![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanilgi
Yürüyorum caddede Bakiyorum önüme Sanki gördüm seni,yari Heyecanlandim birdenbire Yaklastim arkadan Söyle baktim bir yandan Birde ne göreyim Eser yok yardan Aldanmisim Onu sen,yar sanmistim Ne kadarda özledigimi O an daha iyi anladim Heyecan birakti yerini Üzüntüye,isterdim bilmeni Cokta gördüler bunu bana Biraz olsun sevinmeyi Tekrar kaldim ben benimle Bilemiyorum,ne yapsam nafile Sanki sonsuz boslukta Umutsuzluk cöktü,gönüle (Berlin,05.05.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yanliz sen gel
Dünya döner zaman gecer Biri gelir biri gider Ister kabul et ister etme Iste hayat böyledir böyle Ölüm yasamin bir parcasi Yasarken ölmek ise en acisi Ne olur sorma bunu bana Demek ki bilmezsin sen,nedir sevda Ismini mirildanirken kendi kendime Hissediyorum titredigini dudaklarimin Icimdeki o heyacan icin, Yetmez kelimeler tarif etmeye Sensin benim kaynagim Yasadigim ic dünyamin Yaziyorum,yaziyorum bitmiyor Daha eteklerindeyim gönül daglarinin Ister hayatta olsun ister rüyada Gel sen yanliz bana gel Göreceksin o daglar bile bize Olacaklar cücedende cüce (Berlin,21.09.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanliz sen iste
Ellerim direksiyonda Gözlerimse yollarda Görmesemde unutamam Aklim hep sevdamda Radyoda kulaklarim Sarkilarla aglarim Su gecenin karanliginda Yanlizim yok arkadasim Yagmur hafiften yagar Rüzgar saclarimi oksar Düsündükce gözlerini Yanar yüregim yanar Biliyorum ordasin Bir adimlik yoldasin Nerden bileceksin ki Yine benden uzaktasin Gönül verdim,sevemedim Söylemeyi beceremedim Istemedin ki sen benden Senin icin ölemedim (Berlin,14.06.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yapma
Yapma ne olur yapma Bana öyle bakma Biraz gönlün varsa Sakin hic nazlanma Bir iki üc dört Olsana biraz mert Bakma öyle sert Sensin icimde dert Yok yok ne yok Beklerim seni cok Bunu kafana sok Bos lafa karnim tok Bu bir kara sevda Hayalmi yoksa rüya Önemli olan bana Girmisin bu cana Nesen hep sürsün Ne hos o gülüsün O güzel o yüzün Hic görmesin hüzün (Berlin,11.09.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaprak
Bir kis gecesi Dayamisim elime basimi Gitarlarin esliginde Ariyorum karanlikta isigi Yanliz kalmisim Düsüncelerimle basbasa Gözümün önünden Gecen yasadiklarimla Dalindan düsen Yapraklar gibi Esen yellerde Kaybolanlar misali Giden gelmez Bu gün dün gibi Süphe götürmez Yarinlarinda kaderi Kiymet bilmek Deger vermek Sanki yabanci Bir kelime gibi Bakiyorum agaclara Ciril ciplak dallari Gelme özleme simdi O yem yesil yapraklari (Berlin,08.03.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yari gördüm
Seni bir gün alacagim Kollarimin arasina Kokliyarak öpecegim Gözlerine baka baka Bu ne umut ne teselli Hayalimdeki sevgili Benim icimde yasiyor Gördüm el salliyan yari Uzaklasti adim adim Arkasindan baka kaldim Korktugum basima geldi Kayboldu,gözlerden gitti Geriye kalan bu resim Hafizama bir hatira Birbilebilsen sevdigim Sensin benim tek dilegim Kucaklasmis yanlizligim Hasretinle basbasa Öyle sevinmistim ki o an Sorma ne oldu sonradan (Berlin,17.04.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasamak
Elli seneyi askin Yollarindayim su hayatin Koskoca yarim asirlik bir zaman Sanki yanliz bir an Olsan ne olur? Olmasan ne olur? Kimler geldi,kimler gitmediki? Acaba neden kafa yorulur? Bu bir merakmi? Yoksa bir anlam yaratmakmi? Ve ben diyorum ki Bu insanlarin bosbogazligi Ben neyim ki? Veyahutta ne degilim ki? Sanma amacim suyu bulandirmak Sormadan yasa yasayabildigini Sevmek güzel Aski tatmak dahada güzel Eger bunlari basaramiyorsan Okuma sen bana bir gazel! (Berlin,11.05.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasamak neyimize ?
Bosver sen su dünyayi Yasamak bizim neyimize? Ömürler gecip gidiyorlar Bir anlamsiz hayat cemberinde Arkamiz hep karanlik Önümüzdede yok bir isik Tutturmus herkez bir yol gidiyor Nereye varacak bu insanlik? Aclik,susuzluk,felaketler Kin,nefret,sonu gelmiyen cinayetler Hic biriside fayda etmiyor Gelmis olsalarda onca dinler Gözler gibi kalplerde kör ise Mahkumuz nefsin emellerine Ne cennet aski,nede cehennem korkusu Engel teskil ederler cehalete Cok gec olmus olacak Basimizi tenesire koydugumuz an Sevaplarimiz,günahlarimiz gececekler Bir film gibi tekrar gözlerimizin önünden (Berlin,17.06.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yavrularim
Actilar bir bir dünyaya gözlerini Deniz´i,Baris´i ve Ipek´i Icimin parcalaridir her biri Kalbimde ayridir yerleri En güzel hediyesidir hayatin Anlam ve sevincidir yasamanin Anlasilmaz nasil gectigi zamanin En degerlisidir tüm varliklarin Biliyorum degildir tek tarafli Onlarda severler ana,babayi Gelde özleme bu yavrulari Bitmez hic bir zaman sevdalari Sevgidir yasamin esas temeli Bunu herkez böyle bilmeli Devam etmesi mutlaka gerekli Yarinlarada kalir mutluluk ebedi (Berlin,20.07.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yavrularimiz
Hoplada,zipla,zipla Bagir,cagir etrafa Cocuk olmak ne güzel Dünya degil umrunda Ekmek elden su gölden Yüz bulurlar anneden Sanki baba simartmaz Sevilirler gönülden Ders yap dersin,yapmazlar Kosma dersin,kosarlar Bir öpücükle bizi Kandirip avuturlar Kücücük varliklari Sasirtan sorulari Bizleri zorlasada Süslerler dünyamizi Bir dünya ki onlarsiz Hayat olur anlamsiz Baris,Ipek ve Deniz Bizim yavrularimiz (Berlin,17.10.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|