıştım ve de sana sarılmıştım ayrılmak mı senden bilmiyorum ama gidiyorum aklıma gelenlerin yüreğimden geçenlerin gözlerime takılanların en güzeline veda ediyorum mum eridikçe vakit azalıyor mum gibi bizde eriyoruz vakitsiz korkuları yaşiyorum ve sana son kez sarılıyorum seni seviyorum…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu aşka bir şiir yazmaya kalksam,
Kavga döğüş olur dizeler bile… Bir aşk ki; Ayın güneşle dansı gibi Susuzluğun suya kavgası gibi Leyla ile mecnun’un sevdası gibi… Sen ve ben; Birbirinin gözüne parmağını sokan, İki kör aşik gibi…. Sahiplenmenin kol-kanat germişliğinden tut, Paylaşamamanın hırçınlığına kadar… Özlemin doğurduğu öfkeden tut, Sevildiğini bilmenin şimarmışlığına kadar…. Vefanın karbeyaz masumluğunda Saman alevi tahammülsüzlüklerin Gölgesinde olsa bile, İki çocugun kavgasına benzese bile, Ana gibi,toprak gibi,memleket gibi, Uğruna ölünesi değerler gibi Sana özgü Bana özgü, Bize özgü, Bir garip sevda bu bizdeki….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizce ağlarım sensizlikle
Kimse bilmez görmez gözyaşlarımı Ardından bakakalırım öylece Gözyaşlarımı gizlemiş Ayakta durmaya çalisarak izlerim gidişini Sen beni güçlü bilirsin sevdiğim Bildiğin gibi kalayım sende Bakma ardına görme gözyaşlarımı Nasıl yıkıldığımı görme Bildiğin gibi kalayım ben sende Bilme ne çektigimi sensizlikte Mutluluk oyununu oynarım ben Sen üzülme sevgilim Ağlarken gülerim ben Sen üzülme sevdiğim Sen mutlu ol sevdiğim Ağladığımı görme Yıkıldığımı bilme Dönme ardına bakma sevdiğim Bilme sensizlikte neler çektigimi Sen sadece mutlu ol sevdiğim Sadece mutlu ol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bak bir yıldız kayıyor
bir ışık daha sönüyor. ne derler bilirmisin her kayan yıldız bir insanın ölümü. hergün yıldız kayıyor hergün binlerce insan yok oluyor. bak ilerde küçük,parlak bir yıldız var. iyi bak o yıldıza... çünkü o benim yıldızım. eğer birgün göremezsen o'nu bilki ben yok olmuşum, bilki başka diyarda senin yıldızını bekliyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her şeyimin üstüne yemin ettim,
Dünyayı bile hedef ettim, Ben bir tek seni sevdim, Ecelimde olsan yine seni....... Bu can kurban senin uğruna, uğramaz oldum vatanıma yurduma, Kul oldum senin kapına Ecelimde olsan,yine seni........ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|