![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vay beni vay
yaylari gerilir hatiralarin baglanir gözlerin ok uclarina askin kuralinda hedef bellidir vurulurum körpe uykularimdan acilan sancili yaradan sabahlara kadar bakislarin kanar sarilacak bir dermani varsada oda kapimin dönüsüne acilmasidir ki vay beni vay......... cilgina döner zaman dakikalari,saatleri carpar ayriligin cirkin suratina ayrilik ki, yedi kat yer dibinden bile kovulurken benim ne günahim var dercesine utanacak biri diye duvardaki resmini gösterip durur dinmeyen bu sanciyla hangi uykuya kapanirki gözler artik bosuna beklediginide bilir bilir bilmesinede karanligini toparlayip gitmez ki su güneslere gelesi ******* Yasar Aydin
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ya Resulallah
Hira magarasi yolun gözlüyor Kabe senin tavafini özlüyor Yoksun aramizda icim sizliyor Yüregimde korsun ya resulallah Ümmetin olmaktir benim onurum Kevser vuslatini bekler dururum Adini aninca baslar yagmurum Gözlerimde yassin ya resulallah Her seyden öncesin rahman katinda Nurun baslangictir ilm-i batinda Seni bekleseydim arsin altinda Hasretimde sensin ya resulallah Yasar Aydin
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yagan yagmurlar
oluklar acilir gözyaslarimda döktükce dökülür yagan yagmurlar o sahne canlanir bakislarimda sürdükce sürülür yagan yagmurlar yolundan kovdugun böyle bir gündü dinmez acilara giden sürgündü yine sicim sicim cilen büründü ördükce örülür yagan yagmurlar sen gülüp te gectin gönül cagrima zehrettin sevdami genclik cagima her damla bir kanca takar bagrima söktükce sökülür yagan yagmurlar seni alip gitti zalim gurbetin bana sensizligi kesti biletin bosalir üstüme dinmez hasretin süzdükce süzülür yagan yagmurlar nasil sevdaydin ki unutamadim bir türlü gönlümü avutamadim serpilir önüme dertler hesabim gördükce görülür yagan yagmurlar Yasar Aydin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yagmurlara bedel saydigim
sen ki... günesin safagi terkedip gidisiydin sen ki... yagmurun topraga veda edisiydin yaptigindi. hasretine karanligi giyinip dagildin sabahima yaptigindi... bir tövbelik yakaris ettirmedin girdigin günahima sanma ki... yazdirdigin vebalin mahserinde sorulmaz sanma ki... yakani ellerime tutusturan bulunmaz hey vicdansiz... layik bile degilken bir tomurcukluk sevdaya sana sundugum gül bahcelerinden utansaydin demek ki.... gönül denen saray senin nazarinda bir yikintiydi demek ki... yagmurlarca yagdirdigim sevdam irmagini kaybetmis sahipsiz bir akintiydi ve artik sen... pinariyla vedalasan göz yaslarimin bir dahada geri dönülmez ayriliktir diye mecrasina biraktigi bir kac damla hatirasin ...ki budur yagmurlara bedel saydigim Yasar Aydin
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yar bugün küskündü bana
bir kez bakmadi yüzüme yar bugün küskündü bana yagmurlar cöktü gözüme yar bugün küskündü bana sacina gül takmamisti zülüfünü toplamisti perdesini kapatmisti yar bugün küskündü bana alemde ne var bilmedim ben böyle bir dert görmedim bir lokma ekmek yemedim yar bugün küskündü bana üstümden dag gecti bugün kahri beni icti bugün yüregimi bicti bugün yar bugün küskündü bana ahvalim düsmeden dile nolur gidin sorun hele vay basima neler gele yar bugün küskündü bana Yasar Aydin
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yar gözünden kaptim
elimle bagrima saldim atesi öyle bir yangin ki söndüremedim girdigim günahin yoksada esi gönlümü vebalden döndüremedim sevda pazarinda bendim acemi nasilda degistim günle gecemi dilim susturmuyor 'eyvah' hecemi bir teselli lafi dedirtemedim bilmedim her askin bahti karaymis bilmedim düstügüm beter belaymis bilmedim aldigim onmaz yaraymis bicare sizimi dindiremedim yar gözünden kaptim ben bu drami hazanla gecirdim bahar sirami hasret *******le bozmus arami bir uykuma sabah ettiremedim Yasar Aydin
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasemin
Bulmusken sendeki dönülmez yeri Gönlüm baska adres sormaz yasemin Tutup bile bile vurdu hanceri Gönlüm bu yarayi sarmaz yasemin Gülüsün sokulsun yalnizligima Sabahin dokunsun karanligima Damla damla dökül kurakligima Topraklar yagmura doymaz yasemin Baharlar biraktim hayallerine Sevdami gizledim gamzelerine Bir ömür baksamda güzelligine Yar yüzü gözleri yormaz yasemin Yasar Aydin
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine mi sen belalim
yine mi sen, yine mi sen, yine mi sen belalim hep yillari aralaya aralaya cikar gelirsin mutlaka yine beraberinde hasretine ödeyecegim bir yigin hesap vardir onlarsiz geldigin hic olmadi ki senin birazcik sitemi olsada sen dilimin lafina bakma belelim gücenipte artik gelmemezlik etme sakin birakta sevda yaralisi koyup gittigin su bedbaht gönlümün dilegi olsun sen yinede arada bir cikip gel böylesine sen yine arada bir dönüpte bak öylesine bakislarinla hep aldatiyor oldugunuda umursama ben bunada raziydim....biliyorsun yarinda erkene uyanacaktim halbuki varsin senin canin sag olsun belalim bu gecemi de ugruna feda edip erkene uyanik kalkarim bende sen benim gözümdeki ilk agrimsin sen benim yanip sönmeyen bagrimsin her siirimde bir misran her bestemde bir nagmen var sen benim sen benim susmayan gönül cagrimsin gelislerinin biraz sonralarinda benim hallerim hep budur belalim agir agir efkar bastiriyor yine 'belli ki bu gecemde bir dert sayfasi acacak belli ki yüregimde dinmez bir sizi daha kalacak kurtulusum olmaz senden hayatimi caldin benden yine daginik bir günümdeyim yine bir basima kösemdeyim' bu sevda ancak böyle yana yakila yürür belalim dertlerimin sirdasi ettigim baglamami elime alip senin icin yepyeni bir besteyi söyletmezsem gelislerinin hatirasina yazik etmis sayarim kendimi hayalinde etti edecegini zaten saatlerdir yigdi bulutlari kahverengi gökyüzüne yagmurlarida damlamaya basladi bile... yine döktün belalim yine döktün su göz yasimi eger istedigin buyduysa hadi git artik gönlün rahat olsun Yasar Aydin
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolun düsmez mi
cagira cagira hayalini usandirdi bir daha gözlerime yolun düsmez mi senin Yasar Aydin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|