![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tozlu Kilim
yazmak için dokunmuş bir çok kilim var sakladığım üzerleri tozlu içine senin neşeni koyup dürüp topladığım bir sürü tozlu kilim kimbilir elleri kınalı kaç tane-güzel ve-genç kız ne emeklerle dokudular incecik narin elleriyle sert bakışlı kirmanlarla kök boyalı pamuk ipliğiyle dillerinde çığırdıkları türküleriyle içlerine kaç bahar kaç gecekondu koydular dumanı sevdalılarına doğru tüten kimbilir kaç kez okudular yazdıkları aşk mektuplarını ya da yazamadıklarını kimbilir kaç kez ıslandılar gözyaşlarında sevdanın bazı kilimlerde hala demledikleri çayın tadı yaptıkları poğaçaların kokusu var yazmak için dokunmuş bir kaç kilim üzerlerinden tozlarını atamadığım ne kadar uğraşsam nafile tozları içlerine işlemiş silip süpürmekle geçmeyecek belki de bir çok anı var içlerinde unutulması istenen belki de bir çok hata var içlerinde yaşamdan silinmesi istenen yanyan bir çok tozlu kilim yazılmayı bekleyen mutlu hayallere Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tsunami
dün göreceli bir haberdim tamda yükünden kurtulmuşken aşk acısının,gizlice içinden geçerken dalgaların bana sırılsıklam aşık olduklarına kendimi inandırmıştım ta ki beni bir yamalı bohça gibi çamur deryasının içine fırlatıp atana kadar deniz alacağın olsun böylemiydi kavlimiz hani sonsuza dek beni içinde saklayacaktın,bağrının çok mu yanıktı ki beni dışarı savurdun kızgınca ben ki tutkundum sana içinden çıkamamayı göze almıştım,kapılmıştım tüm ıslaklığına rağmen yüreğindeki depreme bile gögüs gerecektim,bilesin Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tutuldum
tutuldum neye tutulduğumu nasıl tutulduğumu bilmeden bilsem fark eder mi? tutulma gerçeğini yadsır mı? onu da bilmiyorum en son güneş tutulmasını hatırlıyorumda gözüme sinek kaçmıştı karartılmış camdan güneşe bakarken ve tüm güneş tutulması boyunca sineği çıkarmaya çalışmaktan güneş tutulmasını gözetleyememiştim tutuldum neye tutulduğumu buldum nasıl tutulduğuma çözüm bulamadım sevgiye tutuldum bunu farketmekte geç kalmış olsamda ama artık biliyorum tutuldum bir güneş tarafından Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tükendi
bir çok mutluluk damıttığımız elma şekerlerimiz tükendi biz sadece ona bakmakla yükümlü olmadığımız düşlerimizi kaybettik kesin olan bir şey varsa kuramadığımız saatimizde oda gerçek olması gerçekleşmeyecek buluşlarımızın sonuna kadar ilerleyemeyecek oluşu tatlılığımızın (tatlandırmaya çalıştığımız tatsız damak tadımızın) Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tüketim Aracı
bir tüketim aracı olarak kendimiz uzun uğraşlardan sonra tükettiğimiz nefesimiz kimi hiç kimi bi yalan uğruna peşinde koşarken yandığımız derdimiz koşarız boşuna tutmayın hepimizi zincirler bağlamaz tek sözümüz bağlar bizi cezalar kendimize ezalar içinde saklı bulursak inan,inan yakacağız bu roma yı kaçarız boşuna kimden neden belli değil zincirler çok sıkı fıkı çözemeyiz kilit paslı Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uçurtma
nerden bilecektim ki son bir defa gülümsemek isteyeceğini çocuklar uçurtmalarının iplerini ellerinden bıraktıklarında köprüden nehre bakarken Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uçurtmalar Hep Uçar
uçurtmalar hep uçar çocukların ellerinde ulaşır bulutlara çocukların ellerinde küçücük elleriyle yaparlar kanatları tatlı dilleriyle söylerler sonatları çırpınırlar kuşlar gibi dilleri sevgi dili anlatırlar durmadan masal gibi,öykü gibi renk renk uçuşurlar göklerde kaçışırlar sevinerek oynaşırlar çocukların ellerinde Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Umutsuzluk Yok
aç bırakıldı susuz kaldı yılmadı kahırlanmadı alamadıklarına içerlemedi peşinde olmadı haklarının,hak ettiklerinin aldatıldığına üzülmedi kederlenmedi keder ona çok uzak bir sözcük ortalık da dolaşan manasız sözler içinde kim izin veriyor hiç bilmez bu kadar kötümser sıralanmış sözcüklerin yaşamasına kim koşuyor peşinde olası kılıksızlıkların her yerde bembeyaz bir örtü kaplıyken her yer taze bir güne gebeyken (sorumsuz) kılçıklara aldırmazken balık yemeye tutkulu Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unut
unut,kanı yeşile çalan betimsiz akşamları akşam olduklarını açıklamayan yanlarını unut,unutmayı özlediğin burnundan kıl aldırmayan yabancı duyumsamaları hangisi olursa olsun yanlış bildiğin tahta kurularını unut,eldeğmemiş umut parçalarını sana talip olamayan gönülsüzlüğünü bildiğin unut,mavi avurtlarını öpemediğin dünyanı unut,her tokadında bir tarafını inciten düzen taneciklerini Baykal Kaanalp |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
UrgaN
teşekkürlerimi ipin ucunda sarkıttığımda neşe hücrelerimi de aşağı düşürdüm ve sen toplamadın çaban olmadı hiç kazanmama seni yeniden içten ve tabi ki koptu kalın urganımız oysa çığır açacaktık barışmak adına kavrulmak adına tüm birliktelikler için Baykal Kaanalp |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|