![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Safak Vakti
lapa lapa yagiyordu kar ahmet dedenin penceresine kirik camlarin araligindan sonra firtina kükreyen lodos sesleriyle ayse nine direncini tutuyordu havalandirmanin önünde yatan çocuk soguga ve ölüme ali beyin bebesi gülüyordu yeni bir güne merhaba derken sirtinindaki kamburu bilmeden safak vakti 22-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sahidimdir Siir'lerde
kimse benim askim degil güzelliklerden baska sandim gidiyorum der gibi geldide seslendim arkasindan duyar belki diye bende askin adi tanridan sükran uçari kus gibiyim de kirilsin istemem sircadir kalbi yüregi bendedir yüregim onda asik oldugunu biliyor o da o bana ben ona söyleriz her bir kelimemizle bu kadar yürekten baglanmazdimda sesinde askin tilsimi her an titresir gelir telden tele kulagima dayanmaz o zaman iste bu yürek sancisi vurur içerden özlemlerim resimlerde kalsada sahidimdir siir'ler de 22-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salıncak Kurmuş Yüreğine
yakılan bir ateşti zemheride yorgun bedenin genç ruhuna kır çiçekleri topluyor eteğine toroslar’ın gündoğumlarında güneş şafağa düşerken ten ellerini ıslatıyor tepelerinde karlı dağların eteklerinde üşüyor yalnızlık kuş yuvaları cıvıl cıvıl ılık esiyor lodos bin bir çiçekli bahçeler uzaklarda seralarda sessiz bir çığlık fide dikiyor ithal edilmiş dudağında hasret türküsü şaşalı tarih yapraklarında hayali aşklar canlanıyor durağan bakılan bir noktaya kenetlenmiş gözler umut yerine hüzün ekiyor yılların ağırlığı nasırlı ellerle girdabında duyguların şimdilerde çağlayan bir yürek şiir diziyor hecelerle çekimli fiil ekinde sallanıyor uzanıp Akdeniz’den Marmara’ya ege’nin gelgitlerinde salıncak kurmuş yüreğine Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Inat
bilirmisin bende benden öteyi gözlerim dalar anlamsiz duygular kemirir içten içe sevgisizligi yasarim ben sensiz yorulmus tükenmis bedenimle ama sana inat yeni asklar yaratacagim ve sana sensiz yasayacagimi ispatlayacagim 03-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sancılar Yüreğimde Başlar
anlamını yitiririr sözcükler sesli harflerim kaybolur an gelir coşar an gelir suskundur seninle bana susmak yaraşır ney çalar aheste derinden bakışlarım kalır gözlerine okşar yüreğimi sesin nağmedir kulaklarımda zümrüt olur canlanırsın gözlerimde koşar bir ceylan balasısın okşanıp sevilesi pamuk ellerle koklamaya doyulursan ezgilerin dilinde bulurum ağır ağır işleyen ritm uyak olur sesinle kulağıma alır başını gider kelimeler limanlarda loş ışıklar parlar dans eder yıldızlar suda yakamozlar ay ışığıyla maviler giydirirm geceye işler içerden imlam kaybolur yazılacak şiirlerim yarım kalır ruhun gelir alır beni benden sancılar yüreğimde başlar 27-08-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Papatyada Mutluluğumsun
bedenim dört duvar arasında saklı yüreğim bir yerlere uçmakta saman yoluna takılıp derin lacivertte kanatlanır düşlerimin peşinden mısraların diliyle kaybolur sema da özgürce kıyılarıma yanaştıkça derinlerime baktıkça suyumu yudumladıkça mavilerime doldukça düşlerime uyandıkça mısralarımı yazdıkça duygularıma yağdıkça çözülür dillerim seninle ruhumun derinliklerine işler gece yanar yüreğimin içinde söylenecek kelimeler saklanbaç oynar dolunay ve yıldızlar olmasa ne seni bulurum ne de kendimi... *******imi dolduran lacivert düşüm hafif bir rüzgar eser bir yanda ağaç yaprakları diğer yanda gölgeler içimde yüreğinin sesi serin bir ferahlık verir parmağıma dökülen her cümle de oysa istanbul yanar ayrı bir anlam çağrıştırır dizelere dökülen inciler yıldız yıldız düşer pencereme çıkıp balkona aya bakarım açıp kollarımı kucaklamak için kahve lekesi gözlerimde harcanan kırk yıla yanarım yarı uyanık düşlerde ararım içim titrer seninle damarlarımda gezen ılık kan kalp atışlarımda can avuçlarımda kelebek misali yüreğime dokunur okşarsın ürkek ama renkli rüyam olup sen ruhumun güzelliği şiirimde dizelerim kıyılarımın sessizliği mavilerde umudum *******imde yıldızım düşlerimin meleği anlamsız cümlelerimin anlamı sarı papatyada mutluluğumsun 17-08-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Şeker İle Avutulur Gönlüm
gömülü bir mabedim var içimde hiç kimseler anlayamaz çözemez tapınırım gönül ruhum dinlenir bir naz eder cilveli ve işveli sırra kadem basar bulmak istesem muhabbeti boldur günden geceden yanar bir özlemle sıla hasreti özgürlüğün cıplak güneşi tene düşer bronlaşır tümden sütunları cilalanmış heykel misali dardır geçit vermez koyları kaybolmamak dile kolay sorana ayvaları sonbahara saklanmış yosun tutmuş derenin kenarında ikiz sıralanır kara üzüm bağları hayalimi süsler büyülü düşüm hızması var ayağında burnunda tutup almak istesmde rüyamda kandırılmış bir çocuğum öyküsü yarı uykulu uyanır kabusum cenneti yaşarken cehennem olur hüsrandır yaşanan canı gönülden ahım ve nefretim uykuya kalır özümden bir şeyler kopmuş gibi sarı şeker ile avutulur gönlüm 02-09-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saskin
bir yanimda sen varsin bir yanim bahar günle dogan günessin bende cama tik tik vurmadan giren aynada yansimani görürüm kirgin vede mamurlugumu saçlarinda kaybolmak güne gözlerinin gözümde yansimasi kaybolurum mavisinde bir uzun kosusturmadir baslar debelenir durur yüregim kanim isinirda gördügüm kimseleri sen sanirim yoklugunu anladigimda yok olurum yürüdügüm yollar yok olur ayak seslerini duymadan giderim gittigim yeri bilmeden 01-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Askimsin Sevdam
bir kus konar yüregime kanadina tutunur uçarim ne daglar engeldir ne okyanuslar her mevsim yaz olur her güne dogarim yeni filizlerle bazen kusluk vakti yada safakla açarim gül gibi ya bir köse basinda ya da bir parkta mavilere vurulup alir basimi giderim ask denizinde sevdam yasar en güzel *******de gözlerimde mahmur gözlerin enginler derin çikagelip umulmadik bir anda mazinin içinden bir ses bir resimle çilgin delicedir yanginlarla yanar bagrim söylemek isterim dilin tutulur ey benim ask kokan biricik sevgim usulca sokulursun koynuma sessiz gecenin çigliginda hayalin düslerimde dudagimda yanarsin yoklugunu aranirim buram buram tüten hasret olursun yüregimde sen kalemim sen siirim sen askimsin sevdam 30-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Benim Ben Seninim
sevdiğimi sana nasıl ispat ederim bilemiyorum ay çıkar yıldız parlar gözlerimde yüreğimi fetheder seninle geçen anlarım ufkumda yeni hayaller doğar resmini çizerim gözbebeğime eğilir salkımsöğütler sunadır çok zaman salınır gönül bahcemde aynalarda seni ararım fidan boyuna kurban olduğum yüreğimin feryatları ulaşmazmı rızkını allahtan dileyen fakir esirgeme benden bu mutluluğu.. su gibi aziz sevgilim yangınlardayım anlamıyormusun feri kaçmış gözlerimin nurusun umut bahcemde açan son gülsün şu zavallı kuluna razılık göster enginlere düşmesin hayallerim seni seviyorum sen ne dersen de aklım uçuk mavilerde gezinir fısıltıların hala kulaklarımda sevincisin uzun bir maratonun kaybederim rengimi çiçeğimsin emin ol ki sen benim ben seninim Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|