![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kendime
Güzel duygulara düşman deyilim Vijdanımla ödül verdi kendime Hoş görü anlayış sevgi değerim Cehenne mi cennet ettim kendime İyi doğru güzelliktir baharım Anlayışla duyarlılık bir yanım Bilgisizlik sevgisizlik isyanım Öyrendikce eksik gördüm kendi mi Anlayışsız bilgisizlik olmuyor Eski inançlar gelenekler kalmıyor Kör nefisle zulum örnek olmuyor Savaş açtım ceza verdim kendime İnsanın vijdanla şefkat seveti Yanlış doğru eyri kötü nefreti İyiy güzel sevgi saygı hürmeti Dost şerefi siper ettim kendime 02-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kızım
Kızım Sınavla birlikte sitreside var Bir zorlu yokuşu çıkıyor kızım Mevsimler için de hayatı bahar Bin bir çiçek gibi kokuyor kızım Sene boyu derslerinen yoruldu Sorular sorarak cevap bulundu Başarının yolu böle bulundu Hayatı yeni tanıyor kızım Biliyorum çok zor sabırdır bu ya Akıl vermek olmaz sorumludur ya Laf etmek mümkün mü duyarlılığa Okulda mürekeb kokuyor kızım Eyitimli toplum olma gayreti Tarihe borcun var durma ileri Altarnatif üretimin hedefi Nasıl olur diye soruyor kızım Diploma töreni otuz haziran Dost şeref im der ki gerisi yalan Bir yüksek okula doğru yol alan Başarmanın başarısı bu kızım 29-06-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kimim
Kimim Bir rüya ki görüyorum kendi mi Soruyorum yanıtı yok ben kimim Üzerim de gençliğimin giysisi Geçmişi mi soruyorum ben kimim Gençliğim de aradığım kimliğim Yaşlandıkca soruyorum ben kimim Ben kendim de kaybettiğim bedeli Soruyorum rüyalara ben kimim Anlamakta tanımakta zorum var Peki nedir deyşir mi sorum var Dost şeref im anlamakta zorum var Beni bana soruyorum ben kimim 24-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|