![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sana Olan Sevdamı Ancak Anlayabilirdin
Gözlerimden akan yaşları görebilseydin Adını anarken kâlbimin sesini duyabilseydin Bana hayat veren güneşin sende olduğunu bilebilseydin Sana olan sevdamı ancak anlayabilirdin *******i rüyalarımı sende görebilseydin Benimle birlikte sende titreyebilseydin Uzanan ellerin boş kalışını hissedebilseydin Sana olan sevdamı ancak anlayabilirdin Seviyorum derken kelimelerin titremesini Alnımın burcu, burcu terlemesini Kelimelerin kifayetsiz, sevdamı anlatmaya yetmemesini Yaşasan; Sana olan sevdamı ancak anlayabilirdin Y.Tarihi 31-03-2004 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sana Seni Anlatsam
Sana seni anlatsam Neresine koyacağım hasreti Hayatta bir sana bağlansam Nasıl yeneceğim gurbeti Ben bir serseriyim desem Dersin serseri bilmez sevmeyi Dağı taşı un ufak etsem Gösterirsin bana tımarhaneyi İki arada bir deredeyim Sevdan ile bir pervaneyim Rüzgar esiyor senden yana Yönümü hep sana dönmekteyim Anlatamam seni sana Aklıma sen düştüğünde susmaktayım Yürekte olmak yetmiyor cana Sevdan ile cana kıymaktayım Sana bir hikaye anlatsam İçinde olsa sadece sevgim Romana döner bir yerde dursam Çünkü romanın sayfaları kâlbim Anlatamam sana seni mümkün değil Sevdaya düşmüş bir yürek taş değil Bir uçurumun kenarındayım sanadır meyil Her cümleyi sana methiye yazmak hoş değil Sanacaklar ediyorum şimdi sana yağcılık İdam mahkumu olacağım ipimi çekecek savcılık Söz gelmeyecek hiç savunmaya yok haklılık Müebbede razıyım o sadece bedensel ayrılık Velhasıl zor gözleri abı hayatı anlatmak Dilinden dökülen cümleye ne mümkün tat katmak Güneş ve kar resimlerde ancak birlikte yaşatmak Bir kardelene güneşi sevdirmek kolay değil Y.Tarihi 15-01-2006 Saat 01,40 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Say/ki
Benim kim olduğum bu kadar mı önemli Say/ki bir deli divane Güneş bu kadar sıcak olmasa Dünya döner mi Say/ki bende etrafında bir pervane Toprak değil mi bedenimiz Bir gün dönmeyecek/miyiz geldiğimiz yere Ali Veli ne fark eder ki ismimiz Say/ki ben bir seni seçmişim serseri gönlüme Y tarihi 04-08-04 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sayende
Aşığın yoksa sazın ses vermez olsan da sazende Başı dumanlı bir çınar olsan uzanan olmaz gölgende Sevenler yanından geçmez, ilk harfler olmaz gövdende Sazın sözü sevdadır, sevdayı öğrendim senin sayende Dil ile zikir yansıtır mı yürekten geçeni? Hangi şarap sarhoş eder yüreği sevda çekeni? Dil ile söylersinde nasıl saklarsın o hayır diyen gözleri Gözleri okumak fal mıdır? falcı oldum senin sayende Sazın ağlar sözün ağlar yalancı bahardaymışçasına gülsen de İki gözün açık kalır hayatı dolu dolu yaşadım öldüm desende Cenaze namazın kılan olmaz libastan kefene bürünsen de Gözü ardında olanın ruhu çıkmaz, gözüm ardımda kaldı sayende Yazım tarihi 30-06-05 Saat 23,50 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seks Kadını
Baykuşu andıran silüetini Çek artık üzerimden Çık artık istemiyorum seni Çık *******i düşlerimden Dünya güzeli olmuş Gönül sevmeyince ne fayda Niye hep aynı söz Keramet vardır nikahta Ölesiye sevsemde nefret ediyorum O vahşi öpüşlerinden Sen artık benim için bittin Bıktım o isteriks gülüşlerinden Sen aşk için değil Seks için yaratılan kadın Aşkımı kirletme git Git uzaklaş benliğimden Salih Özalaşan
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen
Sen aradığımdın geçen zamanda Sen bulamadığımdın dünyamda Sen yaşanmayansın yaşamda Adını sevda koydum bilesin Sen gözyaşımsın, mutluyken akan Sen elimde kalemsin sevgileri yazan Sen Güneşimsin her sabah doğan Adını hayat güneşi koydum bilesin Sen elimi uzatsam tutamadığım Sen sevdasıyla yanıp tütemediğim Sen seni seviyorum diyemediğim Adını sevgi koydum bilesin Sen rüya gibisin uyanıkken gördüğüm Sen serap gibisin çöllerde etrafında döndüğüm Sen şirin gibisin uğruna dağlar deldiğim Adını ben koydum bilesin Sen kurumuş toprağa yağan yağmur Sen hüzünlüde olsa gözleri hep mahmur Sen yüreğime akan tek nur Adını sevgi seli koydum bilesin Y.Tarihi 21-09-2003 Saat 16.20 Salih Özalaşan Salih Özalaşan
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen
Sen bitmeyen hasret Sönmeyen ateşsin kalbimde Tanrıdan ilk ve son dileğim Bitmeyen şarkısı dilimde Sen parlak bir güneş Ilık bir meltemsin gönlümde Avuçlarımda hep sıcaklığın Kalsın istiyorum ellerin ellerimde Sen aşkı ilk tattığım İlk koştuğum bıkmadan peşinde Elimi ilk uzattığım İsmini ilk söylediğim dilimde Sen hayal Dünyam Bana gülümseyensin bir köşede İçimde çağlayıp coşan sel Meyimsin içtiğim şişede Sen ismine şiirler yazdığım İlham perimsin kalemime Bense seni seven Senin için yaşayan bir divane Senin ardında senin için Gece gündüz dönen pervane Dilerim aşkımız sürer Ayrılık etmez bizi virane Salih Özalaşan
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Aşksın
Sen aşksın yaşanacak yüreklerde Sen cansın atacak sinelerde Sen kansın akan damardan kalbe Seninle hayat ne kadar güzel Sen bülbülün sevdasını çektiği Sen Şirin' sin Ferhat' ın dağlar deldiği Sen benimsin tanrımın bana lûtfettiği Seni senden çok sevmek ne kadar güzel Sen gözlerimde fersin parlayan Sen ahu gözlü ceylan ruhumu okşayan Sen öldüğümde makber, sağlığımda aşiyan Senin kollarında olmak ne kadar güzel Sen sevdasın yüreklere hayat veren Sen pınarsın kara sevda olur seni içen Sen baharsın kışlar silinir her takvimden Seninle hayat bir ömre bedel Y.Tarihi 24-09-2003 Saat 19,14 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Bana Eylülde Gel
Aylardan eylülü seviyorum İçinde sen doğduğun için Çiçeklerden nergisi Senin gibi nazlı olduğu için Birde gülü severim Kokusu sen; dikeni kanattığı için Hele birde kardelen var/ki Vazgeçemediğim Doğaya meydan okuyup Karda açtığı için Mevsimlerden sonbahar bana uygun İlkbaharıysa sevdiğim senin için Yaz mutluluk ayı evlenir sevenler Kışı sevmem fakiri üşüttüğü için Sen yine bana eylülde gel Eylülden vazgeçemem İçinde sen doğduğun için Şimdi birde yaşamayı seviyorum Bir eylül; bir sen artık hep mutluyum Hayatımda sen olduğun için Y Tarihi 25-09-04 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Ben Aşk
Sen yüreğimdeki sönmeyen yangın Sen doruklarına tırmadığım aşkın Sen ardında dolanmaktan olduğum şaşkın Sen yüreğimde ilk sevda ilk aşkım Ben sana sonsuza dek bir köle Ben uğruna ağıtlar yakan bir güle Ben isyankar sensiz geçen her güne Ben seni yazmışım gözyaşımla gönlüme Aşk benim yüreğimden yüreğine akan nehir Aşk kavak yelleri başımda durmadan esen Aşk mabedlerde dua diye tanrıya zikir Aşk gözyaşımla gül bahçesine dönen gönlümde (y.Tar.13-12-2002 Saat 20.47) Salih Özalaşan
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|