![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yoksa
Senden baskasini sevemem Sende olmayinca gülemem Sensiz hayat güzel diyemem Senin dünyana hic giremem Anlasilmaz,yas cabuk gecer Bir bakarsin ömürde biter Doludur her günüm dert,keder Bu kadarda beterde yeter Anlayis varsada cok azdir Yasamda ne zevk alsan kardir Bunu dahi kiskanan vardir Geriye ancak bir yar kalir Yakinin bile dirdir eder Güya bunlarda seni sever Akillarinda vardir neler Bakarlar seni nasil yerler Sunu bilmelisin hep teksin Hepsi düsünür seni yensin Senden mümkünse yanliz gelsin Sevgi yoksa niye cekesin? (Berlin,18.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yol
Kalpten kalbe giden yol Gecer gözlerden Burnumda tütüyorsun Aldigim soluk ve nefeste Bulamiyorum kelimeler Tarif etmeye gözlerini Unutulmaz bakislarin Olmasada elimde bir resmi Avuturdum kendimi onunla Kalpten kalbe giden yolda Bitmesede hasretligin Belki olurdu bir teselli bana Sokaklar arasinda Oldum simdi sanki bir avere Gözlerin gözümün önünden Gitmiyor,yok ki baska bir care Yasiyorum tekrar,tekrar Böyle seni,hayalini Istiyorum,belkide bir gün Bulusturur bu yol bizi,ikimizi (Berlin,24.06.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollar
Esen yelin gölgesinde Ariyorum seni bilmesende Giden gelmiyor geriye Su üc günlük hayat neyimize? Var kitabi,var elcisi Bir varmis ve bir yokmus misali Her sey hava,her sey civa Yalana bandirilmis bir dünya Ne basi ne sonu belli Cogu zaman bilinmez kiymeti Dönerken ömürler biter Nereden gelir,nereye gider? Sonu gelmiyen sorular Bosunami cevap bekliyorlar? Herkez söylüyor bir seyler Kafasina göre düsünceler Bana yanlis,sana dogru Cizenler cizmis sanki yolunu Ne haber benimkilerden? Gecerler sevgi ve gönüllerden (Berlin,25.01.2008) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zalim Gercek
Kanadi kirilmis bir kus gibi Dalmisim gökyüzüne sevdigim Hisildiyan agac yapraklari Zalim bir gercegin yalancisi Gözümün önünden hayel gibi Geciyorlar hatiralar bir bir Yokmu ki sevdamin o gülüsü Zalim bir gercegin ask süngüsü Yasamak elbet bir ölüm gibi Hayatin iki yüzden birisi Yerle gögün bulusamamasi Zalim bir gercegin yüz karasi Unutulmak bir yok olmak gibi Verdigim kalbimin yüreginde Acilan kapinin gicirtisi Zalim bir gercegin tek korkusu Yok baska birisi senin gibi Gönlüme kurdugun taht sahibi Oturuyor kendinden habersiz O zalim caresizmi caresiz (Berlin,08.08.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zalim hayat
Hayat zaten zalim Sende olma yarim Su üc günlük dünyada Ben bir yanliz garibim ******* karanlik,zindan Ay görünmüyor bulutlardan Ariyorum bir umut isigi Bikmadan,usanmadan Ciz ediyor icim Ismini bir göreyim Seni düsündükce Büyüyor sana özlemim Acimasiz hayat Yapma bana inat Ucup kacmak isterdim Olsaydim ben bir kus,kanat Ucsuz bucaksiz kainatta Baska dünyalara Mutlu olmak icin basbasa Sonsuzluga dek sevdamla (Berlin,14.04.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman nedir ki?
Askim dans ediyor kalbimde Haberin varmi? Kanatlanip ucacak gönlüne Acsana kollarini Mutlulugun doruk noktasina Ulasmak ugruna Gülsene kaderin yüzüne Degsin sabrima Ellerim hep bosmu kalacak Tükenen umutlarla Gözlüyorum sevdamin yolunu Hüzünlü bakislarla Söylermisin,zaman nedir ki? Öpünce dudaklar Anlamazsin nasil gecer Sarardi yapraklar Zaten geriye na kaldi ki? Düsmeye dallardan Esen bir rüzgarla biten Sanki hayat bir an (Berlin,02.10.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zatan
Utanmaz bir adam sorar bana Neden sevmezler seni burda Sorarmisin kendine basin yatakta Söyle bir tavana baktiginda Nerden alirsin bu hakki be adam Aslinda sana adamda denmez ulan Hayatin gecmekte yalanla,dolan Bunlari düsünde birazcik utan Bir baltaya sap olmadan Itilirsin bir oradan bir buradan Lafa gelince atarsin boldan Fark etmez senin icin olsada arkadan Sen beni nasil tanirsin Yoksa kendin gibimi sanarsin Iste burda cok hatalisin Yoksa bu soruyu hic sormassin Alnim acik dolasirim her zaman Veremiyecegim hesap yoktur zatan Birak insanlari birbirlerine düsürmekten biran Biraz olsun ders al bu insandan (Berlin,05.10.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|