![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Bu
Sen beni Sevmesende Ellerimden Tutmasanda Dizinde Yatırmasanda Ben yinede SENİ SEVECEĞİM Rüyalarımda Seni göreceğim Düşlerimde Seni yaşatacağım AŞK BU,Yeşil gözlüm AŞK BU Tek kişilik olsada İŞTE AŞK BU? Bulutlara çıkarırda Böyle,bazen GRAM,GRAM Eritirde insanı (03.08.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Gösteriyi Sevmez
Senin gibi Fakülteler bitirmedim Diplomalar alamadım Amma, Hasret,sevda şiirlerinden TEZLER hazırladım Aşkın kitabını yazdım AŞK İncelik İSTER Sevgi,Saygı İSTER İnanmışlık İSTER Kararlılık İSTER Cesaret İSTER İSTER...İSTER DE Saçmalık istemez Gösteriyi sevmez Aptalca gösteri alanı Değildir AŞK? Bilmezmisin sen Aşk gösteriyi sevmez Sevmez güzelim AŞK GÖSTERİYİ SEVMEZ (04.10.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk İnsanı Titretir/Terletir
Kalbin yenik düştüyse Hapı yuttun demektir Hemen başlar terleme Sıtma oldum zannetme Aşk insanı titretir (27.11.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk mı Kaldı,Aşk mı Kaldı?
Moda şimdi reklam aşkı Sevgiliye dolar vermek JİP ler alıp,evler tutmak Aşk mı söyle aşk mı,aşk mı? Sanatcının yüz karası Birgün kendi,birgün kızı Kirlettiler temiz aşkı Aşk mı kaldı,aşk mı kadı? Utanmadan sırıtıyor Parasına güveniyor Çıtırları kandırıyor Aşk mı kaldı,aşk mı kaldı? ETİLER in züppeleri KAPIKULE zillileri Bunlar gibi pisliklerden Aşk mı kaldı,aşk mı kaldı? Kocasına METRES bulan YUNANLIY LA çekip giden Böyle ALLAH bilmezlerden Aşk mı kaldı,aşk mı kaldı? (23.04.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Nerelerdesin?
Sanki, Yer yarıldı İçine girdi Burada yok Orada yok İstanbulda yok Kütahyada yok Türkiyede yok Avrupada yok Amerikada yok Afrikada yok Kutuplar da yok Kalpte yok Beyinde yok Şarkıda yok Şiir de yok Romanda yok Sinemada yok Tiyatroda yok Televizyonda yok İnternette yok Elde yok Cepte yok Yok ALLAH yok EYY AŞK NERELERDESİN? (09.09.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Rahmetli Oldu
Ciddi olamazsınız Sizler Sen,belini açan Vücudunu sergileyen kız Sen,kulağı küpeli Kadınım sı kılıklı genç Sizler mi,bana Aşkı öğreteceksiniz? Sizler Arkadaşınız HASRET le Sakın karıştırmayın HASRET nedir bilirmisiniz? Sizler,bir ses duymak için Hiç BİN kilometre yol gittiniz mi? Postacı yolu gözlediniz mi? Sizler Aşkla,şehveti karıştırıyorsunuz Bugün partiye Ertesi gün yatağa Bunun neresi AŞK? Sen Ata nın,dede nin,Mecnun un Kemiklerini sızlatan genç Sen,hiç Bahçe duvarlarından atladın mı? Balkon altlarında sabahladın mı? Ayazda,yağmurda,çamurda Okul yollarında bekledin mi? En kolayından Hiç gözyaşı akıttın mı? Yalnızlık nedir bilirmisin sen? Sizler,bir ÖLÜYÜ Gelmiyeceğini bile,bile Bir,Beş,On,Yirmi yıl değil Tam OTUZ YIL bekleyebilirmisiniz? Sizler değilmisiniz GÖZETLENEN evlere kapanan Sizler değilmisiniz LAYLA larda sızıp kalan? Sizler değilmisiniz Medya önünde Aşkı satışa çıkaran,kirleten? Daha yazayım mu Küçük hanım Yetsin mi yazdıklarım ERKEKLİĞİN yüz karası Sizler kim,aşk kim? AŞK BİTTİ AŞK RAHMETLİ OLDU Sizler,bunun Farkında bile değilsiniz Farkında bile değilsiniz (05.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Sanattır
Aşk,saygıyı vermektir Sevgiyi dilenmektir Zirveyi istemektir Bıkmamak,doymamaktır Aşk,yürek çarpmasıdır Aşk su dur,aşk hava dır Nefes alıp,vermektir Yaşamın kendisidir Aşk,görmeden sevmektir Güzelliği,kalplerde Sıcaklığı,gözlerde Görmektir,hissetmektir Aşk,nabzın yükselmesi Duygunun kabarması Mantığın yenilmesi Sevginin ZAFERİDİR Aşk,bazen çılgınlıktır Bazen bir direniştir Bazen bir yanardağdır Yanmayı GEREKTİRİR Aşk,biraz bencilliktir Şefkati,sadakati Sevmeyi,sevilmeyi Daha çok İSTEMEKTİR Aşk,sevme SANATIDIR Aşk,saygı SANATIDIR İncelik GEREKTİRİR Ustalık GEREKTİRİR Aşk,ACI SANATIDIR Gözyaşı SANATIDIR Velhasıl aşk,SANATTIR Ustalık GEREKTİRİR (20.04.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk ta Destan Yazıyoruz
Kitapları karıştırdım Şairlerle araştırdım Hocaları konuşturdum Yazılmamış böyle bir AŞK MECNUN ile LEYLA aşkı FERHAT ile ŞİRİN aşkı ARZU ile KAMBER aşkı Böyle değil,böyle değil Biraz benzer olanı var Abartılmış olanı var Hepten masal olanı var Örtüşeni yok güzel yok Üç,dört kıta uzaktayız Kaş tan duydum nefesini Dünya duysun sesimizi Aşk ta destan yazıyoruz (30.03.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Treni Kalkmak Üzre
Aşk treni kalkmak üzre Senden ırak uzaklara Belki sevda aramaya Belki kara topraklara Yetiş güzel,gidiyorum (18.04.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Ayıracak Zamanım YOK
Var git işine güzelim Var git işine Seninle uğraşamam Benim işim Soysuzlarla Arsızlarla Hırsızlarla Sahte aydınlarla Yalakalarla Aşkı kirletenlerle Vefa bilmeyenlerle Vicdansızlarla Sosyeteyle Bölücülerle Bozguncularla Soyguncularla Hortumcularla Ben onlarla uğraşacağım Onlara, Dünyayı dar edeceğim Onlara şiir yazacağım Onları yereceğim Onları gereceğim Var git işine güzelim Var git işine Seninle uğraşamam Aşka ayıracak Zamanım yok benim Görmez misin? Bilmez misin sen (07.02.2008) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|