![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir de Baktım ki
seni tanıdığımdan beri seninle taşarcasına dolmuşum bir de baktım ki ben sana aşık olmuşum yokluğunda kavuşacağız umuduyla buralarda kendimi avutmuşum hayalinle avunmuşum anladım ki ben seninle yeniden doğmuşum bir ışık bir aydınlıksın sen bir bahar rüzgarısın yüreğimde tatlı tatlı esen bir heyecansın hiç durmadan süren gülümsesin dursun o güzel yüzün bana hiç bitmesin muhteşem sevdan sana aşkım sürecek hem de ebediyen seni hiç kimse ömrümce indiremez inan benim şuramda duran gönül tahtımdan seni görmeyeli duymayalı her anımda günleri bir bir defalarca saydım bazen çıkardım bazen de topladım yokluğunun derin hüznünü her sabah dünlere saydım senden önceki günlere yaydım sen bir yıldızdın ben de aydım sensizliğimde neredeyse yaşamaktan bile caydım bil ki seninle hep semadaydım 21.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gece Çıkıp Gelir misin?
sen benim için çok çok özelsin her geçen gün bir başka güzelsin ellerime değmese de o güzel ellerin sen her şeyinle benim hayallerimdesin benim gönlümde açan baharımın güllerisin sen benim yüreğimdesin sen benim alıp ama vermediğim nefesimsin bir yıldaki dört bahar mevsimimsin inan ki kalbimde kazılı olan bir tek senin ismin vaz geçemeyeceğim aşkım yalnızca sensin söyle sevdiğim sen de bana bir gece çıkıp gelir misin? 17.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gece Geliver
inan sensiz her yer zifiri karanlık bir gece geliver olsa da anlık her gün yaşayalım aşkı seninle bil ki sonra fayda etmez pişmanlık ne sabah olurmuş ne de gün doğarmış bazen sevilmeden ömür dolarmış hayatımı zehir etme güzelim zaten sensiz bütün dünyam kararmış neden bakıyorsun bana öyle uzaktan ne senden vaz geçerim ne de aşkından ölümü seçerim sensiz kalırsam ne olur çıkıp gel akşam olmadan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gece Olsa da
bilmem ki neden bana bağlanma dedin oysa benim sığınacak limanım yalnızca sendin sakın beni bırakma dalgalara eğer batarsam çıkamam bir daha lütfen beni anlasana istemem olmasın sensiz bir tek akşam buğulu camlara dağlara taşlara senin adını yazsam bil ki çıldırırım vallahi bir gece olsa da senden mahrum kalırsam 27.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Goncadır Dudakların
ne rüzgar esti dün ne de yağmur yağdı güneş her yeri yaktı kavurdu yokluğunda ovalar bile sanki dağdı sensizliğim belimi kırdı atardamarlarımdan vurdu sen yoksun diye hayat durdu dalgalar silemesin asla kayalıklara yazdığım adını benden başkası alamasın tadını bir goncadır dudakların ben öptükçe ben kokladıkça açılsın güllerin yeşersin yaprakların senden bir ışık süzülür gelir benden yana sanki bana göz kırparcasına gözümde gözlerin renklenir güzelliğin afroditle denklenir tebessümünle hayallerim ahenklenir işte benim durumum böyle bebeğim seninle dopdoludur benim dünyam sensiz hiç olmadı bu güne değin benim ne bir tek rüyam ne de bir tek hülyam zaten seni sevmemle başladı benim için yaşam 05.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Aklına Düşersem Oralarda
ne olursun seni sensiz yaşatma bana istemezsen ellerime bile hiç dokunma bir gün olur da aklına düşersem oralarda beni her zamanki gülümseyen halimle hatırla bence rengarenk açan gonca bir gülsün sen her gün değişik renkte aç farklı kok ebediyen ömrünce o güzel yüreğine hiç düşmesin hüzün yaşadıkça gülümsesin dursun o muhteşem yüzün sen bile engel olamayacaksın seni sevmeme seninle nefes alıp vermeme seninle gezmeme benimle bütün ilişkilerini bitirsen de kessen de artık her şey bitti buraya kadarmış desen de sevgimden kaçamayacaksın uzaklara çekip gitsen de hep beni hissedeceksin arkandaki her ayak sesinde 28.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Ansızın
Bir gün ansızın çalarsam kapını Açar mısın bana söyle sevdiğim? Sakın gösterme kırmızı kartını Yıkıp gitme canım gönül tahtımı Gözlerin yalnızca beni görmeli Her yerde, her bakışında güzelim Ellerin tek ellerime değmeli Dudakların yalnızca beni öpmeli Sen yoksan yanımda yüreğim üşür Terk edersen beni herkes gülüşür Sakın fırsat vermeyelim el aleme Dönersen hüzün sevince dönüşür Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Bana Çıkıp Geliversen
her geceme düşen bir rüyasın sen hiç bitmeden bende kal ebediyen rengarenk süsle benim dünyamı sakın soldurma yemyeşil sevdamı harika bir şarkıdır bizim sevdamız bu alemde dillerden hiç düşmeyecek inan ki bu muhteşem aşkımız mahşerde bile hiç bitmeyecek bir bahar mevsimi gibi seviyorum seni bir tek ben koklamalıyım çiçeklerini yalnızca ben tutmalıyım o güzel ellerini düşlerimde bile başkasını görmeye dayanamam deliririm vallahi billahi sakın buralarda kıskançlıktan çıldırtma beni sen gönül bahçemdeki tek goncamsın her sabah rengarenk açan her gün farklı kokan sevdamsın her şeye katlanırım dayanırım da bil ki sevdiğim sensizliğe asla sakın beni ömrümce hiç bırakma yasta yokluğunda takatsizim tutmuyor dizlerim şu anda üşüyorum tir tir titriyor ellerim inan ki kıymetli kadınım sevgili şiirim bir tek sanadır bütün şiirlerim aklımda sen varsın düşlerimde sen ah! sen de bir gün bana çıkıp geliversen 30.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Batımında Çıkıp Geliver
baktığım her yerde bir tek seni görüyor gözlerim bil ki yalnızca sanadır en güzel sevgi sözlerim yüreğim seninle dopdolu senden başkasına değmesin bile ellerim bir gece olsa da seni göremezsem rüyamda dayanamam buna isyan ederim yokluğuna benden neden uzaklardasın böyle? haydi ellerimi tutuver de bana sevdanı anlatıver sen de bir gün usuna düşer de ayaklarımı yerden kesmek istersen eğer beni sevdiğini söyleyiver göklerde uçurmak istersen de bir gün batımında çıkıp geliver 20.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Bir yol Ağzında
biz ikimiz aynı nefesle yaşıyan tek bedendeki iki insanız bizi dimdik ayakta tutan mutlu kılan sevdamız aşkımız olsun ömrümüzce bizim andımız biz birbirimize muhtacız ayrı soluk bile alamayız ne olursun böyle susup susup da çileden çıkarıp deli etme beni zaten ben sevdanla divaneyim ne kadar da çok sevmişim ben seni ben senin gönlünde ölünceye değin esecek bir bahar yeliyim yüreğinde renk renk çiçekler açacağım sen en çok gülleri severdin değil mi? her sabah kucak kucak yığacağım kapına estireceğim rüzgarları senden yana çiçeklerimin kokuları dolsun diye odana sen de beni mahrum etme seninkisinden alacağım kalsın istemem esen yellerden hele bir gün bir yol ağzında sabahleyin erkenden mutlu olacağım alırsam derin bir öpücük senden ah! sen nerdesin? bilmem ki şu anda sen nerelerdesin? söyler misin bana sevdiğim söyler misin lütfen? sen de oralarda ah çeker beni hiç özler misin? 23.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|