![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz ne Gün Geçiyor ne de Gece
şu anda yağmur çiseliyor sahilde keşke yanımda olsaydın da gezseydik seninle el ele sarılsaydık birbirimize kayalıklar üzerinde öpüşseydik saatlerce nefes nefese sevda yaşamak için de cesaret gerekiyor bil ki şair de burada hasretinden eriyor seni öylesine derinden özledim ki senin için yağmuru bekleyen çöller gibiyim sanki yüreğim yerinden çıkacak gibi seni sevdiğimden beri hep seninleyim sensiz ne gün geçiyor ne de gece bu hayat böyle hiç çekilir mi ömrümce? sensizliğim her anımda beni deli etmektense bir defa ölürüm binlerce kez ölmektense anladım ki seni sensiz yaşamak yarı ölümdür beni buralarda yokluğunda avutan da senden bana hatıra kalan tatlı bir tebessümdür 22.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz NeYapacağım Şimdi?
yıllar sonra ilk defa ne de sevmiştim seni hüzünlenmemek ağlamamak elde mi? madem ki birdenbire beni bırakıp gidecektin böyle neden çok alıştırmıştın kendine? lütfen söyler misin bana? ben sensiz ne yapacağım şimdi? ömrüm boyunca,sana sevdamı şiirlerimde yaşayacağım inan bil ki her arayışında dizelerimde hep kendini bulacaksın canan yokluğunda,bir kez bile nefes alamam ne olur dönüp de gel güneş batmadan sen olmayınca ne gün geçecek ne de gece söyle sensiz bu hayatı nasıl çekeceğim böyle? her gün adın dudağımda olacak hece hece inan ki bir tek seni seveceğim ömrümce 03.06.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Soluk Bile Alamam
bir güneş olsaydım bir tek senin dünyana pırıl pırıl doğardım bir sevgi pınarı olsaydım yalnızca senin yüreğine dolardım eğer bir bahar olsaydım da sadece senin gönlünde açardım sen benim rengarenk dünyamsın her gün farklı kokan sardunyamsın ******* boyunca gördüğüm tek rüyamsın gönlümde yemyeşil açan baharımsın ömrüm boyunca hiç solma sakın yemin ederim senin olduğun yerde insan mahşerde bile hiç düşmez derde sevdiğim çevirdim başımı senden yana şu anda heyecanla açtım kollarımı sana bekliyorum seni nemli gözlerim yollarda ne olursun sevdiğim sevgili şiirim sen de gelip de beni sımsıkıcasına sarsana bir güneş gibi sıcacık doğ benim hayatıma sakın beni karakışlarda ayazlarda bırakma yoksa sensiz soluk bile alamam bu dünyada 28.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Yapamıyorum
sensiz ne güneş doğuyor ne de sabah oluyor her yer zifiri karanlık İstabul'da bahçelerdeki bütün çiçekler birer birer soluyor artık bahar hiç olmayacak benim dünyamda gittin gideli gözlerimi hiç kapamıyorum inan ki sevdiğim ben sensiz yapamıyorum yeter artık bu ayrılık bir akşam çıkıp geliver beni kollarınla sıkıca sarıp hasretle seviver Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Yaşamaktansa
ne olursun her sabah uyanınca yüzünü dönüp de bak benden tarafa yoksa İstanbul'da ve Marmara'da her yer kalacak zifiri karanlıkta hiçbir yer ısınmayacak bir daha söyle sen olmayınca buralarda ben ne yaparım senin yokluğunda? hele bir de kokunu göndermezsen ılık esen rüzgarlarla arada bir olsa da korkarım kapkaranlık zindanlarda donar kalırım bir köşede ayazlarda boşver canım ölüm bile hoş gelir bana sensiz yaşamaktansa bu dünyada 05.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlğim Acıtıyor Bedenimi
sevgili şiirim sen bir güvercin gibisin ağacın dalları yerine kollarıma konuver yokluğunda çok üşüyorum buralarda haydi kanatlarınla beni sıcacık sarıver ne olursun beni hazanda hiç bırakma öptüğün her yerimde çiçekler açıver her gittiğin yere beni de götür yüreğinde *******i bir tek beni görmelisin düşlerinde yalnızca ben olmalıyım senin bütün gülüşlerinde sen de oralarda çok iyi bakmalısın kendine sana daha da çok bağlanıyorum günden güne hüzne boğuyor beni sensizlğim acıtıyor bedenimi sevdiğim bil ki hasretin yakıp kavuruyor yüreğimi şiirim seninle uyanmayı ah! ne de çok isterdim her sabah sana günaydın seni seviyorum derdim ömrümce seni doruklarda yaşatır mutlu ederdim her gün seni bir çiçek gibi koklar koklar severdim inan ki aşığım sana artık sen de bunu anlasana uzaklardan olsa da o güzel ellerini bana uzatsana 13.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğe Dayanamam
sen bir güneş gibi doğuverdin dünyama rengarenk bir bahar olup açıverdin sevdama sevgili goncam şimdi gecemi gündüzüme katıp da ne olursun sonra hayatımı çevirme zindana keşke bir güvercin olsan uçup gelsen yanıma bütün sevgini zerk etsen damarıma sakın beni sevdanla yakıp kavurup da el alem gibi seyirci kalma yürek yangınıma bil ki hasretinle yaşayamam perişan edersin beni inan ki sensizliğe dayanamam ellerim üşür sonra donar kalırım yokluğunda 14.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğe Dayanamıyorum Artık
sen benim için çöllerdeki vahasın gözlerimdeki gecemdeki pırıl pırıl ışık mevsimlerden yemyeşil rengarenk baharsın seni sevdim seveli sensizliğe dayanamıyorum artık zaten yokluğunda her yer zifiri karanlık bir gün olsa da assan bana o harika yüzünü benden yana hiç çevirmesen o güzel gözünü koklatmasan bana bahçendeki bir tek gülünü yer yüzünde duymayan mı kaldı senin ününü? sakın senden uzaklarda yaşatma bana ölümü ne olursun şu sıcacık yüreğimi doldur sevginle ömrüm boyunca bedenimi yak sönmeyen ateşinle bir gün olur da gelince göremezsen beni bu şehirde demek ki çeke çeke hasretime dayanamamış gitmiş de 09.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğim Aklıma Gelince
gecemi bile gün ettin gelişinle sakın dünyamı zindana çevirme bir gün ansızın çekip gidişinle madem ki yanımdasın kal benimle seni sağlıklı beslerim inan sevgimle yüreğimde açıveren bir baharsın sen çiçeklerinle bende renklen ebediyen seninle bir yarım gün için olsa bile vaz geçerim diğer mevsimlerden buralarda sensiz kalmaktansa alıp başımı giderim bu alemden bir tek bana kokmalı gönül bahçen ben de yalnızca seni çekmeliyim içime senin resimlerini çizmeliyim kalbime nedense sensizliğim aklıma gelince göz yaşımı tutamam ağlarım sessizce ne olursun gel artık bir daha da dönme sen benim ışığımsın bir mum gibi sönme bir kuş gibi ne de hoş konuverdin yüreğime geldin de atıverdin beni ateşlerin içine bil ki sevdim seni hem de çılgına delicesine artık uzat bana ellerini de çekiver beni kendine 06.07.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğim Düşer Usuma
dün akşam üzeri çok duymak istemiştim o büyüleyici sesini ne yazık ki hissedemedim nefesini bilir misin? seni ne denli görmek istediğimi sanki yıllardan beri sana hasret kalmış biri gibi mesajlarıma yanıt gelmeyince deli edersin beni üzülürüm sensizliğim düşer usuma birdenbire iyi ******* demedikçe uyku küser gözlerime hayatı paylaşalım beraberce inan artık sözlerime mesajlarda olsa da öylesine alıştım ki sana cevap yazmasan da sessiz kalsan da mutluluk veriyorsun bana razıyım ellerimi tutmasan da yeter ki hiçbir kimse değmesin bile sana 16.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|