![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1865
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nasreddin Hoca ve karisi konusuyorlardi. Karisi :
- Benim yüzüme bakarken besmele çekiyorsun. - Ne olmus yani? - Imam efendi, karisinin yüzüne bakarak yasin okuyormus. Hoca güldü : - Ben o kadini görsem, hatim bile indiririm!.. [IMG]http://www.************/images/smilies/x3.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hoca Bir Gün Hutbede Gaz Kaçirmiş.çok Utanmiş.köyden Kaçmiş.yillar Sonra "bi Gidip Bakiyim Belki Unutmuşlardir " Demiş.neyse Gitmiş.köyün Girişinde Bir çocuk Varmiş."çocuğum Sen Hangi Sene Doğdun Ben Seni Tanimiyom " Demiş.çocuk "valla Tam Bilmiyom Amma Hocanin Gaz Gaçirdiği Sene Doğmuşum."hoca Bir Daha Gelmemek üzere Jüze Gibi Kaçmiş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() nasrettin hoca bı gun kasabada başı asagıda ellerını arkadan baglı söylene söylene yururken ensesınden bı tokat ınmış bırden nasrettın hoca sok olmuş vazıyette arkasaına bı donmuskı kendınden cok iri sert gorunuslu bı adam ona bakıyor senmı vurdun bana demiş nasrettın hoca adamda ben vurdum ulen nolcak demiş nasrettın hoca hiç istifini bozmadan pekı sakadanmı vurdun yoksa gercektenmı vurdun demiş adamda gercekten vurdum nolcak kı demiş nasrettın hocada aynı yuz ıfadesıyle iyi iyi ozaman ben sakadan pek hoslanmamda demiş [IMG]http://www.************/images/smilies/hihi.gif[/IMG]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() allahın hikmeti
Nasrettin hoca bir gün köyden şehre giderken yorulmuş tarlanın kenarındaki Ceviz ağacının altında dinleneyim demiş.Şöyle bir etrafına bakınıp ağacın altına uzanmış. Ve şöyle düşünmüş.Ey Allah'ım gücüne sual olmaz amma,incecik kabak sapında kocaman kabak var, koskocaman ağaçta küçücük ceviz var, bu nasıl iş deyip uykuya dalmış.Ağaçtan bir ceviz hocanın kafasına düşüvermiş.Ve kafada ceviz büyüklüğünde bir şiş olmuş. Hoca hiddetle uyanmış ve Yarabbi sen en iyisini bilirsin demiş. Simdi o kabak ağaçta olsaydı benim halim ne olurdu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() aman allahım filll
birgün köyün kıralı köye gelir ve derki bakın benim 5 tane fiim var bir süreliğine buraya getirtecem ona iyi bakın yoksa hepinizin kafasını uçururum der onun nekadar merhametsiz bir kıral olduğunu biliyorlarmış ve sabahleyin askerler tarafından getirilmiş köyde kalan filer köydeki iyecekleri silip süpürmüşler bunun farkına varan köylüler nasretin hocanın yanına gidip olanları anlatır nasretin hoca derki gidip o krala konuşalım anlatalım derdimizi tamam derler ve saraya ilerlerler nasretin hoca tabi herkesin başında yürüyormuş sarayın kapısına gelmişler çalışlar ve bide naretin hoca bamış ki kimse arkasında yok kralın önüne çıkıp demişki kralım ben köylülerden biriyim beni gönderdiler dedilerki 5 filden menunuz 5 tane daha yolasın kralımız dediler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() hocanın hanımı
Nasrettin Hoca'ya dert yanıyorlar: __Yahu Hoca senin hanım çok geziyor. Hoca:Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() ingilizce
Bir gün hocaya sormuşlar. -Hoca İngilizce konuşmak günahmı demişler. Hoca: -"yes"Demis |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() hocanın yaşı
bir gün nasreddin hocanın komşusu gelir ve şöyle der :nasreddin hoca sen kaç yaşındasın? Hoca :kırk.der beş sene sonra komşusı gelir ve yine aynı şeyi sorar :nasreddin hoca sen kaç yaşındasın? Hoca :kırk.der Komşusu : beş yıl öncede kırk yaşındaydın şimdi nasıl kırk yaşında oluyorsun? Hoca :erkek adam sözünden hiç geri döner mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() hırsız
nasrettin hoca ile karısı yataga yatmış ve tam uyucakken karısı hoca hoca camaşır makinasını calıyolar boş ver yenisini alırız hocam televizyonu alıyolar boşver yenisini alırız hocam buz dolabını alıyolar boş ver yenisini alırız hocam beni götürüyolar boş ver yeni karı alırız |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() eşeğini kaybetmiş
nasrettın hoca bırgun esegını kaybetmıs aramaya ıstanbulun beykox-zdan baslamıs ıstanbul cok buyuk denmıs bır otele gıtmısbos oda yok demıs sonrakı otel odayok ama bır bakayım demıs vee bır tane bos oda bulmu s nasrettın hoca odaya gırmıs oda o kadar guzelmıs kı bozma ya kıya mamıs ve yatagın altına gırmaş sonra otele yenı evlen mıs çıft gelmıs adam nasreddın hocayı odada gorem eyın ce ıkı d-sevgılıyı buraya almıs kadın kocasına senın gozlerının ıcınde bbutun ıstanbulu goruyom demıs nasreddın hoca dayatagın altından basını cıkarıp br-enım essegıde goruyon nu demıs |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|