![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor
İhanet şebekeleri yurtta işliyor Düşman sinsi,sinsi toprak alıyor Vatanı da yavaş, yavaş bölüyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Patrik hane olmuş kendi başına buyruk Vatanı kardeşim ne hallere koyduk Haini.insan hakları savunucusu yaptık Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Avrupa birliği diye birlikten olduk İMF’ ye borçlandık batağa battık Özelleştirme adına fabrika sattık Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Özelleştirdik stratejik kuruluşları Millete anlatmadık hileli oyunları Yok fiyatına sattık kâr eden kurumları Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bak Kıbrıs hangi şartta,nasıl sattılar Zafer diye millete de nutuk attılar Girit adasını da yunana böyle sattılar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Haran ovası Şanlıurfa şehri talan edilmiş Tarlalar bir, bir Yahudi’ye satılmış Güney doğu siyonistlerce işgal edilmiş Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor İsrail gözünü dikmiş arzı mevduda Davanın amacı, işgal etmek, Fırat’tan Nil’e Hainlerle düşman el ele, kol kola Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Alanya sanki olmuş Alman kazası Didim olmuş tamamen İngiliz yeri Satıyorlar şehit kanları ile sulanmış yeri Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Trabzon da Rumlar oyun peşinde Patrikhane ihanetin başında Vatikan gibi bir devlet peşinde Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Van’da ermeni alenen toprak satın alıyor Erzurum’da yerli satılmış alet oluyor Ağrı dağına kahpe ermeni sahip çıkıyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Vatan severleri bir zaman hain ettiler. Veli olan ulu Hakanı kızıl ettiler Devlet kuruluşlarını bir, bir işgal ettiler Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Vatanı satmak için gizli, plan yaptılar Milletin öz evlatlarını bir birine düşman ettiler Sağ, sol diyip vatan evlatlarını vurdular Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Köhne kiliseler, tarih diye, kurnazca onarılmakta Üç beş, haclı bir araya gelinip, ayin yapılmakta Yıkılmış, köhnemiş Bizans hortlatılmakta Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Yaşar emmiler,Fatma bacılar,Ali dayılar Sütçü İmamlar,Bizans’ı dize getiren Battal gaziler Türkün kahraman kadınları,kara Fatmalar,Nene hatunlar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bu kutsal toprak için şehit düşen yiğitler Vatanı bekleyen ey Mehmetçikler Ey bu vatan bağrında yatan şehitler,evliyalar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bak vatan toprağı Karabağ kan ağlıyor Kerkük. Musul kandaş elden gidiyor Telaferde her gün katliam oluyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Uyan asil Türk milleti vatan elden gidiyor Hainler haclılara durmadan toprak satıyor Şehitlerim yattığı topraklarda kemikleri sızlıyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Horasan ereni yüksek sesle feryat etsene Uyuyan Türk gençliğini uyandırsana Vatanın her tarafına haber salsana Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Halil çolak Yenimahalle/Ankara 3.8.2005 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zafer olur dönüşte
Hicran dolu,olan aşkınla kalbim yanıp duruyor Akıl bile kalmadı bende aşkım, aklım gelip gidiyor İçmeden bile bir kadeh şarap, gönül sarhoş oluyor Aşkın çekilmez ızdırapla,bana büyük acı veriyor Aklım almazdı Mecnunun Leyla için çöle düşmesine Nasıl aşktır derdim Keremin Aslı’nın dizinde diş çektirmesine Zuleyha’nın Yusuf’u aşkının yüzünden zindana attırmasına Büyük söz söyledim, aşkın yüzünden,az kaldı aklımın çıldırmasına Derin okyanusta aşkın yüzünden vurgun yemiş gibiyim Aşkın ağırlığından iki mengene arasında sıkışmış biriyim Aç gönül kapını bana aşkım sana ebedi şükran duyuyum Gel bana berivan çiçeği senin kulun, kölen,aşkın olayım Horasan erenini yaktın,pişirdin,yoğurdun bu işte Zorlanacak sana ulaşmak için yalçınkaya çıkışta Ender olan çiçeği bulmak için çok yoruldum bu işte Sonu hezimet değil,aşkımın zaferi olur dönüşte Halil Çolak 2.8.2005 Ankara saat. 04.45 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı bulmuşum
Ellerimi açtım kıbleye duaya durdum Anlaşılmaz duygu içinde kendimi buldum Ruhum boşluk içinde hakkı ararken Hakka giden gerçek aşkı bulmuşum Yunuslar,Taptuk’lar geçti aklımdan Hakka susamış gönlüm coştu aniden Kendi kendimi buldum yeniden Mevla’ya kavuşturacak aşkı bulmuşum Öğle bir sevda ki yaktı kavurdu durdu Merhamet okları ile kalbimden vurdu *******im,gündüzlerim hep onla doldu Yanıp tutuşturan hak olan aşkı bulmuşum *******im,gündüzlerim karıştı birden Hakka giden yolda buluştu birden Çöl olan çorak gönlüm yeşerdi birden Doyulmaz haz veren eşsiz aşkı bulmuşum Horasan erenim aşkından yanıyor bağrım İnsanlığa kurtuluş için en büyük çağrım Gelin mutluluk için İslam’la bütünleşelim Beni benden alan Allah’a giden aşkı bulmuşum Halil Çolak 1.8.2005 Akköprü /Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmet
Gel yalvaralım gece gündüz yüce Mevla’ya Allah aşkıyla yanıp, tutuşan dolu kalplere Bu cennet Vatan için şehit düşen erlere Kahramanın adı Mehmet’tir, akıbeti cennet. Allah, Allah tekbir sesiyle saldırırda düşmana Dağlar tekbir sesi inler korku düşer düşmana Vurulur tertemiz alından, bayrağı düşürmez yere Kahramanın adı Mehmet’tir, akıbeti cennet Türkoğlu Türkün her an yaratana duası Vatan toprağına girmesin düşman ayağı Semalarda dalgalansın tek al bayrağı Kahramanın adı Mehmet’tir, akıbeti cennet Domuz PKK(İT SOYU) saldırırda Mehmet’e Mehmet’im aman vermez it olan düşmana Kurşun vız gelir iman dolu yiğit Mehmet’e Kahramanın adı Mehmet’tir,akıbeti cennet Bir zamanlar kahramanca bir savaş verdi Kahpe düşmanları cennet vatandan kovdu Bütün cihana tarihte bulunmayan örnek oldu Kahramanın adı Mehmet’tir,akıbeti cennet Horasan ereni bu vatanın ülkücü erinden biri Hedefi kızıl elmadır imanıma dönmezde geri Haydı ülküdaşım, haydı kandaşım haydi ileri Kahramanın Adı Mehmet’tir akıbeti cennet. Halil Çolak 29.7.2005 Keçiören Ankara Saat 19.36 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Az gelir bana
Sevgim mi? Sevdam mı? Ben desem sana Başkalarına diken olsanda, Gülşensin bana Ne kadar yaratana şükretsem az gelir sana Başkalarına yad olsanda canansın bana Mehtaplı gökyüzü seni hatırlatır cananım bana Aşığa yol gösteren Merih yıldızı benzerde sana Ayla güneşi senin tırnağın için verseler bana İsminin söylemesinin değerine az gelir sana Ne kadar rabbime şükretsem, dua etsem sana Nazar değmesin diye, benim dua az gelir sana Dünyadaki bütün ipekleri sarsam gezdiğin yola O güzel, nazik ayaklar incinir diye az gelir bana Halil Çolak 31.7.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle
Sana hasretliğim var geçen yıllar içinde En güzel duygularım senin sevdan içinde Varlığın varlığımı kapladı ikinci hayat içinde Güneş gibi aydınlattı çekilmez yaşam içinde İlk değil ama ikinci hayatım geçek seninle Bağımın bağbanısın kalan ömrünle Erişilmez bir tatla yaşayacaksın benimle Rüyalarım gerçek olacak güzelim seninle İlk değil de kalan ömrün geçek benimle Vakit geçmeden hayatımız dolacak sevinçle Ağlamak yok sana,güleceksin aşkım benimle Nazlanma artık güzelim hayatı paylaşalım seninle Halil Çolak 1.8.2005 Akköprü/Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevilecek güzelsin sen
Kaktüsler içinde sade bir çiçeksin sen Kadınlar içinde sadece bal yapan peteksin sen Sana nasıl kıydılar güzelim bunca zamandır Berivan üzülmeyecek sevilecek güzelsin sen Resimdeki hüzünlü gözler beni yaktı kavurdu Aşkın aklımı baştan aldı,beni sana savurdu Kış olan fırtınalı gönlümü sevdiğim yaza çevirdi Berivan üzülmeyecek sevilecek güzelsin sen Halil Çolak 29.7.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni bulmuşum
Aşkınla sarhoş olup sızıp yatarken. Seninle ilgili rüya görmüşüm Tutup elimden kırda koşarken Ender çiçek olan seni bulmuşum. Bir laleye,bir Sümbüle bir sene baktım Sana benzeyen güllerin içinde katmeri buldum Kavurucu senin aşkınla yandım tutuştum Kır çiçeklerinin içinde seni bulmuşum Senin aşkın beni bir hoş ediyor Beni benden alıp gidiyor. Bu açız kul seni sonsuz seviyor Dumluda tek biten çiçek seni bulmuşum Bütün rüyalarım hep böyle olsa Benim sevgim kalbine dolsa Kalbin benim için yansa tutuşsa Yalçın kayalarda biten çiçek seni bulmuşum. Halil Çolak 29.7.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erzurum’un pasinler ovası
Türkün Anadolu’ya adım atışı Seninle başladı pasın ovası Arkanda yükselir koca kelesi Aşağında yukarında güzeldi Sende ayrı bir güzellik var pasin ovası Bir sürü evliya sende yatıyor Evlatların dünyaya ışık tutuyor. İnsanlar ilhamı senden alıyor Arayan gerçeği sende buluyor Sende ayrı bir güzellik var pasin ovası Aşağı pasinde yer alır horasan ilçen Yukarı pasinde hasan kalesi Düşmana korku salan var nişanesi Çok zaferler e şahittir yüksek kalesi Sende ayrı bir güzellik var pasin ovası Aras nehri toprağın sulayarak akar Etrafına bin bir bereket saçar Sende her türlü sebzede biter Güneş çiçeklerin ayrı güzellik katar Sende ayrı bir güzellik var pasin ovası Pasinler ovası dadaşım,boz kurt yuvası Milliyetçiliğin yıkılmazda çelik kalesi Kaplıcaların suyu bin bir derdin ilacı Türkün yok olmayan yaşayan töre otağı Sende ayrı bir güzellik var pasin ovası Horasan ereni Erzurum yurdun Kendine erişilmez bir hayal kurdun Turnalar ile sılaya haberde saldın Gurbet ellerini kendine mekanda tuttun Sende ayrı bir güzellik var pasin ovası Halil Çolak28.7.2005 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen kara kuzum
Baban seni hemen özledi Hasretliğin yüreğini dağladı Gözleri sel olup sana ağladı Küçük balam sen kara kuzum Gece kalktım baktım yatağan Hicranla doldum Allah’a ayan Sensizlik kötü nasıl dayansam Küçük balam sen kara kuzum Senin ismin yavru düşmez dilimden Hasretlik bu bir şey gelmez elimden Sana duam eksik olmaz ağzımdan Küçük balam sen kara kuzum Horasan ereni baban söyledi durdu Hasretliğin iyice men içine vurdu Allah’a hamd olsun senide verdi Küçük balam sen kara kuzum Halil Çolak 27.7.2005 Ankara Küçük kızımın gezmeye gitmesi hasretliğine Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|