![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karisir Aylar Yillara
telasli ürkek ve korkakti telefondaki komsunun sesi candan merdivenlerde kaldi yürüyemez tutmuyor bacaklari kalçadan korsan taksi tutulur acil doktor görür seker ikiyüze vurmus siyatik diz kapaklarina çeker yirmisinden beri yasak gülmek dostlarina ömür ona haram ay nasil oturuyordum bacagim ne tarafta sürünerek kosardi her zil çalinisinda hele birde geceyse nasil yatar yataga saga döner sancili bacak dönebilirse kalça kahve ögütür gözleri zoraki güne dogan benleri var sag gözünde sol yanakta ev üstüne ev yapar bu haliyle tirmalar yarim hayat merdivenleri fedakardir dürüst sever sayar komsulari sarkiktir gögüsleri meryem anadan üç yasina kadar süt verdigi oguldan sevisleri aciyla çiglik çigliga mahallenin candan i benim talihsiz denek yillardir nasil yasar ne is yapar siziyla iki çocuk yetisir biri birinden hayta es garip es hasta geri kalrmi çocukla yasiyor çalkantilar bilmem kaç siddetinde kaptirmis kendini es sanal cazibesine hasta bu gece hangi yana yatsam rahat ederim harman gibi kocaman bos yatakta geçer günler bilinmezliklerle karisir aylar yillara 24-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaybolmasın Ayak İzlerim
gölgeler döndü gün ikindi yakıyor hala güneş su ateş toprak paramparça havada bulut kaynıyor bulutlar ak bulutlar gri ve siyah birazdan hava mavi gömleğini yırtacak başladı bitti kırk ikindi yağmuru camlarda dalgalı leke dağlar sis yamaçlar arık arık su bilmem kaç dakika kaşla göz arası ebem kuşağı güneşin gözleri kristal cam parçası yedi renk yedi dünya sisler cehenneminden volkan patlıyor gözlerimde güneş göz kırpıyor geceye dağların arkasından umutlarım kayboluyor dağılın sisler dağlar gölge etmeyin güneşe perde çekilmez kaybolmasın ayak izlerim 08-08-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybolmuş Bir Aşktır Yaşadığım
Avuç içlerine hapset beni pamuklara sar sarmala Fısılda kulağıma aşkın şarkısını Adımı an defalarca çınlat kulağımı Kapama gözlerini Açık tut bak bana Sakla beni yüreğinde Gizli tutkun olayım Düşlerinde kalayım *******ime ay oldun Yıldızın en derin mavisi Soluduğum havam Susadığım suyum Acıktığım aşım.... Hayalim, düşümsün En ateşli zamanların,sancılı *******inde; Kar beyazı teninde kalan buse, Kahverengi gözlerinde ışıldayan bakış, Dolgun dudaklarından akan nehirim..... Artarım tükenmeden varlığınla Düşlerdeyim senin hayalinle Gerçeğini yaşıyorum sensiz arzularıma geniş yataklar dar gelir Doyumsuz bedenim ise ateş çemberi.... Kalbim ve beynim Aynı doğrultuda birleşmişken ilk defa, Ruhu doyuran birini bulmuşken; Nasılda sarmalamış tüm benliğim Sarmaşık misali akan şiiri Duvarlara yansır ışık, Delice bir çırpınıştır gece Haykırdığım sesim kırılır Hapsederim gönlümü ruhuma Kaybolmuş bir aşktır yaşadığım 16-12-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelebek Mutluluğuydu
gördüğüm en güzel düştün örümcek ağı gibi sarmalayıp ruhumu saklıyorum yüreğimin en nadide yerinde bir yaz gülü olup açtın gönül bağımda girdabinda sazlıklar ve karabataklar neşeme neşe kattı *******imde cümbüş çaldı dans etti şiirler okudu kulağıma cismin malum oldu zaman içinde aç ve susamışken seviye nur gibi doğan bir melektin düş mü gerçek mi seçemedim ay ışığı vururken cama dolunayın gizeminde kayboldum gezdirdin beni hayal aleminde yaşanmamış mutluluklar tadarken dudağından içtim seviyi kimi zaman çılgınlıklar yaptım insanlığımdan utanaraktan karadenizin azgın suları ve de toroslar geçit vermesede uzandı ellerim teknoloji harikasıyla erişilmez sanmıştım oysa ki koşarak geçen yıllar ardından rüzgar atına binmeseydim düşte olsa yaşanılanlar tadı damağımda kalan kelebek mutluluğuydu 28-10-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelimelerin Dili Olsa Da Söylese
doğanın çiçeklerini toplardım dağ yamaçlarında her bahar arifesinde çiğdem nergis papatya ve yasemin kokularında aşk ve sevgi arar hasret ve özlem türküleri söylerdim şimdi hayal bahçelerinde şiir ekiyorum kışın ayazına dalgaların hırçınlığına coşkun nehirlere sevgi ateşi yakıyorum savunma/sız yalnızlıklarda zamansızlığı unutarak soyunup şiirsel imgelerin gizeminde dokunabilecek kadar yakın uzaklıklar şiir dillerde dizelere sığmayan düşler üşüyebileceğimiz ana dek *******i ısıtır öperiz dizeleri sözcüklerden aşk hanesine çok rakamlı notlar düşerken yazgısı olur mu demeyin duyguların gözlerdeki nur yüzdeki huzur sevidir şölenler kurulur gecenin adına kadehler kırılır imgeler devrilir kelimelerin dili olsa da söylese Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelkit Vadisi
Derviş beyin mekanına uğradı yolum El ayak çekilmişti günden Çekirge sesleri yıldız böcekleri Ve bilumum gece yaratıkları Cümbüş çalıyordu Rakıya buz koydu Köy pınarından Üstümüzde mavi bir örtü Ay gülümsüyordu dağ arasından Kelkit ağlıyordu uğuldayarak Gurbet öyküleriyle başladı sohbet Gidenler ve geri dönmeyenler Kaç kişiyi ağırlamıştı bilinmez hasan ağanın hanı Kimi Çerkez kimi çingene Kimi Yörük kimi laz Kimi kürt kimi arap Ellerinde birer valiz Bit pire tahta kurusu Beşer onar kişilik odalar Bir yanda sıla bir yanda umut Hırsızı arsızı ve marazlısı Gece uzuyordu her kadehte Cümbüşümüz devam ediyordu Kelkit çayı ve gece yabanılların orkestrasıyla Radyoda türküler geçidi Buram buram gurbet sıla ve de özlem (gidenler geriye dönmez dediler) Ve öyle de oldu Umut hep taze idi Dönenler ve dönmeyenlerle Kelkit vadisinde Serindir Kelkit vadisi Temmuz *******inde bile Bostanlar sonbahara katır Kırağı vurmaz ve de çiğ düşmezse eğer Yaylalarda şenlikler kurulur yazları Bal festivali Tahıldır hayvancılıktır geçimleri Yağmur düşürse toprağa Bire on olmasa da Bostana domuz Sürüye kurt saldırmasa Kanaatkardır insanları kelkit vadisi rüzgar kanatlı düşler ülkesi 08-10-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi Siirlerle
farkliligima can verensin seninde bana vardir sevgin kiskanirsin beni sevgilerimden beni kendinde buldugundandir bende severim içtenligimle asksiz yapamaz bilirsin sairler yasarlar sevgileriyle dolu doludur yürekleri her ayak izinde tutmasaydin elimden nerden bulurdum seni paylasmasaydin yüregini nasil tanirdin beni askim her yürekte sevgi benim yüregimde kosarim kostururum kendimi siirlerle 21-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimle
istersen benimle konusma dedim ya ben seni kiskaniyorum diye sevenide sevmiyorum ister benimle konus ister konusma sen benim için önemlisin baska biri için asla siir tadi vermiyorum belkide bol bol hayal kuruyorum beni kiskanmani anlamiyorum aramizda ask varmis gibi kime bu siir diye sorma kimseye ben kendi kendime asigim kime ne verebilirimki bahardan baska paylasmak yeterli sen aramizda ask var gibi imalardami bulundun baskasinin yaninda cocugun kalbini kirmam ki kirmadimda sanirim sen beni anlamadin birak kiskancligi bitti zaten bu yüzden beni kaybeteceksin ama bunu secen ben olmayacagim sakin sakin beni asla bir konuda sikistirma kötü oldugum zaman siler atarim asla bir daha bulamazsin sakin yapma ben kendi sirinligimi yasarim kendimle 12-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kestane Gözlerde Geç Kalan Bahar
gül bahçesinde ask masalimdin üsüsüp gözlerimde ogul verirken lüle lüle saçlarindi esen yellerle gençligimin firtinali baharlarinda üzerine titreyipte tutamadigim nargülünde uçusan kelebegimdin öter bülbüller dalinda ask kanar gülüm zülüflerin perçem olur yüzüne kinali kekligimdin seken daglarda askin atesiyle yanik ses veren naçar kalip yüregimi dagladiginda aglar örmüs dört bir yanim çikamam düsümde gezdiririm yillar yorulmaz akar gözlerimden gelip gecersin senligin safligidir bahar yagmurlari güne gülen güller gibi açarken akdenizin ilik lodosudur asklar yürek kiyilarina yayilan dalga dalga dudagimda kaybolan kelimelerle cama düsen ilkyazimdin safakla kestane gözlerde geç kalan bahar 22-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kestane Gözlü Kadın
dert yumağıydın sesinde seni bulduğumda yüreğinden açılan kapıydı gizlerin ve düşlerinde taşıdığın dura dura konuşurken kelimeler asılırdı boğazına kestane gözlü kadın sevdaların düğümlenirken saçın dalgalanırdı buram buram esenle yardım meleği olup koştuğunda dostluklarını gizlerdin okyanus olur taşardın kendinden sonra kestane gözlü kadın aciz olmadın hiç bir zaman kendini bulmaya çalıştığında yitik limanlardı aranılan varlığını bildiğin gözlerinde ışık olan koca bir nehir gibi çağlayan kestane gözlü kadın seninle kabaran dalgalar köpük köpük yürekleri yaralar dişlerim dudaklarımı sıkıştırır ruhun bedenimi zorlar gidersen yokluğun dilimde adın inci inci kelimelerle sohbetin kestane gözlü kadın Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|