![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57959
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güllerimiz
Gülüne gülüme baktığın gibi baktım Öptüm okşadım kokladım Canım dedim Birtanem dedim sevdim Solar dedim solmadı Sevgimiz dua oldu Gülünede bir sayfa ayır Gülüme yer ayırdığın gibi Gülümüzü koynuna al Hasret gidersin Beni sana seni bana Anlatsın Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gülüm Canım Benim
Bana yazık değil mi gülüm Soldurdun beni dalımda Akacak gözyaşım da bitti Kurudum kaldım yollarda Cehennemde yanmam artık Yanacak bir yerim kalmadı Senin ateşinde yandım Senin ateşinde yandım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gündoğumu
Penceremden soluyorum seni ılık ılık Sabah gördüğümde müjdeliyor seni bana Kuşlar ağaçlar çiçekler Ve hatta kaldırım taşları Döndükçe yürüdüğün yollar Çiçekler ağaçlar dallar bağrına basıyor Bayram yerine dönüyor Bir anda ortalık Güzelliğinden feyz alıyor yaşayan canlılar Yürüyorsun soluk solukluğa Ben kalıyorum nefessiz Bir bayram töreni gibi başlıyor bitiyor Bir başka Geride hüzün ve göz yaşı Akşamı iple çekiyorum Gözlerim sana bağlı Akşamın son ışıklarıyla Yürüyorum soluk soluğa Sen kalıyorsun nefessiz Masmavi gökyüzü kararıyor Uyuyabilirsem kurtuldum Uyuyamadığımda Trafik ışıkları gibi can çekişiyorum Sabahın ilk ışıklarına kadar Ama umudum var Penceremde ılık ılık Seni soluyacağım Gün doğumunda Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günümüz Kutlu Olsun
Bu gün bizim günümüz Açan tomurcuğun Kuruyan gül bahçesinin Ağlayan bulutların Sevgiye hasret yüreklerin Kısacık zaman dilimini Bir ömre sığdıran Sevginin harmanlandığı Bu bizim günümüz Sevgilerin Umutların Hasretin Boğazımızda düğümlendiği Bugün bizim günümüz Saçlarımızı okşayamadığımız Ellerimizden tutamadığımız Gözlerimize bakamadığımız Nefesimizi soluyamadığımız Yaşadığımızı varsaydığımız Özünde yaşayamadığımız Bugün bizim günümüz BİZİM GÜNÜMÜZ Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güvercin
Bahçeme bir güvercin kondu Rüzgarını yüzüme savurdu Yüreğimde fırtına koptu Fırtına azdı azacak Güvercin uçtu uçacak Bahçeme bir güvercin kondu Yüreğim güvercini ister Güvercin uçmak ister Yüreğim koptu kopacak Güvercin uçtu uçacak Bahçeme bir güvercin kondu İçimde bir deprem oldu Güvercine bir hal oldu Ellerim dokundu dokunacak Güvercin uçtu uçacak Bahçeme bir güvercin kondu Ruhum bedenimden koptu Aklım gitti gidecek Güvercin uçtu uçacak Bahçeme bir güvercin kondu Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güzel Iğdır'ım
Yemyeşil ovan cennet bahçelerin Her adımda selam hoş sohbetlerin Hele akşamsefaların dondurma keyfin Hasretimsin sen güzel Iğdır’ım Yüzlerdeki tebessümü vücut diline Sıcak güneşin narin tenine Sana olan hasreti gönül telime Yansıtan toprağım güzel Iğdır’ım Tertemiz havan eşsiz güzelliğin Konuştuğun lehçen örf ananen Toy seslerin o güzel oyunların Burnumda tütüyor güzel Iğdır’ım Iğdır’dan bakınca Ağrı Dağı’na Bir gelin edasıyla başında tacı Yokluğun içimde tatlı bir sancı Göz bebeklerimde kalıyorsun güzel Iğdır’ım Döneri lavaşı hele boz başı Aşuredir hiç değişmez tatlısı Canımsın yüreğimsin her şeyimsin Sana hasret kaldım güzel Iğdır’ım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hadi Gel Kon Pencereme
Nefessiz kaldım kesildi soluğum Bakıyorum yürekten hasretle Bugün konmadın pencerene Gün yine bitti umut yaşıyor Bir ses bir nefes bir görüntü Uçsan bu acımasız karanlığın içinden Konsan pencereme aydınlatsan yüreğimi Ne iyi olurdu hadi gel kon pencereme Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hadi Gelin
Darmadağın hayallerim Gök kubbede gözyaşlarım Neredesiniz umutlarım Ömür bitiyor hadi gelin Can perişan gönül yaralı Yüreğim yollarda benden davalı Hasretin gülüm hasretin Bir nefes öteme ulaşamadım Umutla beklenilen saatler Göğüs kafesinde can çekişenler Bugün var yarın meçhul Varmış gibi yaşanan hayaller Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretinin Hasretini Özlüyorum
Ne garip Hasretini yaşama tarzı edindim Hasretin alışkanlığım oldu Bir ömür boyu Artık seni değil Sana olan hasretimin hasretini özlüyorum Birgün gelir koca çınar da kurur Yapraklarını döker dalları kurur Koca bir ömrün hasretini taşır Kurumuş dalları arasında Kırılmadan avaz avaza umutla Ne garip Artık seni değil Sana olan hasretimin hasretini özlüyorum Yüreğimden çığlık çığlığa Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayalini
Gözlerime resmini kazıdım Yüreğime yakın olsun diye Bedenimi bedeninle paylaştım Hayatı kolaylaştırsın diye Yüreğimde ateş yaktın Kış *******inde üşümeyesin diye Seni bu dünyada umut bildim Umutsuzluğumu paylaşalım diye Cafer Akyol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|