![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağır Abi Bunlar Bunlar
Arabası böcek siyah görenler eder bir ah belinde koca silah ağır abi bunlar bunlar siyah pardesü giyerler ters bakma ha oyarlar labunyalara ayarlar ağır abi bunlar bunlar otuzüçlü tesbihleri uykudadır sabahları dünyayadır tamahları ağır abi bunlar bunlar *******i gün bilirler rakıyla kafa bulurlar içer içer zom olurlar ağır abi bunlar bunlar kah adam kaldırırlar kah vurur öldürürler kızdılar mı saldırırlar ağır abi bunlar bunlar her işlerinde racon var beyaz satar karı satar açık bulur şantaj yapar ağır abi bunlar bunlar kanunla olmaz işleri hep belalıdır başları haramlıdır hep aşları ağır abi bunlar bunlar ağı hafif karıştı da mert namert kırıştı da mustafa hep görüştü de ağır abi bunlar bunlar Mustafa sen efendi ol yiğidin menendi ol ara sen yiğidi bul ağır abi bunlar bunlar adam olmaz bunlar bunlar... Mustafa Acıoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağıt
Devlere parmak ısırtan Kaf Dağı efsanesi Kan ve Ateş bürüyen gözlerde Büyük ihtilal ruhu..! Öyle bir destan ki bu Başı göklerde Hep ayak üstü Bir sabah olsun Çalamadan güneşten ilk nuru Sürükledik savaş zincirini Bir ömür boyu Katlin doruğundaki bezirganlara Kan kusturuyorduk, kan..! Uykusuzluktan kançanağı gözlerimizde Yıllarıdr ölümü Kovalamanın yılgınlığı Bezginlik sözlerimizde Sessizliğin gümbürdediği Köşe başında Felaket tellallarının davulunca Bir tarak kusarken ses verdi bir mekanizma Nabızların durduğu andı yavrum son karanlık ve rüzgarsız gecemizdi pençede efsaneleşen silahın Yıldız misali avuçtan kayması Ardından Bir dağın devrilişi Ayrılık..? ! ? Kamalarımız kan içerken Kabzasına kadar Zafer marşlarının çalındığı Kutlu şafağa beş kala ayrılık infilak etmeye hazır volkan misali Gün sayarken ayrılık..? ! ? Ölümü bir sevgili muhabbetiyle kucaklayıp uzandı vatan toprağına mutlu ve müsterih Mermi ıslıklarının Yankılandığı sokaklarda Dualı dudaklarla öpmek şimdi Herşeyi orda gördüğün gözleri Bir ibadet vecdiyle kapamak Yakar yüreği oy..! Yaslanıp yüz vurduğun göğüste O imanlı göğüste O deli dolu O kavgalı göğüste En büyük rütbe ve nişane Şehidim..! Yaktın oy..! Ruhum kararmış gibi Gidişin beni... oy.. oy... Ama nolursa olsun bilirim ki her şey düşer nefer düşer zafer düşer gök çatlayıp birden düşer gayrı kabza tutan son bileğe dek kalacak ve kalmalı O büyük ihtilal ruhu... Mustafa Acıoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağladım Gülemedim
Ağladım gülemedim Kendime gelemedim Bir seni bildim ben Başkasın bilemedim Bülbülleri dinledim Ah ile ben inledim Seni de küstürdüm ya Hep kendime kinledim Aç bağrımı yara var Kan akar azar azar Gözlerin hançer gibi Aman değmesin nazar Kaşların yay geriyor Her geçeni görüyor Acımaz zalım avcı Hep bağrımı vuruyor Sözleri de ballıdır Yanakları güllüdür Yüreğim yangın yeri Sanma ki sen küllüdür Mustafa Acıoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Dur
Niye daldı gözlerin Kesildi ah sözlerin Var mı söyle kaçarın Yangınsa da içerin Ağlama dur Ne bir şey söyle Ne de bir şey sor Ağıdına bedel Al beni vur Ağlama Ağlarsan ağlarım Bir volkandır yüreğim Bir lav seli çağlarım Ağlama Ki benim ağıtlarım Sel tutturur dört yana Anlaşılmazsa suskunluğum Ad kavmini Lut kavmini Semud kavmini Yakacak, yıkacak… Bir sayhadır çığlığım Ağlatmayın Çağlatmayın Yıktırtmayın dört yanı… Mustafa Acıoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlar (Tecnis)
Ağlar Ağlar ağlar, ağlar ağlar, Balık gelmez ağlar ağlar Nazlı yardan haber gelmez Gözüm kanlı ağlar ağlar Bağlar ağlar, bağlar ağlar Ayaz vurmuş bağlar ağlar Nazlı yardan haber aldım Dendi kara bağlar ağlar Dağlar ağlar, dağlar ağlar, Düzde kaldım dağlar ağlar Gurbet elde garip gönlüm Hasret içim dağlar ağlar Mustafa Acıoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlasak mı?
Gelip geçen günlere Ağlasak mı ağlasak mı Kan boyalı dünlere Ağlasak mı ağlasak mı Bombalar şarapneller Alüst edilmiş iller Nükleer eser yeller Ağlasak mı ağlasak mı Gözü yaşlı anaların Adı zulüm senelerin Haline bir tanelerin Ağlasak mı ağlasak mı Mustafa Acıoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlasın Duvarlar
Ağlasın duvarlar Başkaca kim ağlar Ağlasın direkler Hissetmez yürekler Taş duvar değil ki Bir bina değil ki Manası önemlidir Hatırası önemlidir Kapıları kitlesinler Çanları getirsinler Mazimi öldürsünler Kiliselere gömsünler Ağlasın mezarlar Diriler anlamaz ki Dinlesin ölüler Sağlar beni dinlemez ki Bir minare bir de kubbe Sadece bunlar mı dersin Mihrablar ve Minberler Hep birden dile gelsin Medeniyetin çalınıyor Tarih elden alınıyor Mescidler kapanacak Manastırlar açılacak Mustafa Acıoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlasın Gözlerim
Seni sensizlikle yaşıyorsam Karanlıklarda şaşıyorsam Uzaklardasın biliyorsam Ağlarken hep gülüyorsam Ağlasın gözlerim Ağlasın sözlerim Tutuşsun özlerim Yanayım kavrulayım Karanlık savrulacaksa Eğri doğru ayrılacaksa Mazlum yüzler gülecekse Kara düzen ölecekse Durmasın gözlerim Durmasın sözlerim Tutuşsun özlerim Yanayım kavrulayım Mustafa Acıoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayamıyorum
Efkarlandı başım yine Dökülmez ki yaşım yine Ah anam ah Ağlayamıyorum Neden bu çırpınış Bu uğraşı niye Anlayamıyorum Öfkelendi sözüm yine Islanmaz ki yüzüm yine Ah anam ah Ağlayamıyorum Kaf dağının ardında mı Aradığım çözüm yine Anlayamıyorum Mustafa Acıoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyorsun
Ağlarsın şimdi Ah geceye Vah güne Kanatlanmış bir güvencin Kırılırsın şimdi, Üzülürsün darılırsın İz süren şarkılardır Avcı ben av ben Yaralarsın şimdi Ahım sarmaz Mahpus hüznüm Mahpushane duvarlarında Gecem ve günüm Seni dinliyorum Sesin..! Beni alıp götürürdü ya hani On yıllık yirmi yıllık hatıralara Ağlarım şimdi Oy Geceye Vay gündüzüne Kanadı kırık bir güvercin Kırılmışım şimdi Üzülmüşüm darılmış İz süren namlulardır Avlanan ben vurulan ben Karalarsın şimdi Ahım sarmaz Vurgun hüznüm Kara toprakda Gecem ve günüm Beni dinliyorum Yazım..! Beni alıp götürdü ya hani Ebedi bir hayata... Ağlar şimdi Hem geceye Ve gündüze Kanadı kırık Uçtu uçacak bir güvercin... Kırılırmış Darılırmış Üzülürmüş Umrumda değil komedisi yalanların İz sürülür gözlerden İnilir yüreklere O sahte O yalan O karalıklara maskaralıklara Seni dinliyorum ve beni ve onu da Dinleyişim Alıp götürürdü ya hani..! Zevk vermiyor şimdi Mustafa Acıoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|