![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maviye Tutkun Kadin
kadifeydi elleri çocugun gözleri kadife gülüsleri kadife sesi kadife kulaklarda sevilesi bebekti yirmisindeydi henüz ak gerdana dizilen umutlari al yanakta ay parçasi inci disler bal dudakta kumraldi dökülen zülüfleri yüzüne söylenmemis bir seyler vardi gizlenen dudaklarinda yasanmamisliga özlem kirmizi kostümüyle lacivert hüzünlerle islenmemis pamugun yumusakligi yillara inat.. sergüzest bahara açilan meneksenin tatliligi kar sulariyla coskun yirtip renkleri orta yerinden gökkusaginin gizeminde uçuk mavilerden kirmizida lacivertin en koyusundan mutluluk çemberinde ruhunun ince güzelligi destursuz kelimelerde gezinirken gül dalina bülbül konar güne güler gülce maviye tutkun kadin 09-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mayhos Sarhosluklar Tatli
mavinin koynundaydi akdeniz alabildigince gozlerimde kar beyazi kadar mavi purtaslarindan akan selale hastanin canina can sevgililerin el ele dolastigi park yesillerin en koyusunda renk renk çicek agaçlari sarmas dolas kokusunda mayhos sarhosluklar tatli 24-07-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mazidir Asklar Sevgiler Baki
canim cicim sözleriyle baslar evliliğe giden yolda flört evresi bir kelebektir uçusan basimizda sakli çeyiz sandigidir iki kelimeyle dudaklarda asktir sevgidir yüreklerde nikah defteri imzalanır evetlerle her anı yaşamdan bir sayfa ilk ayların heyecanıyla kısa sürer mutluluklar sorumluluklarin getirdigi agirlikla bir kosusturmadir baslar hayat yokusunda görev bölümü eklenir güne erken gitmeler geç kalmalar sabah akşam ve gece beklenen beklenmez zamanla evliliklerde iki kelimenin beli kırılmadan yorgunluğa yenik düşer bedenler üstü örtülü kalir tozlanmasin diye sikici bir hal alir paylasilamaz paylasilanlarda mutluluklar disarda aranmaya baslandiginda baska sevgiler yaratilir gel gitlerle kacamaklar ayri birer mutluluktur aykiriliklarina ragmen sevgi yarı baygın hasta dil altindan söylenemeyen kekemedir ayriliklar dile gelir söylenmedik sözler bitmeyecegine inandigimiz mutluluklardan sonra daha vakit çok erken derken ayrılık çanları çalar yorgun bitkindir yillar hayat bir şans tanırmı bilinmez yüreklerde kalir yillar içinde mazidir asklar sevgiler baki.. 02-12-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merkezinde Tutsaklığım
nezaretindeyim mahpusum sana arkama aldım güneşi sonbahardan melengecin dalında bir çift turna atardamar kesilmiş kan kokuyor terkisinde umutların aşkım alacakaranlıklarda ışığısın günün asiliğim çıkmış bir kez açığa darağacında ipi asılı sevdamın limanımda son enkaz yükü esrarını korur bilmeceler meleklerle özdeşleştirdiğim narin limon çiçeği kadar ağlamaz halime ay ışığı mücevher saklar düşlerime armağanıdır son asrın tetiği kırılmış tüfek gibi askeriyim duygularımın aldatmadı düşlerim beni dilencisiyim duasız gecenin leylaklar açıyor her yeni güne emeğimsin ekmeğimsin aşımsın merkezinde tutsaklığım 19-10-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mırra
ikramın iki tadımlıktı doyulmaz sohbetlerin ardında bilcümle tadılan bal dudaklarda mirra gümgüm doldurulur verilir ocağa kaynatılır çekirdek kahve iki saat yirmibeş dakika şerbetleme posadan sonra iki saat yirmibeş dakika daha hazırdır mırra hoş geldin güle güle ziyaret sıra *******inde görücüye taziyeye ikramın başucudur mırra fincan yere konulmaz sunuya hakarettir bekar evlendirilir yada içi dolu altındır sıragecesi biter mırra tadı dudaklarda Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mısralar Özgür Düşlerimde
beklenmedik bir anda geldin aklımın en derin hücrelerine düşlerimin sahiline düştün varlığını hissettim zamanla iliklerime kadar işledin hayallerde yaşamayı severdim usul usul girdin hislerime içimi kavurdu gözlerindeki ateş karıştın yavaş yavaş damarlarımda ki kana dudağından dökülen mısrayım ciğerlerine çektiğin nefesim saçlarını okşayan ellerin nerde olmamı istersen ordayım gördüğün,baktığın yerdeyim umudun bittiği yer yok hasretin olmak, seni özlemek mavi düşün başladığı sonsuzluk başka derinlere sürüklese de beni ne olur tut ellerimden geminin dümeniyim enginlerde ayağını bastığın toprağım semaya bakıp ta imrendiğin beyaz güvercinim,kelebeğim seninim kanatsız meleğim sevgi bitmez ömür bitse de aşk şarabını içerken yudum yudum kalplerde ateşlenen dizelerim sarhoştur şiirler de, mısralar özgür düşlerimde 07-12-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Misra Misra Dize Dize Sevdamdi
seslendim sesim gecede kaldi duvarlar çatladi duymadin dilim kekeme yürek korkakti çiplak mavzerdi kulakta sesin hasret aksamiydi basimda duman sana gelen çikmazlarda kaybolan kelimeler yitik sehirlerdi geceden anlamli anlamsiz dile dolanan saplanan kanli bicakti kinsiz içten içe kanayan yara kansiz çirpinan bedende mechul adsiz alazdi yürekte kor ates amansiz parça parça kagitlara yazdigim türkülerde sarkilarda buldugum dile gelip kendimi anlatamadigim misra misra dize dize sevdamdi 11-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mor Dudaklar Doymaz Aska
ay karanlik geceye vurmus gün aska susamis dudaklarim sehir isiklari yanar ben yanarim sen isigimsin geceme vuran sen kahkahalarini özler kulaklarim nefesinle kalbimdesin her an dalarim karanliga ruhuma ses verirsin sesindir yüregimde atan durmadan bir arkamdan gelir bir yanimdasin ya gözgözeyiz yada kol kola yürürüm gecede ayak izlerim kalir ayaz keser nefesimi seninle isinirim tenimde hissederim sicakligini deniz gelir aklima dalga dalga dudaklar aska hasret özlemlerle yanar her adimda yildizlar uçar basimda gelirsen düslerime rengarenk düslerimde sevdanin atesi öpüsmelerimiz sigmaz geceye mor dudaklar doymaz aska Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muştudur Üçüncü Bahar
nabzını boşlukta sayan gece şafağa düşer ışık umutlu zorlar özgürlüğün basamağını her denemede mağlup yalnızlık sığınır sır perdesi aralığına uzanır maviye umutla bir el pozitif çekimler arar bilinmezlerde kahramandır kelimelerde zaman çıplak cümlelerde anlam kaybolur hecelerken dil mum alevinde aranan umut yenilmez fırtına ve deliborana dilek ağacında asılı yürek ay güler gözkapağında yıldızlar gözde konaklar tebessüm her yeni bahar kakülünde dalgalanır bayrak gamzelerde güneş toplar açılır bir yeni sayfa muştudur üçüncü bahar Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muştuladın Baharı Gözlerinden
gözlerim asılı kaldı kirpiklerinde işledim yüreğime ilmik ilmik serden gectim sır vermedim ezberleyip hece hece adını anlamlar cogalttım kendime gözlerime yıldız düşürdün geceden inci inci imgeler topladım suya düşmüş akşamın renginden canlandı esir zamanlarımın senliğiyle mağrur masum bakışların galaksilerinde gezinirken işmar edip gel derken engelliydim sığınmasız tutundum sabah yıldızına tebessümünle ebeledin beni mabude zerafetin nezaketinle goncalar sundun demet demet ilahi ruhun güzelliğiyle semadan mavileri topladığında enlemler oğlak dönencesindeydi muştuladın baharı gözlerinden 25-08-2003 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|