![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hepsi bir kefenle bu dünyadan göçtüler
Kimi ağa oldu kimi dünyaya hükümdar Hepsi sırayla bu dünyadan geçtiler Kimi sevdalanıp çöllere de düştüler Hepsi bir kefenle bu dünyadan göçtüler Kimin hamamı vardı kiminin hanı Servetinin çokluğunun veremezdi hesabı Yoksullarda çekerdiler her türlüde çileyi Hepsi bir kefenle bu dünyadan göçtüler Kimileri güzeldi Belkıs’ e benzeyen periler gibi Güzellerin boyları vardı göğe uzanmış selviler gibi Gül bahçelerinde süzülüp gezerdi kuğular gibi Hepsi bir kefenle bu dünyadan göçtüler Kimisinin Karun kadar zenginliği var dı Fakir fukaranın geçimleri de çok zor du Hayır sever mert insanlarda çok az dı Hepsi bir kefenle bu dünyadan göçtüler Kimisi dertten ağlarken diğeri neşeden güler Mazlumun bakarak küçümser gülüp de geçer Hepsi Allah‘in bu dünyada yarattığı bir nefer Hepsi bir kefenle bu dünyadan göçtüler Halil Çolak 25.10.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cennete gider
Gecenin mehtapsız, yıldızsız karanlığında İslam’ın nur olan yol gösteren aydınlığında Gönüller derbederde olsa da zaman içinde İnan masada kul bütün yollar Allaha gider Bilinmez insanoğlu ne zaman erer kemale Bir felaketle karşılaşır iman eder Allah’a Ömür içinde hayatı zillet içindede olsa Bir tövbeyle kemale erer kul zaman içinde Boş amaçlar gayeler içinde geçmiştir hayat Manevi yöndense kendine vermiştir zayiat Dizinde, gözünde insanın kalmamıştır takat Tek hakikat Allah olduğunu görür hayat içinde Kardeşim Allah kula hakkı nasip etmişse eğer. Sonunda ebedi mutluluk vardır tövbeye değer Kul en sonunda bütün gönlüyle Allah’a döner Son nefesinde kelimeyi tevhitle cennete gider Halil Çolak 26.l0.2005 Ankara saat 02.45 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen bizi kazasız belasız kurtuluşa erdir yarabbi
Gönül kapılarına da kilitler vurulmuşta birden Hakka giden yollar zırhla duvar örülmüş birden Yarabbi bizi ayırma hakikat olan senin yolundan Sen bizi kazasız belasız kurtuluşa erdir yarabbi Yarabbi bu devirde İslam’ında düşmanı çoktur Hakikati söyleyenlerin Yarabbi yeri de yoktur Yarabbi sende hikmette, sabırda ilimde çoktur Sen bizi kazasız belasız kurtuluşa erdir yarabbi Yarabbi cennette haktır, cehennemde haktır Beni gibi kullarda yarabbi günahlarda çoktur Sen bizi Yarabbi günahlarımdan mağfiret ettir Sen bizi kazasız belasız kurtuluşa erdir yarabbi Hz. İsa, Hz. Musa, Davut peygamberler aşkına Son peygamber canım Hz. Muhammet aşkına Veliler, Ulamalar uğrunda ölen şehitler aşkına Sen bizi kazasız belasız kurtuluşa erdir yarabbi Horasan ereniyim yanında tükendi ferim Çok günahım var yanında yoktur yerim Bir canım var senin uğrunda feda ederim Sen bizi kazasız belasız kurtuluşa erdir yarabbi Halil Çolak 24.10.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıraktın sen
Seni sevdim bu yüreğimle Bağlandım bütün ümidimle Yoğurdun beni sevgin ile Acılarla baş başa bıraktın sen *******im hep senle dolu Yok mu? Bunun çıkar yolu Yüreğimde ızdıraplar dolu Acılarla baş başa bıraktın sen Halil Çolak 24.10.2005 Ankara saat.04.35 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erzurum’um
Erzurum’a lapa kar yağıyor Gönül her zaman o diyarı arıyor Dokuz ay beyaz gelinlik giyiyor Beyaza boyanmış o güzel vatan Ağaçlar sanki duvara yaslanmış gelin Çeşmelerin etrafı buzla örtülmüş Yollar hep kardan kaybolmuş Beyaza boyanmış o güzel vatan Halil Çolak 23.10.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzelsin sen
Gece gündüz hayalimde Çiçeklerden güzelsin sen Neşeme neşe katan yarım Güllerden de güzelsin sen Hangi yöne baksam sen varsın Can yoldaşım sevgilim arkadaşım Sana kollarımı açmış koşuyorum Orkidedense cananım güzelsin sen Bak artık zaman bitti Sensiz ömür boşa gitti Sakin deme aşklar bitti Lale sümbülden güzelsin sen Gönül yükler kervanını Her yaşta süreceksin devranını Okuyacaksın gece gündüz Kuran’ını Menekşeden daha güzelsin sen Göremedim ne zamandır ben yüzünü Beni yaralayan yeşil gözünü Saramadım kollarımla ince belini Karanfil, papatyadan aşkım güzelsin sen Halil Çolak 23.110.2005 Ankara saat.01.15 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçarım Ben
Seherin dar vaktinde Senin hayalinle uykuya dalarım ben İçimde yanan aşk ateşinde Kül olur rüzgârında uçarım ben Güzel gözlerinin renginde Çimenlere rüyamda senle uzanırım ben. *******i rüyalarımda Mutlu olur senle uçarım ben. *******i ay ışığı olmasa da Yıldızların ışıkları sönse de Sen aşkın ışığında Leyla Yol bulur giderim ben. Halil Çolak 23.10.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmet Aydoğan
Uzak diyarlardaydım çok üzdün beni Allah derdine şifa versin korusun seni Benim civanmert dostum Ahmet’im Allah seni bize bağışlasın Harputlum Sen öyle ufak toplarla yıkılacak kalemisin Ufak bir rüzgârla savrulacak toprak mısın? Sen bizi de üzecek adam mısın gakkoşum Allah sana acil şifalar versin Harputlum. Allah’ım candan yalvarır bu aciz kul sana Harputlumu da sen bize Rabbim bağışlasana Milyon kere dostları şükreder Allah’ım sana İnşallah şifaya kavuşacak canım Harputlum Horasan ereni Allah’ım kalpten yalvarır sana Harputlu gibi iyi kullarını Rabbim korusana Gece gündüz dualarımızda kardeşim sana Daha sana çok şiirler yazacağım Harputlum Halil Çolak 1.10.2005 Seyhan Adana Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen yoksun
Günler sensiz inan geçmiyor Mehtaplı ******* karanlık yok *******i yıldızlar yanıp sönüyor Yıldızım güzelim sen yoksun Sensiz zamanın geçmesi zordur Bana sevgi ile bakan gözlerin yoktur Sinemde yokluğun bir yara açtı çıktı Sebebi aşkım yanımda sen yoksun Bu gecede kadınım yapayalnızım Sensizlikten aşkım çekiyorum azap Dünyamı dünyana katmamda lazım Mutluluk seninle ama sen yoksun Halil Çolak 22.10.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akköprüde Dadaş
Dadaşlar iftarında gelin hep birlikte coşalım Hakka varmak için hep birlikte Allah diyelim Her iki cihanda hep birlikte mutluluğa varalım Akköprüde Dadaşlarla hep birlikte hakka varalım Yunusların aşkı dadaşlarım sende yaşıyor Yaşadıkça gönülleri sel olmuşta coşuyor Bu vatan için dadaşım canını da veriyor Akköprüde dadaşlarım hakka da varıyor Dadaşlar Akköprüde candan Allah da derse Meleklerde dadaşların bu sesine eşlik ederse Bütün cemaat ta canı gönülden âminde derse Akköprüde Dadaşım huşu içinde hakka varıyor Seni Dadaşlarım Allah’ım candanda severler Hakkı, rahmeti ve rızkını helalden sende arar Abdurahman Gaziler Yunuslar bağrında yatar Akköprüde Dadaş bu akşam ramazanı yaşıyor Halil Çolak 21.10.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|