![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öldürürüm İçimdeki Tüm Aşkları
Sen ruhumun güzelliğisin Yalancı bir bahar rüzgârı değil Bir meltem esintisinde Coştur beni koştur sana geleyim Öte yüzündesin dağın biliyorum Göremem hayalini Duyamam sesini Haykırışların yankılanır sadece ruhumda Sende uyumak sende uyanmak istiyorum Gününü ver bana geceni ver Deniz feneri ışıkları gölgesinde Bu âlem nasıl âlemdir söyle Kayan bir yıldızla gel düşlerime Pamuk pabuçlar giyin Sessizce süzül yatağıma Varlığın sarsın uykuda Dudağından dökülsün gece Ruhuma serp şiir yıldızlarını Nisan gecesi sarhoşuyken Uyandır ellerinle tüm benliğimi Kokunu sıcaklığını özledim Senin olmak sende kalmak istercesine Şakır dillerim avazında sesim kırılır Ümitlerim bir avuçluk dualarla kalır Kalbini açarsın en güzel dileklerle Hayaller uslanmaz bir çocuk gibi Fetheder tüm benliğini ruhun Öldürürüm içimdeki tüm aşkları 26-04-2008 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ömre Ayaz Vurmadan
iki dağ arasında evimiz olsun isterim iki odası da yaslansın dağlara birde kocaman salonu bahçeyi gören etrafında çeşit çeşit meyve ağaçları çam ağacı olsun dört köşesinde bahçesinde renk renk çiçekler papatya yasemin nergiz çiğdem yol kenarında dikenli güller açsın arık arık sebze yetiştirelim yar ve her çeşit meyve nar….. dut ağacının etrafına sedir atalım asmadan üzüm alıp yerken gündüz düşleri kuralım geceye paylaşalım dudaklarda sevgiyi Uzanmışken sere serpe bir yanında dere aksın yavaştan kurbağalar yüzsün zıplayarak yer yer büyüklü küçüklü taşlar içinde derenin kenarında ısırgan fesleğen otu kavak ağaçları yükselsin göğe doğru geceye dolunay vurduğunda ateş yakıp yıldızları seyrederken sinede uyuklasın zaman gölgelerde yansıyan korku sessizliği bölsün fısıltılar dağlarda boy boy ağaçlar yabanıl hayvanlar geyik tavşan keklik bıldırcın ve sakalar sesleriyle can verirken doğaya çırçır böceği ötsün tavan arasında bir kaç baş hayvan olsun kuzular danalar meleşsin ahırda küçük camdan baharı gören özgürlüğü yaşamak isteyen hoplayıp zıplayan su yolunda ekelim tarlayı bahçeyi kurak yaz aylarında yağmura dua verim ürün versin toprak ana kışa hazırlık olsun bağbozumu ömre ayaz vurmadan 09-05-2008 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öpüşlerimiz Kaldı Dudakta
Kaç sevgilinin oturduğu Kaç sevgilinin seviştiği bankta Dudaklarını dudaklarıma mühürledim Rüzgar saçlarını tararken Seni doyasıya sevmek istedim Başını yasladım göğsüme Öptüm sevdim kokladım Gençliğim geldi usuma Ulu orta açık havada Parkın şarapçısı yatıyordu yanda Elinde ispirtosu yanında köpeği Ve de gelip geçenler Aşk çingene çocuğuydu Ürkek ve tedirgin Koynunda bir çift karadut Yetim kaldı sevemedim Kısa süren mutluluğun ardından Tanrı tanımaz özlemler yaşadım Ayrılık koydu damgasını Öpüşlerimiz kaldı dudakta 01/10/2007 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özgür Aşk Kelebeği
Şu an seni düşünüyorum Duygularıma geçmiyor sözüm Düşlerimde bir meleğin tenini kokluyorum Dudaklarım birleşiyor dudaklarınla Ellerim ruhum kenetlenmiş sana Tenim değiyor tenine Ateş basmış her yanımı Gerdanında dudaklarım Hadi gel bana Teninde aşkın ruhunda güzelliğinle Doyumsuz bir gece seninle Kulağına okuduğum şiirlerle Seni bende yaşıyorum Paylaşımların mutluluğumdur Coşkulu yüreğimde Şehvetin kollarına asılı kalır bedenim Tadı damağımda kalır sevişmelerin Hayalde olsa yaşanılanlar Alabildiğince özgürdür benliğim Kimliğimle birleşmişken Mutluluğu arar dururum Sermekes bir yatakta Geceye soyunurum Tılsımını bozma düşümün Seni sarıyorum aşkın kollarında Odaklanmışken tüm içtenliğimle Gizli bir hazinenin keşfini yapar gibi Sevişirim seninle Aşk sarar tüm bedenimi Ellerim kenetlenir bedenine doyumsuz tad alınırken arzuların en doruğunda inci hazinesi bulunur gözleri kamaştıran mest eder ruhumu Sarıl bana yaşanmamış duyguların adına Teninde dolanıyor ellerim Dudaklarım dudaklarında Bak şehvetin doruklarında uçuşuyor Özgür aşk kelebeği 16-12-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özgürlügün Sarhos Kollarinda
yalnizim demistin bu seyahatte gocmen ruhlu isterikli kadin mesajlarin koç ayina gelmis koyun çigliklariydi saat onikiyi geçtiginde bende yalnizdim sesinde ihitras duygularim kabariyordu seni istiyordum sokagin nam salmis delisi gibi oysa sen ihtirasa susamis beklemezdin biliyordum geç kalmistim bu sana dger vermemezligimden degildi bendeki olumsuz sartlardi tanisikligimiz kalkmak üzere olan uzun seferdi gece isiklarinin sondugu saatte aramistim seni yalniz degilim diyordum belliki hovarda gecenin yabanil koynundaydin göçmen ruhlu isterikli kadin nede çabuk bulmustum goz acip kapayincaya kadar hürriyetin basi bos hayvansi tutkularinla kendine es sadakatin bukadar mi idi ozgürlügün sarhos kollarinda 07-07-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlem Topluyorum Göz Ucumda
Derin bir kuyuya dalıyorum seninle Ellerini ellerimde hissetmek Gözlerini gözlerimde görmek istiyorum Yıldızım ol *******ime düşlerime düş Bahar vurgunuyum büyülendim sana Şiir yüreğim senin için çarpıyor İsmin her an dilimde Hayalin gözlerimde canlanıyor Kalbim senin aşkım sensin Namazgahım divanına duruyorum Gel düşlerimin izine hayalde olsan Öpeyim ellerinden, yüreğinden Ruhum sancıyor senin hasretinden Bedenim yüreğim yanıyor Ayıp değil günah değil aşkı yaşamak Şirin ama küçük bir dünya yarattın bende Varlığın ilahi bir kudret yansıyan Huzur yok artık bundan sonra Bahar vurgunuyum anlasana Nazlı bebeğim yüreğim sevdam Hayal misin düşmü anlayamıyorum Coşda gel koşta gel este gel Uyku lar bana haram sen bana yasak Seni hissediyorum yüreğimde yanımda Aklımın her köşesinde sen varsın Şakıyor dillerim senin için *******de Varlığın mutluluk çemberi her an Şiir olur yazarım roman olur okurum İsli çıra gibi yanıyor ruhum Özlem topluyorum göz ucumda 23-07-2008 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemin Çigligidir Sevgiye
askimiz ates kadar yakici sevgiyle gülen gözlerimiz var sen benimle ben seninleyken bir sehirdir cok uzaklarda yanan bir ben oluyorum masumiyetimle bir senin tas araligindan bakan gözlerin yanyana yaslanmis iki dag gibiyiz eteklerinde boylum yesiliyle candan cana soylenen türküdür avuc içlerimizin sicakligi gözlerinin içinden gülüslerin bir özlemin çigligidir sevgiye 02-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Paramparça'yim
dügüm dügüm dügümleniyorum... yüregim dügüm dügüm.. kelimeler dügüm dügüm.. dilim dügüm dügüm.. gözlerimde yas yüregimde yara kaniyor, kan.. aci yok, duyumsayamiyorum.. duymuyorum.. kan kizil yüregim kizil kaniyor.. kolum kanadim kirik derman yok dizlerimde açligimi unuttum, yaniyor yaniyorum.. dumanim duman duman savruluyorum.. her dumanda; sevda; ask sevdigim.. ben..... gözlerimde yas ince bir sizi damla damla yüregim kaniyor sevdam agliyor bittim bitiyorum parça parca paramparca paramparça'yim.... Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Parmak Uçlarimla
dogdugumda özümü yazabilseydim yazardim siir tadinda alabildigince yasami sicak kavgalariyla mutlulugu çizebilseydim kuru topraklara mavi gökyüzüne engellerin kiskançligiyla kapi araligindan bakan gözlerimle çizerdim parmak uçlarimla 22-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Parmak Uçlarinda Yanar Sevdalar
gözlerini vermissin geceye senden yansir kahverengi ne yildiz var ne ay/küskün sokaklar kimsesiz sessiz sehir isiklari uzaklardan akseder karanlik odamin penceresine bir türkü tutturmusum dilimde kahverengi göz hilal kas sende var bukle bukle saçlar düser yanaga her telinde derin masum umutlarla açilir çarsaf olur pembe düslere parmak uçlarinda yanar sevdalar 22-05-2003 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|