![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57944
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Özleyen Biri Var
Yüreğinde bir sızı Bakışlarında inceden hüzün Saçlarının savruluşunda durgunluk Bedeninde anlaşılmaz bir yorgunluk Sesin titriyor kelimeler üzgünse Diyemiyorsan demek istediklerini Kalbini sıkıyorsa görünmez bir pres Bil ki etrafında seni özleyen biri var Senin göremediğin baksan da Sesini duyamadığın kulak versen de Tutamadığın elini uzatsanda Unuttum sandığın bir akşam da Adını dua etmiş sen kaçsan da Sevgisi dağlar aşmış, Sen ağacını kessen de Bil ki seni senden çok seven biri var Y.Tarihi 28-09-2003 Saat! 8.30 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Sevdiğim Yalandı
Seni sevdiğim yalandı Nasılda kandırdım seni Demiştim hayat bahardı Kış ortasında bıraktım seni Sandınki dudağımda ismin vardı İsmini anmasam dilim yanardı Gözlerim sandın hep seni arardı Demiştimya sen varsan bahardı Evet yalan söyledim ne yapayım Elimde değildi söyleyemedim Seni sevmediğimi Yada çok sevmediğimi Çünki taptığım sendin Sevmek yanında neydiki Sevgiler birgün biter Ama ben seninle yapıyorum ibadeti İsmin dua gözlerin gözüme ışık Sevgiden öte yaşıyorum saadeti Sana bahar yaramazdıki Sen alplerin kardeleni Beyaz karlar yaşatacaktı seni Sen yaşayasın diye Karlar altında yaşamaya mahkum Sana esir ettim bu bedeni Sevmiyorum baharı Bahar rüzgarları kurutur seni Sen daim kalacaksın Yeryüzü sana olacak mekan Sen yoksan geçmeyecek Duracak sensiz bana zaman Adını ezber edip anacak aşık olan Sen sevdalılara olacaksın mekan Sevdiğine hasret sevgi arayan Kapında yüz sürecek herzaman Belki yüreğim donacak Gelecek bu Dünya'dan göçmeye zaman Alplerin karları sel olup akacak Tufan kopacak işte ozaman Gökler yarılıp yıldırımlar çakacak Taş üstünde taş kalmayacak ozaman Alplerin zirvesinde bir sen bir ben Mahşerde olacağız ozaman Sana olan sevdamı Bakalım tartabilecekmi mizan Y.Tar 04-11-2002 Saat 20.52 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Sevince
Sana seni anlatsan gülerdin değilmi bana Oysa seni en iyi ben anlarım anlasana Bir bana sevdalısın, başkası yar olmaz sana Bense sana olmuşum kara sevda Gözlerim görmez senden başkasını Baktığım heryerde sen varsın karşımda Bir hayat pınarı oldu sana olan sevda Yaşam seninle güzel dünya bir başka aşkınla Sevdayı sen böyle yaşadınmı hiç benden önce Hayatın nasılda değişti ben gönlüne girince Bir ben bilirim birde benim yüreğim Bir haller olur insana beni sevince Sen bir hayat pınarı oldun Bu defa bana birşeyler oldu seni sevince Değişti dünyam gözlerime yaşlar doldu Kalbimde bir dayanılmaz acı seni sevince Sen başkasına ait ben başkasına Kavuşmak hayal belki de ömür bitince Sana yazdım duy sesimi Salih'e bir haller oldu seni sevince Sanırım biz kavuşuruz Kara toprak bizi sevip ecel gelince Salih Özalaşan
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Seviyorum
Yüreğim çöl olsa, kopsa her an fırtına Gözyaşım aksa, doğsa ikinci bir tuna Yüreğimde bu sevda, kaybetsem her şeyimi uğruna Vazgeçersem namerdim, seni seviyorum Sürseler de bir beni, ta fizana Yüreğimi söküp atsalar da kaynar kazana Ömrümün her günü dalsam feryat figana Of dersem namerdim, seni seviyorum Dizilse aramıza dağlar sıra, sıra Kurusam senden ayrı, dönsem bozkıra İsmini andığım için zehir konsa ağzıma Susarsam namerdim, seni seviyorum Sevdan yüreğimde, adım çıksa yalnıza Kimse acıyıp insaf etmese de bu bahtsıza Yüreğine girdim diye, adım çıksa da hırsıza Korkarsam namerdim, seni seviyorum Y.Tarihi 22-03-2003 Salih ÖZALAŞAN Salih Özalaşan
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Seviyorum
Sana veda etmeye cesaretim yok Affet veda etmeden gidiyorum Geldiğim gibi sessiz Hiç gelmemiş gibi bu sanal aleme Yüreğimden bir parça Gözlerimden iki damla gözyaşı Hatıra bırakıp gidiyorum İki gözüm arkamda Yüreğimde kocaman bir acı Kalbimde seninle gidiyorum Korku nedir bilmeyen yüreğimde Tarifsiz bir korkuyla titriyorum Aslında kaçmak de sen bunun adına Yüreğimde sen ama Yinede senden kaçıyorum Kaçıyorum çünki anladım Ben seni çok ama çok seviyorum Mynete artık elveda Ben ANTOLOJİ.COM'a dönüyorum Çünki orada korku yok Her sorana seni sevdiğimi söylüyorum Seni seviyorum.Seni seviyorum Y.Tarh 16-07-2002 Saat 9.30 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Seviyorum (Diyemiyorum)
Öyle bir ateş yaktınki yüreğime Kor alevlerdeyim, tütemiyorum Aşk'ımı tutsak ettim yüreğime Seni seviyorum diyemiyorum Kalbimde iki sevgi iç içe Ne yâr'den, ne senden geçemiyorum Bir Güneş gibi doğmuş sevgin yüreğime Seni seviyorum diyemiyorum Senide seviyorum, içim içime sığmıyor Gönül gözümde hayalin, hiç gitmiyor Yüreğim küçücük, iki sevda sığmıyor Seni seviyorum diyemiyorum Adını andığımda gözlerim parlıyor Seni başköşeye koysam yüreğim almıyor Bölsem, elma değil bıçak bölmüyor Seni seviyorum diyemiyorum ******* uzadı artık Güneş doğmuyor Doğsada gönül gözüm görmüyor Kalbim vefasız, hiç insaf etmiyor Seni seviyorum diyemiyorum Ben ne yapacağım Çıkar yol bulamıyorum Gecemde sen günümde sen; AMA Seni seviyorum diyemiyorum Y.Tar 21-11-2002 Saat 21.51 (Armağan) Salih Özalaşan
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni seviyorum seni
Sana anlatamadım, anlatamayacağımıda anladım Eller bile anladı sana olan sevdamı Nedense bir sana, bir sana anlatamadım İster inan ister inanma, seni seviyorum seni Sevdan yüreğimde çağladı deniz oldu Edan azgın dalgalarla yüreğimi boğdu Vuslata terk edip gidiyorsunya beni İster inan ister inanma, seni seviyorum seni Yerden yere vursanda, bir hiç etsende beni Olmayacak asla bir ayrılık nedeni Uğrunda bekliyorum inan öl demeni Makberim sensin, seni seviyorum seni Son nefes terketmeden bu bedeni Ellerim kırılıp tutamasada kalemi Nasıl yaparım bilmem, görürsün belki İnan gözyaşımla yazarım, seni seviyorum seni Y.Tar.23-10-2002 Saat 11,10 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Sevmekti Kaderim
Seni sevmekti benim kaderim Kaderime nasıl karşı gelebilirdim Baktığım heryerde sen vardın Ben nasıl başka birini sevebilirdim Gözyaşım sendin, gözlerimden akan *******imde sendin yıldız olup parlıyan Günüme Güneş sendin hiç batmıyan Herşeyim var; bir sendin bende olmayan Bir sana sahip olamadım Bir sana sevdamı anlatamadım Taş oldum, toprak oldum Ama bir sana yaranamadım Kader dedim oysa kader değildi Bahtıma kahrettim oysa bahtımın günahı hiç değildi Bu Dünya'da yaratılmış herşey sevildi Sevgiye bir tek ermeyen, bahtsız sonserseriydi Y.Tar.07-02-2003 Saat 22,43 Salih Özalaşan
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Sevmeye Doyamadım
Yaşanmamış bir sevdaydı sende yaşadığım Yalnız seninleydi mutluluktan ağladığım Geceyi özlediğim buram, buram Allah’ın verdiği canı uğruna adadığım Sevgiydi, karşılıksız gönlümde çağlayan Anamın ak sütü gibi tertemiz Titrediğim adını anarken zaman, zaman Yalnızca sendin, tanrıya yaklaşır gibi yaklaştığım Deniz gözlüm sendin Göz rengin inadına siyah olsa bile Bir melek kadar masumdu gülüşlerin Dört bir yanın şeytan dolsa bile Benim için kadın gibi kadındın Karda açan bir kardelen Hiç yaşanmamış sevdamdın Tanıdığımda dönüp ardıma bakmadığım Bu güne dek yazamadığım şiirdin Notalara dökülmemiş ölümsüz beste Seninle razıydım kalsam da ateşte Yüreğimde bir alevdin, ateşiyle yanamadığım Yaşanmamış bir sevdaydın Bu güne kadar hiç yaşamadığım Canımdan bir candın Bir cennet meyvesi hiç tatmadığım Adın bende saklı kaldı Bir sendin asla unutamadığım Yaşanmamış bir aşktı Senin bana kısa da olsa yaşattığın Karda leke var bizde yok dediğim Haşa, tanrıdan sonra taptığım Adın sevgiydi, melek soyadın Sevgi meleğimdin, tek muradım Şimdi yarım kaldı yaşanmamış sevdamız Bir seni sevmeye asla doyamadım Y.Tarihi 13-09-2003 Saat14,30 Salih özalaşan Salih Özalaşan
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Unutmak Zor
Yokluğuna alışmak çok zor, Senden bir iz kaldı her yerde. Gözlerim hep seni arıyor, Benim sırdaşım, can yoldaşım, (EFE) m nerde.? Gözleri anlatırdı bana her şeyi, Hüzünlenirdi, olsam bir nebze kederde. Mutluluğumun aynası diyordum seni, Benim mutluluğum okunurdu senin gözlerinde. Şimdi boş kaldı senin oturduğun, Benimle dertleştiğin, koltuk, kanepe. Senin ardından gözyaşı döküyor, Oynaşırken hırpaladığın kedim bile. En son kaybedeceğim sendin, Yokluğun bir deprem oldu yüreğimde. Kâlbimde sevgin, etrafımda senden anılar, Sensiz yaşamaya mahkum oldum ben EFE Hakim idam verse, kırsaydı kalemi, Keşke sen kalsaydın benden geriye. Şimdi sensizim,biçareyim, yapayalnızım; Seni unutamayacak kadar çok seviyordum EFE Y.Tarihi 11-05-05 saat 18,00 Salih ÖZALAŞAN (Sevgili Filiz' in (EFE) sinin ardından benden bir kaç dize) Salih Özalaşan
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|