![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1865
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baş ağrısı
Nasrettin Hoca evinin önüne oturmuş çocukları izlerken komşusu gelmiş. Komşusu: -Hocam,demiş. Başım çok ağrıyor,acaba sende hap var mı? -Hapa ne gerek var benim de geçenlerde dişim ağrıyordu çekdirdim sende başını çekdirsene, demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün Nasrettin Hoca dere kenarında abdest alırken pabucu suya düşer. Su pabucu alıp gider. Hoca bir kenara çekilip abdestini bozacak bir harekette bulunur ve sonra dereye dönerek ;
-"Al abdestini ver pabucumu" der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gun Hoca esege yuzu arkaya bakacak sekilde yanlis oturmus.
-Hoca, diye seslenir insanlar, esegine ters biniyorsun! Hoca, -Hayir, diye cevaplar, esege ters biniyor degilim. Esegin yonu ters! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Doğuran kazan
hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir .Komşusu sorar: -bu ne -senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir ardan bir kaç gün geçer .Hoca yine komşusuna gider 1 2 gün kullanmak için kazanı ister komşusu - Hay hay baş üstüne der kazanı sevinerek hocaya verir. Aradan oldukça uzun bir zaman geçer. komşu kazanı geri gelmeyince çediklerini giyer Hocanın evine gider,sorar: -bizim kazan ne oldu -sizin kazanmı,sizlere ömür,der Hoca. komşu şaşırır -aman hocam kazan bu nasıl ölür -komşum yine saçmaladın kazanın doğurduna inanıyorsunda öldüne inanmıyorsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Yenisini alırız
Nasrettin hoca ile karısı yatağa yatmışlar ve eve hırsız girmiş .... karısı: hocam eve hırsız girdi (olsun )... hocam masayı çalıyorlar( yenisini alırız )... hocam:dolabı çalıyo bırak karı yenisini alırız. hocam beni çalıyolar bırak yenisini alırız)..[IMG]http://www.************/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Aydınlık
Nasreddin Hoca kapisinin önünde bir seyler araniyormus. Komsulari : - Hayrola Hoca efendi, demisler, birsey mi kayip ettin? - Mühürüm düstü de... - Nerede düsürdün? Söyle, biz de bakiverelim... - Içeride düsürdüm, avluda... - Avluda kayip olan sey sokakta aranir mi be Hoca? - Avlu karanlik. Burasi daha aydinlik da onun için burada ariyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Ecel korkusu
Hoca, Timur Han'ın askerlerinin yanından geçerken askerlerin nişancı komutanı tarafından çagrılır. - Hocam şu agaca yaslanın da askerlerimin hünerlerini size gösteriyim. Askerlere emir verir: - Rahat, - Hazır oll, - Ateş, kelimesi ile hocanın kavuguna tam 10 ok gelmiş kavuk delik deşik olmuştur Komutan: -Hocam askerlere söyleyim de size yeni bir kavuk getirsinler. -Komutanın izin verin bir adet de salvar alsınlar. -Hocam biz sizin salvarınıza birşey yapmadık ki, ne oldu hayırdır. -Yok canım ben biliyorum, onun da kavuk gibi giyilecek hali kalmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Sananeki
Adamın biri bir gün caminin avlusunda oturan hocanın yanına koşa koşa gelerek:müjde hocam oğlun oldu.hoca istifini hiç bozmadan müjde parası vermemek için oğlum olduysa allaha şükrederim senin böyle telaşlandığına şaştım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Günlerden bir gün, Nasrettin Hoca camide vaaz verirken:<BR>-"Ey cemaat", der. "Allah, deveyi kanatlı yaratmadığı için hepimiz durmaksızın, sürekli şükredelim. Yoksa damlarımız çoktan başımıza yıkılmıştı..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Kedi
Nasrettin hoca bir gün yolun kenarında kedisini yıkıyomuş. yoldan geçen arkadaşı hocaya: "hocam kediyi yıkama ölür. " demiş. hoca aldırış etmemiş ve yıkamış. arkadaşı dönüşte hocayı tekrar yolun kenarında görmüş. kedi ölmüştü. adam: " hocam ben size kediyi yıkamayın ölür demedimmi? " demiş. hoca: " ben kediyi yıkarken ölmediki sıkarken öldü " demiş. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|