![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1865
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünyayı gördüm
Nasreddin Hoca bir gün kasabaya gider ama eseği kaybolur.Bütün gün aramasına rağmen eşeğiğ bulamaz ve o yorgunlukla kendisini bir otelde bulur.Bir oda ister ve odaya çıkınca yatak öyle güzel bir şekildedir ki yatağa yatmak istemez ve yatağın altına yatar. Tam o gün otele yeni evli bir çift gelir ve hiç boş oda olmadığından dolayı Nasreddin Hocanın kaldığı odaya gelirler.Odanın boş olduğunu gören görevli yeni evli çifti o odaya yerleştirir ve yeni evli çift gerdeğe girmeye hazırlanırlar.Adam: - Ohhhhhhhhh dünyayi gördüm deyince Nasreddin Hoca başını çıkarıp: - Benim eseği de gördün mü? der [IMG]http://www.************/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hoca Nasreddin ölüm döşeğindeymiş. Karısını çağırmış.
-Hanım en güzel elbiselerini giy, iyice kokular sürün, tak takıştır yanıma gel otur. -Ayol hoca delirdin mi sen. Bu durumdayken ben nasıl süslenirim? -İyi ya azrail gelince belki beğenip benim yerime seni götürür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Bu nasıl namaz
Nasreddin Hoca abdest alırken, bir ayağına su yetmemiş. Namaz kılarken de bir ayağını yukarı kaldırarak namaz kılmış. Bunu gören cami cemaati : -Hocam bu nasıl namaz? Diye sormuş. Nasreddin Hoca : -Bir ayağı abdestsiz namaz, diye cevap vermiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Yoldaki öküz
Nasreddin hoca bir gün yolda giderken karşısından bir tane öküz geldiğini görmüş ve hemen yolun kenarına çekilmiş bunu görenler sormuşlar... nasreddin hocaya hocam bir öküzden bu kadar niye korkuyorsun demişler nasreddin hoca demiş ki.... o öküzde boynuz varsa bendede akıl var akıl demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() EVLİLİĞİN BÖYLESİ
Nasrettin Hoca evlen* meye niyetlenir. Eş- dost bir hatuncağızı öve öve göklere çıka* rırlar. Şöyle huylu! Böyle soylu! — Dünyalar güzeli... Hoca'nın gönlünü çelerler. Evlenirler. Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Ho* ca, gelinin duvağını kaldırır. Aman Allah'ım! Çirkin bir gelin. Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için: — Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, ki* me görünmeyeyim? diye sorar. Hoca şaşkın: — Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen görün... der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Ben üzüntüden ne yaptığmı biliyo muyum
Nasrettin hocanın karısı ölmüş.Nasrettin hoca yemede içmeden kesilmiş ortalıklarda görünmüyomuş. Komşuları merrak edip gidmişler. Evde kimse yokmuş gidiyolarmışki aşşağıdan sesler ğeliyomuş ahırdanmış komşular ahıra girmişler. Birde ne görsünler nasrettin hoca ve baldızı alt alta üst üste. Komşular sen napıyosun burada komşular ben üzüntüden ne yaptığmı biliyomuyum allaşkına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Evlilik
Günün birinde Nasreddin Hocaya sormuşlar: -Sizce evlilik nedir Hocam? Nasreddin Hoca ise şöyle cevaplamış: -Evlilik gündüzleri iki hırlama *******i iki horlamadır demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Hocanin ogluna dersi
Birgün nasreddin hoca oğlu ile gezintiye çıkmış. oğlu yerde para görmüş ve: Aaa!Baba yerde para var alıyımmi? Hoca: Yerden bişey alınmazzzzz! Birkaç gün sonra hoca yine oğlu ile geziyormuş. Hoca kapaklanmış ve yere düşmüş.Oğlunun kendisini kaldırmadığını gören hoca: Oğlum!Ne duruyorsun?Yardım etsene! Oğlu: yerden bişey alınmazzzzzzzzzzzzzzzz,demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Bir uçakta Türk,Fransız ve İngiliz seyehat ediyormuş.İngiliz:
-Burası benim ülkem demiş ve uçaktan aşağı muz atmış.Fransız ise: -Hayır burası benim ülkem demiş ve uçaktan aşağı elma atmış.Türk kızmış ve: -Yanılıyorsunuz burası benim ülkem demiş ve uçaktan aşağı bomba atmış.O sırada aşağıda 3 çocuk ağlıyormuş.Bunları gören Nasreddin Hoca birine: -Niye ağlıyorsun yavrum demiş.O da: -Kafama muz düştü demiş.Hoca sonra ötekine: -Peki ya sen niye ağlıyorsun demiş.O da: -Kafama elma düştü demiş.Hoca bakmış biraz ileride bir çocuk gülüyormuş.Yanına gidip: -Sen niye gülüyorsun demiş.Çocuk: -Bir osurdum dünyayı patlattım demiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Maya tutar mı?
Hocanın canı bir gün sarma çeker.Ama elinde yoğurt bakraçları anası da ağlamış ne yapim ne yapim derken aklına göl gelmiş.Gelmiş gölün kenarına,atmış bakraçları kenara çıkarmış sarmış sigarasını hafif hafif demleniyor.Sonra birden bekçinin düdüğünü duymuş. Eyvah şimdi yandık derken aniden atmış sarmayı bakracın içine sonrada bakracı tutmuş göle dökmeye başlamış.O esnada bekçide yanında bitivermiş.Bakmış bakmış anlamamış sonra hocaya sormuş ne yapıyorsun diye.Hocada görmüyor musun yoğurt mayalıyorum demiş. bekçi kahakahalar içinde ilahi hoca koca göl hiç maya tutar mı demiş.Hocada ya tutarsa diye cevap vermiş.Sonra bekçi ilahi hoca diyip güle güle yoluna devam etmiş.Hoca hem keyfine hem yoğurda yanarken bekçinin arkasından bakıp şimdi bu salak herkese anlatır demi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|