![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 45581
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Can Ablam
Güzel yüzünde sönmeyen güneş Gülen gözlerinde çoban yıldızı var Yılların yorgunluğu çökse de bedenine Var mıdır sana çocuklarından başka yar? İntikamını alırcasına tükettiği takvimlerden Silmiş atmışsın matemini hayırsız Kim vurdu ya gitmesin sakın yüreğin Pamuklara sarsam seni ablam uçsuz bucaksız Bilirim içinde ne fırtınalar kopuyor Belli etmezsin belki canın çok yanıyor Ben ablasız büyüdüm inanmalısın bana Senden başka yok şefkatin kalbimi ısıtıyor İki yavruya sahip mucize bir anasın Liderden öte sen benim ablamsın Kıskanıyorum elimde değil yapamıyorum Hep dua ederim bir bana abla olasın Umudunu yitirmeden savaş kaderinle Sen savaş ki ayakta durayım desteğinle Sil geçmişindeki çirkin kara sayfaları Bir gün gülecektir asık yüzlü kaderinde Sen ablam değil canımın yongasısın Herkese yardım elini uzatan peri masalısın Memnuniyetsizliğimi hoş gör tek eksiğim bu Sen ablam değil benim can ablamsın…
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Arkadaşım
Değirmen taşına verme gönlünü Sevdanı öğütmez can arkadaşım! Kuruyan gönül’e serme ömrünü Sevdanı büyütmez can arkadaşım! Ayrılıklar mısralara dökülür Her mısrada sanki ciğer sökülür İşte benim boynum ondan bükülür Bu sevda bükülmez can arkadaşım! Sayfalar dolusu şiirler yazsan Gizemli mısrada bin ahla ansan Gelene gidene sevdanı sorsan bu sevda sorulmaz can arkadaşım! Yüreklere zincir vursan olur mu Bağlasan da yürek orda durur mu Denizin içinde balık kurur mu Bu sevda kurumaz can arkadaşım! Sevdasız bedende kalbi neyleyim Şair'sem duygusuz aşk'ı neyleyim Bir gör şu halimi ben ne haldeyim Bu sevda görülmez can arkadaşım! Duygularım yine döndü ağıda Mısralarım dizildiler kağıda Bu feryadım eritti taş dağı da Bu sevda erimez can arkadaşım..!
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Bir Daha Nefes Olmaz
bir erkeğin ağladığını duyarsan gecenin kor alevli kuytu köşelerinde, tebessümle anarsın beni,doğan sabahın tan vakti ,kırmızı bir gülü öperken. beyaz bir güvercin, çırpan kanatlarında beyaz güller getirirken sana, bilinmeyen sevdalarda bilmemki nesin, bir avuç ay ışığı parıltılarında. belki bir hediye,belki seni bana veren herşeyi bekliyorum,yinede herğün, can çekişirken bedenim,can bir daha nefes olmaz,sen canıma hayat olmayınca...
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Bursam
Umutlarımı ovalarında bırakıp Hayallerimi bulutlarına astığımdan beri Bir henğamedir içimdeki Kavak yeli serinliğinde mutluluklarımı Ve çam kokusu sevinçlerimi bıraktım sokaklarında... Sevdalarımı papatyalarına emanet edip İskeleden sana el salladığım günden beri Karakışlar yaşıyor yüreğim Çığlar yuvarlanıyor üzerime Yüzüme sahte tebessümler oturtup Kalabalıklarda yalanı içselleştirsemde Her birbaşınalığa düşüşümde Yana yakıla kendimi arıyorum Umudumun adı Sevdalarımın saklı olduğu şehir Can Bursam Yâr Bursam Son durağımsın bekle... Tükenmişliğimle sana geliyorum yine!
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Canıma Canan Olsa
Can canıma canan olsa Yelleri yorgan ederim Bilmiyor ki yokluğunu Boynuma urgan ederim Umut verse,ışık tutsa Dağları arkam ederim Tipi boran kara kışta Karları hırkam ederim Hiç düşünmem derdi varsa Canımı derman ederim Onun için krallara Sözümü ferman ederim Çok değil az gönlü yansa Dünyayı alkan ederim Candan öte cananıma Özümü kalkan ederim Uzak yakın hatır sorsa Sevinir bayram ederim Kapısında biri dursa Çıldırır isyan ederim Ey sevgili sözüm sana Duymazsan çeker giderim Eyvallah etmem cihana Sen hariç yemin ederim
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Çekişir
Yokluğunun en acı hislerini Dudaklarıma dokunarak hissedebiliyorum Gözlerimin gezdiği kızgın alevlerde görebiliyorum Kalp atışlarımın kulağıma vurduğu sesle duyabiliyorum Senin bugünkü yokluğunda Elbet can çekişir bu yürek Dayanabilir mi acına Dayanabilir mi gözyaşlarına Sensiz derdini anlatabilir mi bu yürek Yokluğunun verdiği bu acısıyla Anlatabilir mi yaşayabilir mi?
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Çekişiyor Güneş
Bu sabah,******* uyanmadı aşkımıza, Deli bir matem var gökyüzünde.. Can çekişiyor güneş sanki, Ardına hiç bakma artık,deliriyor çünkü ruhum bedenimde.. Hani derdin ya sensizlik yakışmaz bana, Tek dileğindi, bitmesin hiç bu rüya. Bu gidiş oldu mu yakıştı mı peki sana? Gözyaşlarım bile acır oldu artık bana.. Hatıralarını yakmak istiyor şimdi, İçimde delice yanan aşkının ateşi. Beynimde fırtınalar savuruyor ruhumu, Kendi kendime eriyor,bitiyorum artık...
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Çekişlerim
Seni ufak ufak terk edişlerim Benim can çekişlerim olur, Sen yoksan her şey yarım Seninle içim sonsuz bir huzur Bir çiçek solmazsa susuz Balık nefes alabilirse İşte o zaman doğrudur her şey Yalandır bu dünya , yalandır aşklar Sular gibi saf ve duru olmalı sevgiler İçtikçe kanmamak , içine daldıkça Bir daha çıkamamak misali Yaşanmalı sevgiler Sevgin bende bir çağlayan Her ayrılıkta daha da çoşar Bu çağlayan dağlar ardına uzanır gider Kim bilir sonu hiç yoktur…
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Dostum
inan gözlerim seni arıyor şu oturdugum masada senin için doluyor bardaklara rakılar meze oluyor masama sesin cıgaramın dumanı senin için tütüyor Efkârlı efkârlı... bardaklar boşalıyor Ve hüzünlü bir kalp daha doğuyor sesinin özlemiyle hasretin bitiriyor beni masamda Ölümlere sürüklüyor yavaş Şu yaralı yüreğimin kurduğu masada seni içiyorum Şu sarhoş bardağımla seni içiyorum...
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Can Dostum
Dün gece düşümde can dostu gördüm Ulu bir çınardan dal verdi bana Uzandım yüzüne yüzümü sürdüm Ben zehir istedim bal verdi bana Dağ yanarsa yağmur çiser mi dedim Ten yanarsa rüzgar eser mi dedim Can yağarsa canan küser mi dedim Çağırdı yanına el verdi bana Can dostum dostum kül verdi bana Ben aşkı sırtıma vurdum da geldim Hasretin acısını çöl verdi bana Can dostu görünce eridim bittim Yüreğime ateş kül verdi bana Can dostum dostum kül verdi bana Aşk olmazsa kalem yazar mı dedim Dost olmazsa gönül tozar mı dedim Hayaloğlu sana kızar mı dedim Yanağımdan öptü gül verdi bana Can dostum dostum gül verdi bana
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|